Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
A to víš, že jo…na běžnou otázku začneš s kecama o kyselým ksichtu a s obviňováním na praskání Tess…dej si vagón cukru, fakt to potřebuješ ![]()
@Velryba černá píše: Více
No a co hodláš být?
Paní Kominíková?
@sirikit píše: Více
Už zase svatební zvony? Že by si takhle třeba ve třiašedesáti hodil premiéru? ![]()
@xiaxxx píše: Více
Přesně tak. Taky mě obveselilo, jak si milenka představuje, že bude hlavním a ústredním bodem milencova programu, kvůli kterému on bude kontinuálně překopávat svůj itinerář.
To neexistuje ani v manželství, proboha. ![]()
To by ti ale v ničem nepomohlo, klidně bys mu mohla večer po návratu z hokny vyčítat, že si na tebe udělá čas až po práci, zahradě, nakrmení papoušků a Na lovu.
![]()
Kolik ti je, prsimtě? ![]()
Nechápeš tu ironii? Nevidíš, jak tady Malině píšu, že žádná svatba nebude?
V pohodě, to je běžné, že ti tu málokdo rozumí.
Všichni máme rozbité přijímače, zatímco tvůj vysílač je v naprostém pořádku. ![]()
@Centropen píše: Více
Mně jsou tvoje pocity u zadnice. Vůbec mě o nich nemusíš informovat, já ti v tom, aby ti bylo lépe nepomůžu. ![]()
Přijde mi vtipné, že to, co tady Son dlouhodobě vyčítáš, u mne považuješ za úlet, když se vymezím. ![]()
To je úplně jedno, v jakém jsou ti dva typu vztahu.
Na palici je to rozhořčení nad očekávatelnou skutečností, že ten druhý ti nebude dávat přednost před většinou ostatních aspektů svého života.
Proč by měl?
Napíšu ti to polopaticky, nepřetrhnu se jen proto, že bude někde poblíž a zrovna má chvilku čas. A když mi přesně tohle explicitně nadhodí, dostane se mu reakce.
A právě proto si dělám pořádnou prču z představy, jak se požene do svatby v tomhle věku.
![]()