Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše: Více
Koukni se na ilustrace v tom odkazu na ekondomy…
A pak si klekni na polštář. ![]()
Nemusí to být špalek. Ale vycpávka z měkoučkého molitanu je k ničemu. ![]()
Příspěvek upraven 14.05.26 v 09:24
@Centropen píše: Více
To může a předpokládám, že většina Velrybích randíček, zvlášť přes noc, je takhle plánovaných. Pokud jsou bez výjimky všechny typu „zrovna mám cestu kolem“, je to důvod k zamyšlení, jestli mi tento typ vztahu vyhovuje.
@sirikit píše: Více
A znovu si dovolím nesouhlasit. To, ze se to nestalo tobě, nebo xiaxxx neznamená, že to neexistuje. ![]()
No vidíš, co tě potom tak moc irituje na občasném zopakování některých pravidel? ![]()
Jako ta největší hrůza, co se mu ode mne aktuálně přihodila, je přesně ono prohlášení, že nejsem jeho hračka v žádné situaci. U mne je už tohle poměrně eskalace, poněvadž podobné výlevy jinak nepoužívám. A on to dobře ví.
@M_Vladim Parník v dáli houká, na palubě přede - tmavomodrý kocour. Za kocourem holka, z očí se jí slunce směje a já jenom doufám, že u ní nejsem - zas tak - bez naděje.
Pečuju o 90 l. tchána.
Tomu se u večerních prášků nevyhneš, ale z kusých informací o ději, které takto pochytám, usuzuju, že na vzrůstajícím procentu stařecké demence v populaci má toto dílo svůj lví podíl. ![]()
Strašnýho něco. ![]()
A Survivor šel mimo mě až do letošní série, kdy v něm účinkovala Myšákova neteř.
Což dalo ději, chápeš, pro lidi, kteří ji znají, docela jiný náboj.
![]()
Protože ty sis svého milence vzala, což je poměrně výjimečný scénář.
No prave jestli byla doposud všechna setkání plánovaná tak, že člověk ty změny udělat musel, tak chápu, že ji ted popudil fakt, že by měla naklusat někam kudy zrovna jen tak projíždí. Na hvízdnutí taky nefunguju. ![]()
@Velryba černá píše: Více
Já to taky nedělám, ale co je na tom k nenalade?
Prostě se ti to nehodí… Jste zadání oba, tak se to mnohem hůř koordinuje než když aspoň jeden je single
Jo, dobrý. Tím se to vysvětlilo. Fakt mi to k tobě vůbec nešlo. ![]()