Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Arturie píše: Více
Ty nedopadneš dobře v životě. Nevím, proč by manuálně zručný chlap nemohl být zároveň i velmi inteligentní, vzdělaný. Ty jsi člověk s velmi pokřiveným charakterem.
@Klopotkova píše: Více
Dyt jo, ikono, aspoň nevotravuju lidi a neprekrucuju text jako ty.
Co si to dovoluješ. Já text nikdy nepřekrucuju.
@My Melody píše: Více
On bude hlavne nejak naruseny…tim jak se choval, delal vse proto, aby me nikdy neulovil
Ale pak prave, odhalil i tu svou lepsi stranku a byl najednou jiny…tezko rict, jestli to hral, nebo taky neco citil…ale rozumem to pak potlacil…protoze jsem nesplnovala prisne pozadavky a modelkovske miry…a nebo jestli to z jeho strany bylo cele nejaka pomsta…za to, jak jsem ho cele roky odmitala…i to je mozne. Na tom setkani bylo zjevne, ze ve mne chce vyvolat lasku a pak se asi chtel bavit tim, jak po nem touzim a on me odmita…
Ani si uz nemyslim, ze ma nejaky vztah.
@Adull píše: Více
Ale já nelžu, proto nemusím nic promýšlet
Abych sem mohla přispívat, tak musím mít nick, ale ten jsi napsala špatně a ty předchozí nicky už nemám, proto jsem tu pod kytkou…
Ne, nezamilovala
Byli jsme v espresso baru, nebo jak…ani to neznam, to vybral on
Ale bylo to tam fajn…sympatak byl…ale jak to vic a vic vstrebavam, tak mam dojem, ze pujde do kolonky neco jako muj bratr
Nebude to asi ono…ale jo takhle holt mam, jak si s nekym rozumim a umim se s nim bavit cele hodiny, tak tam obvykle neni ta spravna pritazlivost…
Ale kdyz bude chtit, klidne s nim zase neco podniknu…treba se to jeste vyvrbi.
Zadany podle me neni…ale lovec to je, to jsem vedela od sameho zacatku…jenze pak me nejak holt udolal v dobe, kdy jsem mela krizi s Helmutem…a na tom setkani mi uplne ucaroval, jak kdyby mi nekam odcestoval mozek
Dodnes nevim, co si o nem myslet. Rekla bych, ze tam toho bude spatne vic. Mozna ze Asperger bude, ale takovej, se kterym nikdy nikdo nepracoval a navic ma nejak poranene ego…
Nějak ti nerozumím, ten nick jsi napsala blbě, pokud jsi to teda neopravila
Nevím, proč ti záleží na tom zveřejnit můj nick, co kdyby mi to nějak ublížilo, viď
jsi asi vážně stejná povaha jako ta babizna, která donášela na Tess…ale já jsem tu už jednou psala, že kdybych nechtěla, aby byl můj nick vidět, tak tu nesrdíčkuju
Takže nevím co ti jako stačilo, ale nemusím rozumět všemu ![]()
Mně tohle teda normální nepřijde
, potřebovala si ráno bleskosvod?
@Centropen píše: Více
Prosimtě v klidu.
Nejzbytečnější smrt je z uleknutí. ![]()
K nam prisel jednou jeden delnik, typicky delnik, takovy ten osumtely, mirne zanedbany vzhled, monterky… a zacali jsme se bavit a ja koukala, jak inteligentni, scitany chlap to je.
Vzdelani a inteligence jsou dve veci, ktere casteji muzou, ale i nemusi byt spolu. A moudrost je vec treti. Nemyslim ted vasi debatu s Arturii, ale obecne je dost lidi, kteri si vzdelani automaticky ztotoznuji s inteligenci a s moudrosti… a pritom
kolik vzdelanych blbu nam beha po svete.
@Anonymní píše: Více
Lide, kteří velmi hlasitě obviňují ostatní, se někdy snaží skrýt své vlastní chyby nebo odvrátit podezření od sebe. Často je to pokrytectví nebo projekce.
A že jich par na tomhle foru je… ![]()