Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2891
14.5.26 14:31
@Arturie píše: Více

Ty nedopadneš dobře v životě. Nevím, proč by manuálně zručný chlap nemohl být zároveň i velmi inteligentní, vzdělaný. Ty jsi člověk s velmi pokřiveným charakterem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23944
14.5.26 14:49
@Klopotkova píše: Více

Dyt jo, ikono, aspoň nevotravuju lidi a neprekrucuju text jako ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
14.5.26 15:10

Co si to dovoluješ. Já text nikdy nepřekrucuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36877
14.5.26 16:05
@My Melody píše: Více

Já vím. ;)
Ale co jsem psal, je pravda. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14371
14.5.26 16:11
@My Melody píše: Více

On bude hlavne nejak naruseny…tim jak se choval, delal vse proto, aby me nikdy neulovil :lol: Ale pak prave, odhalil i tu svou lepsi stranku a byl najednou jiny…tezko rict, jestli to hral, nebo taky neco citil…ale rozumem to pak potlacil…protoze jsem nesplnovala prisne pozadavky a modelkovske miry…a nebo jestli to z jeho strany bylo cele nejaka pomsta…za to, jak jsem ho cele roky odmitala…i to je mozne. Na tom setkani bylo zjevne, ze ve mne chce vyvolat lasku a pak se asi chtel bavit tim, jak po nem touzim a on me odmita… 8) Ani si uz nemyslim, ze ma nejaky vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.26 16:15
@Adull píše: Více

Ale já nelžu, proto nemusím nic promýšlet :nevim: Abych sem mohla přispívat, tak musím mít nick, ale ten jsi napsala špatně a ty předchozí nicky už nemám, proto jsem tu pod kytkou…

• Citovat
  • Upravit
14371
14.5.26 16:17

Ne, nezamilovala :) Byli jsme v espresso baru, nebo jak…ani to neznam, to vybral on :) Ale bylo to tam fajn…sympatak byl…ale jak to vic a vic vstrebavam, tak mam dojem, ze pujde do kolonky neco jako muj bratr :oops: Nebude to asi ono…ale jo takhle holt mam, jak si s nekym rozumim a umim se s nim bavit cele hodiny, tak tam obvykle neni ta spravna pritazlivost… :lol: :oops: Ale kdyz bude chtit, klidne s nim zase neco podniknu…treba se to jeste vyvrbi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30545
14.5.26 16:18
:mrgreen: :mrgreen: vubec ne ty můro
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14371
14.5.26 16:23

Zadany podle me neni…ale lovec to je, to jsem vedela od sameho zacatku…jenze pak me nejak holt udolal v dobe, kdy jsem mela krizi s Helmutem…a na tom setkani mi uplne ucaroval, jak kdyby mi nekam odcestoval mozek :nevim: :jazyk: Dodnes nevim, co si o nem myslet. Rekla bych, ze tam toho bude spatne vic. Mozna ze Asperger bude, ale takovej, se kterym nikdy nikdo nepracoval a navic ma nejak poranene ego…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.26 16:26

Nějak ti nerozumím, ten nick jsi napsala blbě, pokud jsi to teda neopravila :nevim: Nevím, proč ti záleží na tom zveřejnit můj nick, co kdyby mi to nějak ublížilo, viď ;) jsi asi vážně stejná povaha jako ta babizna, která donášela na Tess…ale já jsem tu už jednou psala, že kdybych nechtěla, aby byl můj nick vidět, tak tu nesrdíčkuju :nevim: Takže nevím co ti jako stačilo, ale nemusím rozumět všemu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17874
14.5.26 16:29
@Luxusnixicht píše: Více

No narusenej je stopro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.26 16:33

Mně tohle teda normální nepřijde :think:, potřebovala si ráno bleskosvod?

• Citovat
  • Upravit
75653
14.5.26 16:35
@Centropen píše: Více

Prosimtě v klidu.
Nejzbytečnější smrt je z uleknutí. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17874
14.5.26 16:35

K nam prisel jednou jeden delnik, typicky delnik, takovy ten osumtely, mirne zanedbany vzhled, monterky… a zacali jsme se bavit a ja koukala, jak inteligentni, scitany chlap to je.

Vzdelani a inteligence jsou dve veci, ktere casteji muzou, ale i nemusi byt spolu. A moudrost je vec treti. Nemyslim ted vasi debatu s Arturii, ale obecne je dost lidi, kteri si vzdelani automaticky ztotoznuji s inteligenci a s moudrosti… a pritom :D kolik vzdelanych blbu nam beha po svete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24695
14.5.26 16:38
@Anonymní píše: Více

Lide, kteří velmi hlasitě obviňují ostatní, se někdy snaží skrýt své vlastní chyby nebo odvrátit podezření od sebe. Často je to pokrytectví nebo projekce.
A že jich par na tomhle foru je… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová