Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Harbert píše: Více
Jako son a helmu? To se docela najezdis při pozorování
Držel si jim alespoň slunečník?
@Adull píše: Více
Ba,ne.Jsem asi zlobila.
Ten koláč mi neodpustí. ![]()
@Lorre píše: Více
Ne
Prestala jsem te milovat vcera
Ale zitra zase budu, neboj
To jsou jen takove obraty, jak pise Jege ![]()
@Lorre píše: VíceŠpatně míříš, pardále. Já jsem tady proto, aby pravda vyšla najevo. On tuhle stránku nezná, takže když tady někdo dva roky valí, že má malej klacík a prcá na děducha, je mi to šumák. Ale teď, když má svých starostí dost, jen zprostředkuji, aby si to přečetl. To není těžký, on tuhle stránku ani nezná, A já ji taky neznal do pondělka. Pravda pro toho kre.tena je tady zvěčněná.
A co se týče jí… to už je jedno, byť si dokáže lži ospravedlnit čímkoliv. Hlavně, aby se nemusela sama sově podívat do xichtu. Ale podívá se. Já se jim chci jenom zasmát. Buď nemluvíš o stejných osobách jako já… nebo děláš, že nemluvíš o stejných osobách jako já. Ale to na faktech nemění nic. ![]()
Příspěvek upraven 14.05.26 v 18:16
Ale já se nevykrucovala, ty neumíš napsat 4 čísla za sebou správně, to není moje chyba ![]()
No, ale já tu diskuzi nezačala, žejo
asi jsi zvyklá, že si dupneš a všichni ti hned odpovídají a skáčou jak pískáš, to si zkoušej na Jegeho, toho takové ženské přitahují, já ti na to prdím
a dál bych to 💩 nemazala
@Anonymní píše: Více
A to viš, že jo…s tebou diskutovat fakt nejde ![]()
@Anonymní píše: Více
Já se tě normálně zeptala a tys mě začala napadat…tu labilitu fakt nezapřeš.
Jo máš pravdu..už se s tebou mazat nebudu ![]()
No nic, včera to bylo zábavnější (asi anonymitou a obavama „co se tady děje, kdo je, co ví?“). A asi, že nevidím příspěvky. Že včera 17 minut aktivity způsbí takovej poplach na několik hodin mě bavilo. Škoda, dnes to nepadá na úrodnou půdu, ale obsah mu předám, zaslouží si to. Dřív by mu to bylo jedno, ale teď „sklízí plody“ vlastní „prospěšné aktivity“. Ten chlap je zlo. Chodící zlo. Asi ho tím nepřekvapím, ale naseru určitě, protože neměl oči a uši všude. Lidi ho opouští.
No a co mi ve vzteku sdělil o tétmo milé on, to je taky peprný. Hlavně to tady je krásně vidět, l že nekecal. Já bych za to chodil kanálama vědět to moje rodina. Vždycky jsem si myslel, že si vymejšlí story, ale tohle ani on nezná.
No nic, dneska na to kašlete, ale někteří z vás se ještě bavit určitě budouk, je to fakt bizár.
Příspěvek upraven 14.05.26 v 18:33