Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Toto se čte jako velmi emotivní a fragmentovaný text – téměř jako ventil pro hněv, zradu a paranoiu smíchanou se symbolickými nebo kódovanými formulacemi
Citis se zrazený a je s Tebou špatně zacházeno dvěma dalšími lidmi („ona“ a „on“). Je zde silná zášť a pocit, že se proti Tobe spolčili. „Jeden je za18 a druhy za 20 bez dvou“, " husy budou kejhat", atd. zní téměř jako parafraze skutečných lidí. „Zpráva již dorazila do cíle“ naznačuje, že ses pokusil něco ovlivnit nebo odhalit. Zároveň je zde strach z pozornosti („Nechci, aby se o mě zajímal víc, než je potřeba“).
Moralni soud a konec se točí kolem toho, že jsou vnímáni jako „zlí lidé“ a že je „karma“ potrestá.
Text je psán spíše jako emocionální tok než jako strukturované vyprávění. Připomíná soukromou „tiradu“, záhadné příspěvky na sociálních sitich, nebo někoho, kdo píše v záchvatu emocí a předpokládá, že příjemce už zná kontext.
Bez dalšího kontextu je nemožné přesně vědět, kdo jsou tito lidé nebo odkazy, ale tón signalizuje silný hněv, zraněnou hrdost a podezření.
Víc k tomu nemám co říct a jistě pochopíš, že nemám chuť se k včerejší komunikaci vracet.
Jinak omluva vsem, které tohle nudí, ale měla jsem pocit, že je potřeba to trochu „osvetlit“ ![]()
@Lorre píše: Více
To jste říkali vy, že chlap musí platit a pokud možno mít u sebe peněženku
Tak jsem ho otestovala
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Kdyby to byl frajer tak řekne, ze dáma si da jen salat, neboť zákusků uz snědla očividně dostatek
![]()
On je jen zhrzený
Je pro něj těžké, že jeho lásce koupil někdo po 7 letech zákusek
Ještě potrvá, než se s tím vyrovná
![]()
@M_Vladim píše: Více
Já jsem si zrovna dneska říkala, že jsem tě už dlouho neviděla ![]()
To je romantický
Dala bych si to samé, co ty
možná kdyby byl ten zákusek čokoládový ![]()
Jo
, ja za tebe chtěl vsecko utratit ![]()
@Lorre píše: Více
Stačilo by ji pozvat na večeři nebo šlapadlo
Když ti budu dělat nápovědu ve křoví, dostanu čokoládový dort?
Na prvni rande?
Takovou chybu uz neudělám ![]()
Šlamastiky nechme šlamatikama. Týpek se to domákl, co je tohle za web, a to asi změní dynamiku celý situace, protože to zjvěně neznal. Tak ať se pobijou. Konečně. Jeden horší jak druhej. Sebelítostivá rádodajka a dobytek - to by měli vzít na kameru s prodat do televizi. Mizim Addios! Budu to sledovat z povzdálí, kdyby se to náhodou ventilovalo. Ona asi ne, ale ona se bude litovat.
![]()
Příspěvek upraven 15.05.26 v 01:53