Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24703
14.5.26 22:54
@Anonymní píše: Více

Toto se čte jako velmi emotivní a fragmentovaný text – téměř jako ventil pro hněv, zradu a paranoiu smíchanou se symbolickými nebo kódovanými formulacemi

Citis se zrazený a je s Tebou špatně zacházeno dvěma dalšími lidmi („ona“ a „on“). Je zde silná zášť a pocit, že se proti Tobe spolčili. „Jeden je za18 a druhy za 20 bez dvou“, " husy budou kejhat", atd. zní téměř jako parafraze skutečných lidí. „Zpráva již dorazila do cíle“ naznačuje, že ses pokusil něco ovlivnit nebo odhalit. Zároveň je zde strach z pozornosti („Nechci, aby se o mě zajímal víc, než je potřeba“).
Moralni soud a konec se točí kolem toho, že jsou vnímáni jako „zlí lidé“ a že je „karma“ potrestá.
Text je psán spíše jako emocionální tok než jako strukturované vyprávění. Připomíná soukromou „tiradu“, záhadné příspěvky na sociálních sitich, nebo někoho, kdo píše v záchvatu emocí a předpokládá, že příjemce už zná kontext.
Bez dalšího kontextu je nemožné přesně vědět, kdo jsou tito lidé nebo odkazy, ale tón signalizuje silný hněv, zraněnou hrdost a podezření.
Víc k tomu nemám co říct a jistě pochopíš, že nemám chuť se k včerejší komunikaci vracet.
Jinak omluva vsem, které tohle nudí, ale měla jsem pocit, že je potřeba to trochu „osvetlit“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14447
14.5.26 23:11
@Lorre píše: Více

To jste říkali vy, že chlap musí platit a pokud možno mít u sebe peněženku :mrgreen: Tak jsem ho otestovala :nevim: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30608
14.5.26 23:22
@Luxusnixicht píše: Více

Kdyby to byl frajer tak řekne, ze dáma si da jen salat, neboť zákusků uz snědla očividně dostatek 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.26 23:27
8o
  • Citovat
  • Upravit
36909
14.5.26 23:34
@zmrzlik píše: Více

Pojď panenko, hola hoj! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14447
14.5.26 23:37

On je jen zhrzený :nevim: Je pro něj těžké, že jeho lásce koupil někdo po 7 letech zákusek :nevim: Ještě potrvá, než se s tím vyrovná :,( :andel: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.26 23:51
@M_Vladim píše: Více

Já jsem si zrovna dneska říkala, že jsem tě už dlouho neviděla :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.5.26 23:53

To je romantický :kytka: Dala bych si to samé, co ty :mrgreen: možná kdyby byl ten zákusek čokoládový 8)

• Citovat
  • Upravit
30608
14.5.26 23:56

Jo :,(, ja za tebe chtěl vsecko utratit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.26 00:00

Stačilo by ji pozvat na večeři nebo šlapadlo :nevim: Když ti budu dělat nápovědu ve křoví, dostanu čokoládový dort?

• Citovat
  • Upravit
30608
15.5.26 00:02

Na prvni rande? :cert: Takovou chybu uz neudělám :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14447
15.5.26 00:23

On byl politý i čokoládou :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14447
15.5.26 00:23
:hug: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14447
15.5.26 00:24
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.26 01:12

Šlamastiky nechme šlamatikama. Týpek se to domákl, co je tohle za web, a to asi změní dynamiku celý situace, protože to zjvěně neznal. Tak ať se pobijou. Konečně. Jeden horší jak druhej. Sebelítostivá rádodajka a dobytek - to by měli vzít na kameru s prodat do televizi. Mizim Addios! Budu to sledovat z povzdálí, kdyby se to náhodou ventilovalo. Ona asi ne, ale ona se bude litovat. :-D :lol:

Příspěvek upraven 15.05.26 v 01:53

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová