Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Harbert píše: Více
Text není logicky ani jazykově zcela ucelený, což ho činí dramatickým a místy téměř paranoidním. Mnoho vět je založeno na implicitních informacích o pozadí, které čtenáři chybí( cteni mezi řádky). Jinými slovy, ač to jako Čech nepusbi Čech to bude, ale nechal si to přeložit, nejspíš do angličtiny, a nazpět do češtiny a vylezl z toho grandiozni nesmysl.
Pasivně agresivní drby, nebo někdo, kdo se snaží vytvořit tajemno/drama kolem osoby a skupinového konfliktu.
Stručně řečeno: bez kontextu to většinou působí jako emocionální výbuch plný vnitřních konfliktů a narážek.
@Harbert píše: Více
A co az praskne? Jestli myslis na Helmuta, tak to jdes s krizkem po funuse
A na me nema, co prasknout, ja jsem svobodna
Takze se vodkybluj zpet do pavilonu B a nevotravuj slusny lidi
![]()
@Klopotkova píše: Více
Ne, tam ne…byli jsme na Tyrsovce, je tam takova mini kavarna, ale utulna, kousek od zastavky…v Parolodi jsem uz nebyla ani nepamatuju…no nevim, zda by jsi byla nenapadna, kdyby jsi porad koukala nasim smerem a natahovala usi ![]()
@stock píše: Více
Vaše analýza je zajímavá, máte v oblasti vzdělání?
Je to jednduchý.
ona bude do smrti honit tága a on skončí nakonec v lapáku.
@Luxusnixicht píše: Více
Delas machra a ha. jzl mas na chodbě ![]()
@Anonymní píše: Více
Takže pokud ti nevadí, že si nick proflákneš srdičkováním, tak pak je anonym čistě účelový, aby nešlo dohledat tvé příspěvky, a tudíž má @Adull pravdu, že je to z tvé strany jenom vychytralost a nefér chování! ![]()
@Anonymní píše: Více
Ježíš, tohle je zase co za exota? AntiMalina a antiPírko v jedné osobě? Kdybych nevěděl, že já to nejsem, tak bych řekl, že jenom já tu mám pifku na oba, a to z důvodu, o kterém ani jeden z nich netuší, a vědí o něm jenom osoby tady. Vlastně tři, ale tá třetí to možná tak úplně netuší.
![]()
No jo, některý lidi jako „milenky, milenci a bezohlední dobytci“ za sebou nechávají spoušť. Ne exoti. A když se jim to podělá a lidi to zjistěj, tak je to moc nemrzí. Zrádný rádodajky, který se kryjou hovadama. No, hovadama, na který si pak sami ve svých plačcích tady stěžují a nezapomenou je pomluvit.
Hele, tebe compandre už k ničemu vcelku nepotřebuju. Tahle diskuze a celý další story na tomhle webu stojí na tom, že se lidí chluběj, jak s někým vydrbávaj.
Ty story táhnou klidně 4 roky zpět, bohatej zdroj.
Takže pokud nnemáš už nic k tématu, co kdyby ses sebral a táhl do hajzlu? ![]()
Příspěvek upraven 14.05.26 v 21:14
@Luxusnixicht píše: Více
Jo, naprosto. Jsem v práci, asi tu i přespím, jelikož doma byla bouřka s hromy a blesky ala Nový rok (modří vědí), od rána bez léků, v hlavě mi střílí, u srdce píchá, už tahám nohu, naštěstí zatím jenom kvůli náhle křeči, tudíž nevím, jestli dožiju do rána, takže nějaká Malina s Pírkem jsou mi u (_!_)! ![]()
„Lidé, měl jsem vás rád. Bděte!“
![]()
@jege píše: Více
No jo, některý lidi jako „milenky, milenci a bezohlední dobytci“ za sebou nechávají spoušť. Ne exoti. A když se jim to podělá a lidi to zjistěj, tak je to moc nemrzí. Zrádný rádodajky, který se kryjou hovadama. No, hovadama, na který si pak sami ve svých plačcích tady stěžují a nezapomenou je pomluvit.
Hele, tebe compandre už k ničemu vcelku nepotřebuju. Tahle diskuze a celý další story na tomhle webu stojí na tom, že se lidí chluběj, jak s někým vydrbávaj.
Ty story táhnou klidně 4 roky zpět, bohatej zdroj.
Takže pokud nemáš už nic k tématu, co kdyby ses sebral a táhl do hajzlu? ![]()