Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahojte holky taky bych vás ráda měla blíž:o)Já jsem měla tvrdnutí u každého těhotenství mám na to magnesko 2krat děnně,ale těhotenství s tou mladší Domčou to bylo něco…tvrdlo břicho tak magnesko 5krát děnně a nohy nahoru abych neporodila dřív.dneska už to bylo trošičku lepší tak zítra uvidím jak bude:o)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Verčo,tak opatrně,ať tě to už nezlobí.A při předchozím těhotenství jsi to měla taky takhle brzy?Ještě jsem o tom neslyšela,že by někomu už tvrdlo břicho v prvním trimestru,ale je to spíš jenom moje nezkušenost,třeba je to běžné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak už mám zase nohy nahoru,opět jsem trochu krvácela,sice opravdu jen malinko,ale vždycky mě to tak vyplaší.Chtěla jsem se jít dneska trochu projít,už mě to doma opravdu nebaví,ale pro mimčo všechno,takže nikam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, odpočívejte a nic nedělejte.Ať jsou mimísci v pořádku.
U nás doma se pořád něco dělá.Pustili jsme se do té koupelny, takže si dokážete představit ten binec.No co se dá dělat.sou horší věci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé koupelna,no tak to si dokážu představit docela přesně,my jsme jí dělali v březnu.Ale ve srovnání s dalšími bytovými úpravami to byla docela pohoda.Děláte si to sami nebo na to máte najmuté lidi?My jsme měli moc šikovného zedníka,takže jsme nemuseli naštěstí řešit,že něco udělal špatně.Nakreslili jsme mu obrázek a přesně tak nám to postavil.Tak ať vám to dobře dopadne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No my si děláme skoro všechno sami,teda až na elektřinu a obkládání kachlí.To si manžel fakt netroufne.Dneska toho mám holky plný zuby.Od rána sem se nezastavila a ještě musím žehlit kupu prádla
A jak se máte vy holky a co děláte?Doufám, že odpočíváte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To máš ale šikovného manžela
.My jsme měli na všechno lidi,tedy kromě malování,lakování a různých drobných dodělávek.Já se dneska pořád válím,jsem navíc hrozně unavená,dopoledne jsem asi na dvě hodiny usnula.Tak ať už si taky brzy sedneš a můžeš si odpočinout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky holky poslední dobou nestíhám s váma plkat.Blíží se začátek školního roku tak lítam po obchodech a sháním holkám věci do školky.A aby toho nebylo málo tak nám na křižovatce chcíplo auto a nechtělo nastartovat.Nikdo nám nepomohl alespoň auto odtáhnout z cesty.Tak jsme ho museli roztlačit:o(Bylo to hrozné,ale nakonec se rozjelo,ale já ted raději ležím přece jenom jsem pořádně musela zabrat .tak at se prckovi nic nestane.Ivčo to krvácení míváš často?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jo začátek školního roku bývá vždycky chaotickej a plnej nervů.Teda aspoň v té školce.Nové děti brečí minimálně měsíc než ji zvyknou a to je vždycky fakt náročný.I sem ráda, že tentokrát budu doma.Nevím, jestli bych to letos dala.A Veru, s tím autem sis teda mákla.Hlavně odpočívej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Odpočívám:o)No to si pamatuji se starší dcerou brečela týden:-)Těd mě to čeká s mladší dcerou,ale strach z brečení nemám má otrlejší povahu:o)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,tedy Veru,to si včera měla ale náročný den,doufám,že jsi v pohodě a mimčo tlačení auta nevadilo.
Tak už se dneska šetři.
Já jsem krvácela hodně na začátku,pak ve 4tt,to jsem i ležela v nemocnici.Teď mi to dalo pokoj a tenhle týden mě to zase zlobí,ale je to opravdu jenom malinko,takže to řeším jenom ležením a pomáhá to.Naštěstí mě nic nebolí,tak jsem už celkem v klidu,to se prostě stává.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré ráno holky dneska nic dělat kromě uklídu a vaření nebudu:o)Po tom tlačení auta jsem měla vysoký tlak a bolem mě podbřišek.ale ted už je to dobrý:o)Ivčo tak polehávej a bud v klidu at je mimčo taky v klidu:o)já jsem nikdy v těhotenství nekrvácela tak vůbec nevím co stím.ale určitě to pak doktorovi řekni a ten ascorutin pořád bereš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S tím úklidem to taky moc nepřeháněj ![]()
Ascorutin už jsem si vzala včera jenom jeden,spíš tak preventivně.Má to zpevňovat cévní stěny,takže to pomůže proti drobnému krvácení,když někde praskne nějaké cévka.Hlavně ale pořád beru ten utrogestan,má se brát do konce prvního trimestru,tak doufám,že až ho vysadím,bude to v pohodě.Musím se poradit s doktorem,jestli se to může vysadit najednou,nebo musím postupně ubírat.
Musím jenom doufat,že placenta bude hormonů vyrábět dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak já lítám od rána.Musela sem jet do Brna k doktorovi skrz lístek na peníze, protože mi ho sestra vypsala nějak špatně a oni mi ho poslali ze sociálky zpátky.To je hrozný fakt.peníze mizerný a ještě s tím dělají takový caviky!teď už jsem doma.Manžel teď bude tři dny v práci, takže nebudu ani vařit.jen asi zítra trochu poklidím a bude.Odpoledne přijede sestra.Doveze mi nějaký svoje věci, které sou jí velký a já jí zase půjčím ty svoje malý.Dnes už sem nemohla ani dopnout riflovou sukni, kterou sem ještě před 14 dny v pohodě oblíkla.No asi budu muset hladovět
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To víš,že jo,s hladověním dej pokoj,na to budeš mít dost času po porodu
.jen buď ráda,že mimi pěkně roste.Já taky budu muset vyrazit na nákupy,mám všechno oblečení moc těsné přes břícho a hrozně mi to vadí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Jakým způsobem učíte zeměpis? Tipy na výuku
- 16.5.26 21:54
- Midaku
- 3
V šestém měsíci jen kilo nahoře
- 17.5.26 00:19
- Vladusxx
- 18
Francouzské okno nebo sedací? Nemohu se...
- 17.5.26 06:31
- Kelsey1
- 44
Fakt nechutná věc - napité klíště v puse
- 16.5.26 21:06
- Anezka1990
- 16
Chirurgická extrakce horního zubu a...
- 16.5.26 22:06
- Anonymní
- 9
Dědictví, když má dítě “nového otce”
- 16.5.26 17:57
- Aletheia
- 5
KET a 10tý den - test negativní/krev...
- 16.5.26 21:25
- Satalie
- 4
VÝŽIVOVÝ PORADCE - zkušenosti (ATAC, WELKO)
- 16.5.26 14:58
- ka2ka
- 2
FOTO: test slábne - 1 den zpoždění
- 16.5.26 17:24
- Daisy98
- 12
Carum carvi, jsou to německé čípky, máte...
- 16.5.26 13:36
- Evulka44
- 4
Nové příspěvky
Francouzské okno nebo sedací? Nemohu se...
- 17.5.26 06:41
- Kelsey1
- 46
Snažení 2026
- 17.5.26 06:40
- Tess55
- 1152
Přijímačky na osmiletá gymnázia 2026
- 17.5.26 06:38
- zuzu224
- 2097
Sport vision - nosí se tam nějaká...
- 17.5.26 06:28
- j.a.n.i1
- 15
Vliv rozchodu rodičů na batole
- 17.5.26 06:22
- j.a.n.i1
- 150
Rakovina děložního hrdla (čípku) IV....
- 17.5.26 05:45
- Suzume-chan
- 67
Milenky sem nová diskuze
- 17.5.26 02:42
- Anonymní
- 105448
Co říkáte "kauze" prezidenta s Macinkou?
- 17.5.26 02:33
- pajina88
- 3615
Psycholog Třebíč
- 17.5.26 01:42
- Eli78
- 81
Co dnes vaříte?
- 17.5.26 00:53
- sharunka03
- 65139