Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11219
8.8.11 13:30

Já myslím,že je to jenom pražská specialita,ale pro klid duše,tak být tebou,si porodnice zkusím obvolat a radši se zeptat.nebo bych se poradila s gynekologem,ten to určitě taky musí vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
8.8.11 14:26

jo jo zeptám se doktora a pak si tam zavolám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
8.8.11 18:12

Ahoj holky.Konečně jsem se sem po dlouhé době dostala. Měli jsme pokažený internet, ale už nám ho konečně spravili. Tak jsem ráda, že se zase mezi vás můžu zapojit. Holky, chtěla jsem se zeptat, jestli některá z vás náhodou nemá zkušenost s bolestí v podbřišku. Od včerejška mě trošku pobolívá v podbřišku. Tak nevím, jestli se mám bát, nebo jestli se třeba mimčo začíná zvětšovat a roztahovat. Jinak na sebe dávejte pozor a opatrujte ta svá milovaná miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
8.8.11 18:21

ahoj tak tě tu zas ráda vidím.V kolikátem jsi týdnu?bolesti v podbřišku jsou v pořádku roztahuje se ti děloha aby mimčo mělo místo:o)Já jsem na ty bolesty dostala od doktora magnesko.tak se ho zeptej až pujdeš na prohlidku uleví se ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
8.8.11 19:21

Ahoj Kattarino,trochu jsem o tebe měla strach,že jsi tu tak dlouho nebyla a jsem ráda,že je všechno v pořádku :palec: .Bolest v podbřišku je v pohodě,pokud to není ostrá bolest,která by nepřestávala.Ale s doktorem se určitě radši poraď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
8.8.11 19:57

Jsem v 10+1 tt, na kontrolu jdu až 23.8., tak mu to potom řeknu. Jinak u mě je všechno v pořádku, doufám. :roll: No ty bolesti jsou jen chvilkové, něco jako když máte zánět a pobolívá vás to. A co jinak, jak vám dneska je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
8.8.11 20:40

Kattarino2 tak to je v pořádku to poboliváni v podbříšku.Už máš průkazku a termín porodu?Dneska mě celý den pobolíval podbřišek,ale aspoň,že už mi není špatně:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
8.8.11 21:15

Ahoj holky, vítám tě Kattarino, mě teda podbřišek bolel snad tři týdny v kuse.Až jsem si myslela, jestli to není slepák.Ale na pohotovosti nic nenašli.Teď už je to dobrý, a píchne mě jen sem tam.
Dneska mě bylo celej den dobře až teď to na mě zase přišlo.Ach ta nevolnost :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
9.8.11 07:45

Ahoj holky,tak já jsem dneska v noci nějak nemohla spát,alespoň že to můžu přes den dohnat.Jinak je mi fajn,tohle počasí mi přesně vyhovuje,ani teplo ani zima.Jen se mi teď nějak zhoršuje pleť a vlasy,tak nevím,že by třeba ta holčička :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
9.8.11 10:31

Ahojky, necháme se překvapit co všechny budeme mít :lol: sem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
9.8.11 13:50

Ahoj holky, velmi ráda se k vám přidávám :dance: . Měla bych být ve 14. týdnu a prvotrimestrální screening máme úspěšně za sebou. Bylo to docela akční, protože mimi se pořád otáčelo na zádíčka, takže vůbec nehrozilo, že by se ukázalo, jestli je chlapeček nebo holčička.Přeji nám, ať vše až do porodu probíhá hladce :-D /porod samozřejmě taky :oops: /.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
9.8.11 13:56

Ahoj Tojo,vidím,že jsi prošla všechny diskuse a skupiny,vítám tě samozřejmě i tady mezi námi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
9.8.11 14:13

Ahoj Tojo i já tě vítám.A kdy že máš termín porodu?Asi koncem února,že?A co jste zjistili?Bude to kluk nebo holka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
9.8.11 14:45

Ahoj Martino28, tak terminu porodu uz padlo spoustu :wink:
Podle PM je to 8.2. , ale napred mimi vypadalo mensi, tak to bylo dokonce 18.2. a ted to vypada tak na 12.2. Podobne je to s pohlavim, mimi se tak dusledne otacelo zady, ze by nic nevidela ani vedma :wink: . Jinak je nam to jedno, dokonce jsme premysleli, ze si to ani nenechame rict, aby to bylo prekvapko, ale nevim, jestli to vydrzim :oops: . Je to nas druhy pokus o mimi, prvni bohuzel skoncil potratem, tak hlavne aby bylo zdrave. A kdy mas termin porodu ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
9.8.11 15:29

Už jsi ve 14týdnu,to už bude určitě všechno v pohodě :palec:
Já mám termín porodu na 27.2,tak uvidíme kdy to bude.
Můžu se zeptat,jak probíhal ten ultrazvukový screening?Mě to čeká za týden.Jak dlouho to trvalo?Na co se doktor všechno koukal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny