Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11219
11.8.11 12:52

To se zase upraví :palec:.Tlustá určitě nebudeš,protože mimino tě po porodu bude prohánět a pleť si na hormony za chvíli zvykne.

Já jsem dneska akorát uvařila a vyprala dvě pračky,takže jsem se vyloženě předřela.Jo a taky jsem vyřídila asi 10 pracovních telefonátů,nedají mi pokoj ani na nemocenské.Teď se koukám opět na nějaké věcičky pro mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
11.8.11 12:55

já taky neustále brouzdám po netu a něco hledám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
11.8.11 13:39

Já teď pátrala po postýlkách a už mi z toho jde hlava kolem.Stejně budeme muset vyrazit někam do obchodu a ošahat si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
11.8.11 14:38

to jo.lepší je to vidět na vlatní oči.chtěla bych všechno v bílé barvě, tak uvidíme co vyberem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
11.8.11 20:20

S bílou snad nebudete mít problém.My spíš půjdem do přírodního dřeva,někde jsem četla,že je pro děti nejlepší bukové dřevo,ale postýlku stejně asi celou zadělám hadříkama,takže ani nebude moc vidět.Tak hlavně aby něco vydržela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
12.8.11 07:59

Dobré ráno holky jak se dneska máte?postylky už vybrané?:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
12.8.11 08:28

dobré ráno.Já jsem začala dnes trošku špinit, tak ležím s nohama nahoře a přemýšlím, jestli mám jít k doktorovi, nebo zůstat doma. Příští týden jedem na dovču, tak nevím. A co ty? Jak se dneska cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
12.8.11 08:59

Kattarino,já to znám velmi dobře,hlavně v klidu lež a pokud by tě něco bolelo,nebo by to nepřestávalo,tak určitě k doktorovi.Ty bereš nějaké léky?Já mám utrogestan a na krvácení ascorutin.Ascorutin je volně prodejný a jsou to jen vitamíny na posílení cév,takže si ho určitě pořiď,tím nic nezkazíš.Bude to určitě v pořádku,jen nás ty mrňousové trochu plaší,tak držím palce,ať to brzy přestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
12.8.11 09:13

Já neberu nic.V noci mě trošku bolelo břicho a teď tohle.Na kontrolu jdu až po dovolené, tak ještě uvidím. Počkám, a když tak tam před polednem skočím. Díky za podporu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
12.8.11 09:52

Ahoj holky, tak mě je dnes zase špatně.Katarino ty hlavně lež a nic nedělej.Já se jdu za chvíli pustit do tiramisu.Zítra přijde návštěva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
12.8.11 09:55

Já jdu dneska po velmi dlouhé době zase pojedu MHD,tak doufám,že bude místo k sezení a neudělá se mi špatně.Jdeme s kamarádkou na oběd,je taky těhotná,tak zase získám nějaké poznatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
12.8.11 18:41

Mě je dneska dobře.už delší dobu je mi fajn.špatně mi není břiško nebolí tak doufam,že to tak zůstane:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
15.8.11 07:42

Ahoj holky,tak jak jste si užili víkend?Já v klidu,jen jsem teď hrozně unavená z toho promněnlivého počasí.Nejradši bych pořád spala,ale čaká mě obrovský koš prádla :-? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
15.8.11 11:35

Ahojky nic moc jsem si ho neužila.pršelo snad pořád.Mě čeká stále balení:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
15.8.11 11:52

Ahoj holky, tak já jsem mělanáročný víkend.U nás byly hody, takže si to dokážete představit.Samý návštěvy a chození po návštěvách.Jinak u nás teda bylo nádherný počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny