Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11219
16.8.11 19:38

Ten utrogestan určitě už budeš moct vysadit a na bolest prsou by ti to taky mohlo pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
16.8.11 21:28

Ahojte holky.Ivčo gratuluji k dnešnímu screeningu,že vše dobře dopadlo:o)Marti držim palecky na zitřejši screening všechno bude v pořádku:o)O lekách nemám co dodat protože žadne nemam.jen vitaminy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
17.8.11 12:21

Ahojte holky jak se dnes máte?dnes jsem byla u doktorky tak jsem se dozveděla že podle MS mam byt dnes 10+3 a podle ultrazvuku 11+2 to jsou dobry skoky.na screening jdu 1.zaří.tak se těšim.odběry už mi dělali dnes tak alespon je mam z krku:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
17.8.11 12:25

Ahoj holky, tak utz dopadl dobře, ještě musím počkat na výsledky krve.Jinak nám řekli, že budeme mít holčičku :lol: tak jsme šťastní jak blechy.tak snad jí ještě nenaroste pindík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
17.8.11 15:45

ahojky marti tak to moc gratuluji.Holčička je super:o) jsem zvědavá co budu mít já po dvou holčičkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
17.8.11 15:53

Holky moc gratuluju,to je super,samé pozitivní zprávy :palec:.

Tak to je fajn,že už tak brzy bylo vidět pohlaví,u nás snad na dalším utz v 16tt.

Dneska jsem neodolala a koupila jsem první věci na mimčo.V Lidlu teď mají v akci dětské věci,tak jsem pořídila povlečení do postýlky a dečku :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
17.8.11 20:15

Ahoj holky, tak krev dopadla výborně.Riziko 1:13000.Takže dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
17.8.11 20:36

Dneska mi Ivi taky spadl velký kámen ze srdce.Úplně sem si oddychla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
17.8.11 20:49

Tak to je Marti úplně super :palec: .Jsem mco ráda,že nám to tak pěkně vychází.
Dneska mě nějak dost bolí v podbříšku a v kříži,tak to snad nic nebude a jen se tam mimčo roztahuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
18.8.11 10:22

Ahoj holky, tak sem se vrátila od gynďouše :-D Ptala sem se ho na ty léky a on byl jak mimo nebo co.Říkal, že je můžu vysadit kromě toho Norprolacu, ten mám brát ještě do 16.týdne.Tak sem radši vyštrachala zprávu z CARu, kde to mám všechno napsaný a budu se řídit tím.Stejně mám jakejsi strach to všecno vysadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
18.8.11 10:54

Já mám z toho vysazení taky takový blbý pocit,navíc mě včera najednou začalo dost bolet v podbřišku a v kříži.Vím,že je to v těhu naprosto normální,ale proč zrovna,když vysadím ty léky :nevim: .Vycukalo mě to a dokonce jsem i zavolala doktorovi.Ten mě naprosto uklidnil,protože to prý vůbec nesouvisí a kolem 13 týdne se právě začíná nejvíc roztahovat děloha,tak se mu snažím maximálně věřit a beru to pozitivně.Už jsem ráno mělo dokonce utroš v puse,ale zase jsem ho vyplivla :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
18.8.11 10:59

A ty ho polykáš? já si ho zavádím.já to taky zkusím vysadit od zítřka.Dneska už sem ráno vzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
18.8.11 11:41

Já jsem ho celou dobu polykala,nějak mi to nevadilo,jen na začátku jsem měla závratě a pořád jsem spala.Taky jsem někde četla,že při polykání je to spíš jako placebo,takže se tím ještě víc uklidňuju,že to vlastně nemělo žádný efekt.Ty jsi už o týden dál než já,tak myslím,že to nebude žádný problém ani při zavádění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
18.8.11 12:08

Ještě sem se chtěla zeptat, jesli půjdeš na ten tripple test a kdy se chodí a je i screening ve 2.trimestru?Já v tom mám totiž úplně chaos a nechci nic prošvihnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
18.8.11 12:22

Mě doktor teď na tom I.screeningu rovnou objednal na druhý na 13.9.,to budu asi v 17tt,před tím půjdu zase na krev,kde se stanovuje AFP (alfa-fetoprotein) - myslím,že celkově je to ten Tripple test.A ten už bysme měli mít všichni zadarmo,takže by to všem i měl říct doktor,takže se neboj,určitě nic neprošvihneš.Já jsem dostala papír se všemi utz a vyšetřeními,co mě ještě čekají a je toho tedy dost,ale jsem ráda,alespoň budu neustále pod kontrolou.Chodila bych každý týden. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny