Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11219
15.8.11 12:17

Já jsem byla akorát v sobotu konečně okouknout nějaké to těhotenské oblečení.Bylo to naprosto zoufalé.Potřebovala bych hlavně nějaké pohodlné,ale zároveň i trochu elegantní kalhoty,ale mají buď rifle nebo všechno šíleně úmělé.Fakt nevím,co budu nosit,asi si už něco objednám přes internet a kdyby to nesedělo,tak si to dám upravit u švadleny :nevim:

Návštěvy jsou pro mě taky dost náročné,nejsem nějak schopná se dlouho bavit a udržovat pozornost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
15.8.11 12:46

To jo, bylo to únavný.Ty už jdeš zítra na tu genetiku, že?Těšíš se?Pak dej určitě vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
15.8.11 13:05

Ano jdu,zítra v půl deváté.Mám z toho spíš takové smíšené pocity.Těším se,až s manželem uvidíme konečně miminko na pořádné ultrazvuku,dostaneme obrázek a konečně se trochu uklidním,že už bude všechno v pořádku.Na druhou stranu se hooodně bojím,aby tam nevyšlo něco špatně.Uklidňuju se,že jsme v rodině všichni v pořádku,že jsem skoro nebyla v práci a nepracovala tedy s ničím nebezpečným,je mi dobře a mimču dávám všechno,co potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
15.8.11 13:11

Já si to taky pořád říkám.ve středu se uvidí.jak se tak znám, tak nebudu spát celou noc.A na tebe budu zítra myslet, aby to dopadlo dobře. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
15.8.11 13:20

Děkuju,hned dám vědět,jak to dopadlo a probíhalo.Nejhorší nervíky budou zítra těsně před tím utz,to budu asi dost vyklepaná,ještěže tam se mnou bude manžel.

Já hlavně myslím na to,že potom půjdu za odměnu na nákupy.Půjdu se podívat s mamkou na nějaké miminkovské věci a hlavně na něco hezkého pro sebe.Pak půjdeme na nějaký dobrý oběd a tak.To jsou přeci jen příjemnější plány :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
15.8.11 15:09

Tak vám holky budu držet palečky:o)ja jdu až za 2tydny na ultrazvuk.ve středu jdu na odběry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
15.8.11 19:51

Holky, tak jsem přijela z návštěvy u tety a sem totálně vyřízená.Jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
16.8.11 07:10

ahojky ujde to zatím.je mi po ránu zase zle:o(a k tomu se přidali bolesti v podbřišku.a co vy holky?nějaké změny?už se mi vydralo bříško tak pyšně ukazuji:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
16.8.11 10:43

Ahojky, tak to já nemám bříško po ránu žádné.Ale zato večer si připadám jako v pátém měsíci. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
16.8.11 15:43

Tak se holky hlásím po dnešním screeningu.Dopadlo to výborně :palec:.Byli jsme tam s manželem,koukali jsme na velkou obrazovku na miminko a mě tekly slzy,jak želvě :-) .Mimčo má 6 cm,takže je ještě o dva dny starší,takže jsem dnes podle utz 12+3.Krásně na nás mávalo ručičkama,byly vidět i všechny prstíčky.Slyšeli jsme srdíčko.Jen fotečky nemáme moc pěkné,ale to nevadí,hlavně,že je všechno v pořádku.To byla taková nádhera a hlavně ze mě najednou spadnul všechen ten strach,připadá mi,že teď už to musí být všechno jen dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
16.8.11 16:16

Ivi, tak to je super, moc gratuluju. :potlesk: Zato já se klepu jak ratlík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
16.8.11 16:39

Děkuju :mavam: .Neboj,neboj,dobře to dopadne a zítra se budeš taky pořád tak usmívat,jako já dneska :lol: .Kdo mě potkal,tak si musel říkat,že jsem se zbláznila.

V kolik hodin jdeš?Máš to alespoň taky hned ráno?

Holky my z těch vyšetření nevyjdeme,ale já jsem ráda,alespoň budu klidnější.Už jsem zase objednaná na další utz v 16tt,zřejmě k tomu triple testu.Tentokrát už snad budu statečnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
16.8.11 19:00

já jdu v 8:50, takže taky docela brzo.ale krev budu vědět až odpoledne, takže to budou nervy celej den. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
16.8.11 19:10

Krev bude taky v pohodě,nenervuj se tím.Počkej až uvidíš to mimčo,všechno z tebe najednou spadne :lol: .

Jo,už jsem taky vysadila utrogestan.Zeptala jsem se doktora a on mi řekl,že ho můžu rovnou najednou vysadit,že už má mimčo placentu (taky mi jí ukázal),která ho tam drží :-) Čekala jsem,jak mi bude najednou výborně a zatím je to spíš horší.Takový odpor ke všemu jídlu jsem ještě nezažila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
16.8.11 19:35

no já se taky zeptám co s těma lékama.A dneska mě tak strašně ale strašně bolí prsa, že nevím co s nima :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny