Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
19.8.11 09:29

Ahoj holky, jak se dneska máte?Já už jsem vysadila všechny léky, tak čekám co to se mnou udělá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
19.8.11 09:43

Ahoj Marti,neboj,nic se nestane :palec: .Mě už v podbřišku vůbec nebolí,ale dneska ráno jsem měla takový narůžovělý výtok,tak mě to zase trochu poplašilo,teď už to bylo zase dobré,tak věřím,že to nic není.

Včera jsem se zaregistrovala do porodnice,šlo to jen po telefonu,tak jsem ráda,že to mám z krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
19.8.11 13:05

mě je tak nějak všelijak.mám pocit, jako bych měla dostat ms.a s tou porodnicí bych měla taky pohnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
19.8.11 13:11

Já myslím,že mimo Prahu je to v pohodě,ne?

Takový pocit jsem měla ve středu a nic z toho nebylo.Myslím,že když se vysadí ten utrogestan,tak to třeba trošku na dělohu působí,ale mimču to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
19.8.11 14:39

To jsi mě uklidnila.Já doufám, že bude vše tak jak má být.Pořád si říkám, že kdyby mimčo u mě nechtělo být , tak se neudrží ani s léky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
19.8.11 15:17

přesně tak,mě nejvíc uklidňuje,když si říkám,že ty léky jsou stejně jen placebo a až tak dobře nefungují.A taky,když se podívám na svojí fotečku,kde je krásně vidět placenta,která je větší než mimčo,takže mu určitě pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
21.8.11 10:35

Ahoj holky, tak jak žijete?počasí máme přímo ukázkový.ještěže jsme doma,že?Být teď v práci, tak mě to pěkně štve! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
21.8.11 18:49

Ahoj,my jsme dneska slavili první výročí svatby,takže jsme byli zpět na místě činu na zámku Dobříš.Konečně alespoň malý výlet,ale v tomhle vedru jsem toho měla tak akorát.

Přikládám fotečku z úterního UTZ 12+3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
22.8.11 10:41

Ahoj Ivi, jé to je krásný medvídek:-)přesně takovou fotečku mám taky.Tak to je super, že ste to tak hezky oslavili.Já sem zvědavá jak to oslavíme my.První výročí máme 11.září… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
22.8.11 10:49

Tak to už máte taky za chvíli :lol: .

Fotečka sice není dokonalá,ale jsem za ní ráda a pořád se kochám.Přijde mi neuvěřitelné,že mám v břiše takového 6 centimetrového panáčka.Pořád mu říkám,ať už mě kopne,ať vím,že tam je :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
22.8.11 10:49

Tak to už máte taky za chvíli :lol: .

Fotečka sice není dokonalá,ale jsem za ní ráda a pořád se kochám.Přijde mi neuvěřitelné,že mám v břiše takového 6 centimetrového panáčka.Pořád mu říkám,ať už mě kopne,ať vím,že tam je :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
22.8.11 13:10

Já taky pořád čekám, kdy mě kopne.myslíš, že to poznáme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
22.8.11 13:28

Určitě ano,kamarádky mi říkají,že je to prvně takové ťuknutí pod pupíkem,většinou,když ležíš na zádech.Nejdřív tak jednou denně a postupně se to zintenzivňuje.Tak jsem moc zvědavá.

A jak ti roste bříško?Mě přijde pořád stejné,asi jako bych se trochu víc najedla.Už jsem začala i trochu přibírat,ale pořád nejsem na váze před otěhotněním.Ale za týden jsem přibrala skoro kilo.Za chvíli to začnu brzdit :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
22.8.11 14:23

mě se břicho nějak zbrzdilo :-) a na váhu radši nestoupám.zvážím se vždycky den před poradnou, abych se zbytečně nestresovala,že sem moc přibrala. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
22.8.11 17:21

Tak jsem teď našla v akci ten náš vysněný kočárek Teutonia BeYou.Už jsem ho kvůli ceně vzdala,ale teď je o 11tis levnější.I tak ale stojí 26tis,ale jsou tam úplně všechny doplňky.Bohužel ta akce trvá jen do konce srpna,tak nevím jak se rozhodnout :nevim: .Ale asi do toho půjdem.
Mrkněte: http://www.spuntik.cz/…-letni-akce/

Kupovali byste kočárek takhle brzy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny