Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj Veru,děkuju,je to naprosto vyčerpávající.Už teď si představuju svého manžela,jak tam dojatě sedí a kouká na mimčo
.
Dneska jsem opět začala trochu plašit,jestli je všechno v pořádku,když mi nic není,jenom hubnu a už mi ani nepřijde,že by mi rostlo bříško.Asi to bude moje pravidelná těhotenská depka
.Ještěže už mám ten ultrazvuk za 6 dní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, Veru, mě to taky stačilo.
Ivi co máš z toho, já se dneska taky plaším.Bojím se, aby se na tom screeningu bylo na co koukat…Aby bylo všechno v pořádku.Ale to k tomu asi patří.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,Veru,,taky děkuji za popsání toho screeningu. Já na něj jdu naštěstí až po kontrole, tak snad bude všechno OK. Jinak holky neplašte. Zbytečně se nestresujte. Určitě je všechno v pořádku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To si říkám každej den
Ale zase si říkám, že kdyby se mimčo nechtělo udržet, tak se neudrží a už je třeba dávno pryč.Jinak manžel má větší strach než já.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Né,že bych se z toho tady věšela,snažím se maximálně nestresovat,ale prostě se mi najednou v hlavě namnožily tyhle myšlenky.Ani si nemyslím,že by to souviselo s tím screeningem,prostě už jsem dlouho mimčo neviděla a nijak mi nedává najevo,že tam je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně tak Marťo, kdyby se nechtělo udržet, tak už by tam třeba nebylo.
No a Ivčo, ten prcek je tak maličký, že nemá jak ti dát najevo, že tam je. Vydrž do kontroly a uvidíš, že je vše v pořádku. Já jsem zatím taky nepřibrala, i-když nehubnu, ale ještě všechno oblečení obleču a bříško mi taky nejde nijak vidět. Jen je mi pořád špatně.
Víš, když jsem v bývalé práci vídávala ty mladé 17 -ti leté maminy jak je jim všechno jedno a vesele si kouří a pijou, a nestalo se jim vůbec nic a mimčo donosily s přehledem, tak si myslím, že nám se nic nestane. My jsme zodpovědné maminky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky,no mě právě španě není a nebylo skoro vůbec,mírné nevolnosti přisuzuju jenom utrogestanu,který už beru přes měsíc.Přijde mi to totiž naprosto neuvěřitelné,že v nás roste miminko a nemůžu pochopit,že bych to jen tak dokázala.Cesta k otěhotnění nebyla vůbec jednoduchá,tak se o něj moc bojím,to je jasné.
Marti,ty ještě bereš utrogestan,nebo už si vysadila?Bavila ses o tom nějak s doktorem,ten můj snad ani neví,že to beru a já se na to při kontrole vždycky zapomenu zeptat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já beru ještě všechno co mi nasadili v CARu a řekli mi, že to budu brát do 13.tt což by mělo být do konce tohoto týdne.Ale příští týden jdu na kontrolu a zeptám se ho.Nebo to mám začít vysazovat? Já nevím… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já právě taky nevím,vždycky si objednám recept po telefonu,protože mi dochází prášky.Když jsem na kontrole,tak na to věčně zapomínám,protože se řeší spousta jiných věcí,doktor mi to taky nepřipomene.V úterý už za ním půjdu s papírkem a přeptám se.Vím,že se to bere jen v prvním trimestru,ale většina holek prostě dobírá balení a ukončí to třeba až ve 14,15 týdnu.Od toho screeningu čekám,že třeba uvidí placentu,řekne,že je v pohodě a určitě už funguje a budu to moct vysadit.Taky nevím,jestli musím nějak postupně,nebo rovnou ze třech na nulu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, co se týče Utrogestanu, tak ten se bere do 12. - 14. týdne (do doby než začně plně fungovat placenta). Není tedy důležité, zda se pak vysadí postupně či naráz. Já jsem vysadila naráz na konci prvniho trimestru. Ohledně screeningu, tak to u nás asi nebylo typické. Doktor už měl taky výsledky krve a jen dělal ultrazvuk přes břicho. Má drahá polovička se dívala na velkou obrazovku, kde viděla to stejné co doktor a já. Dojatý byl asi taky, ale už jsme tam byli jednou na kontrole asi v 9. týdnu, protože mám o něco větší riziko genetických vad, takže to nebyla zase až taková novinka. Mimi bylo jak živé stříbro, tak máme jen fotečku (flíček
, proto šlo vidět špatně, video ani nenabízeli. Standardně se DVD nabízí mezi 20.-30. týdnem, když jdete na velký ultrazvuk a už je toho hodně vidět. Tam jde spolehlivě určit i pohlaví (hlavně pokud mimi jako naše se otáčelo u prvního screeningu zády). Naštěstí to stačilo na změření zádíček, hlavičky, kontrolu orgánů, nosní kůstky apod. Jedna maminka totiž musela nějakou dobu chodit, aby se mimi otočilo, jak bylo potřeba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je zajímavé.už se těším.no uvidíme co s těma práškama.já jsem jak malá lékárna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky,já se tak těším
.
Já jsem myslela,že už tenhle týden začnu brát jen dva utrogestany,protože do další kontroly se třemi nevydržím,ale nedalo mi to a volala jsem si pro další recept,radši ať mi to řekne doktor,že to můžu vysadit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já taky počkám až mi řekne doktor.už aby byla středa příští týden…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky už pomalu odpočítávám každou hodinu,aby už bylo úterý.Naštěstí mám tenhle týden docela dost rozptýlení,teď jsem tady měla jednu kamarádku s osmiměsíční holčičkou (úžasná princezna
),zítra mi přijde kolegyně z práce a v pátek jdu s těhotnou kamarádkou na oběd.Takže mi to snad uteče a nebudu myslet na blbosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jo ,ty se máš.my máme zase nabitý víkend a příští týden mám každý den něco, tak mi to snad taky rychle uteče…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Studuje někdo DH v Ústí nad Labem ?
- 12.5.26 02:55
- Naty 6
- 1
20DC - špinění
- 11.5.26 23:20
- Fredddyyy
- 1
Špinění ve 20. dni cyklu
- 11.5.26 22:44
- Anonymní
- 11
Máte nějaké zkušenosti jako mystery shopper?
- 11.5.26 21:12
- ruzovalady
- 1
Řídíte v pantoflích na podpatku?
- 12.5.26 01:18
- Černá Madonna
- 23
S 3,5 letý dítětem na vodu
- 12.5.26 00:25
- Melancholická panda
- 28
Jak odstrániť vuni z pokoje?
- 11.5.26 22:58
- SOVIČKA93
- 9
Jak reálně udělat tzv. férovou domácnost?
- 12.5.26 01:31
- Dahlia0409
- 18
Topení klimatizací
- 11.5.26 20:49
- kavenka
- 15
Vhodný výběr antikoncepce
- 11.5.26 19:12
- Hanka511
- 1
Nové příspěvky
Milenky sem nová diskuze
- 12.5.26 03:15
- Luxusnixicht
- 104269
Připravenost na porod
- 12.5.26 03:14
- Anonymní
- 12
Studuje někdo DH v Ústí nad Labem ?
- 12.5.26 02:55
- Naty 6
- 1
Jak reálně udělat tzv. férovou domácnost?
- Dahlia0409
- 18
Přijímačky na osmiletá gymnázia 2026
- cherryinbloom
- 1283
Řídíte v pantoflích na podpatku?
- 12.5.26 01:18
- Černá Madonna
- 23
KET červen/červenec 2025