Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Monicka36 píše: Více
Když já tohle černobílé vidění nemám…a mít svůj názor je v pořádku, ale vydávat to, co si myslím, za nějaký absolutní fakt, už v pořádku není
A ty speciálně to vždycky podáváš tak, že jiná verze nepřipadá v úvahu
A já s tebou prostě nesouhlasím. A pak, psát někomu, komu se hroutí několikaletý vztah, který pro něj byl poměrně podstatný - že mi napsal jen proto, že jsem ho otravovala a že jsem zřejmě nepochopila, že už se mnou nechce nic mít, jak kdybych byla nějaký obtížný hmyz a ne žena, která chce jen znát odpověď a nežít v nejistotě, mi opravdu nepřijde tak, že ti jde o mě…
Sorry.
@My Melody píše: Více
Dobře, přiznávám, Helmut mě má jen na sex
Je to znát no, že ten sex chce často
I na tom setkání jsme od rána do večera jen sexovali
A je jasný, že když chlap chce sex, tak si najde, co nejvíc vzdálenou milenku, aby ten sex s ní nemohl mít
A proto jí píše každý den 7 let, toleruje scény, vysvětluje… kvůli 2 sexům do roka
Má to svou logiku, jen jsem ještě nepřišla na to, jakou
![]()
@Lorre píše: Více
To je špatně
Helmut by mi poslal - Sin with Sebastian - Shut up and sleep with me
![]()
@Monicka36 píše: Více
Uz jsem ti to psala vickrat. To, co pises, se da ale napsat setrne. Pro Sonarku to byl vztah, kde ona ho milovala. 7 let denni kontakt. Pro ni to je ted bolestive. A psat ji stylem, co pises ty, tak to snad ani nemyslis vazne, ze je pro jeji dobro
. Muzes to napsat citlivě
. Zvlast, kdyz uz ji znas a ctes ji dlouho… Ale ty ji pises fakt hnusne, ze sypes sul do rany
. Jasne, pise do verejnych, musi cekat i tyhle reakce. Ale nesnaz se tedy pak psat neco o tom, ze to pro jeji dobro
.
Především si nemyslím, že by Son k něčemu byly zdejší návody, co má, nebo nemá dělat. Je to dospělý člověk, evidentně v tuto chvíli nedokáže odseknout někoho, se kým byla roky v každodenním kontaktu. K čemu jí je, že tu čte stejné poučky stále dokola? Mnohdy vidíte, jak moc jí to vadí, že se brání, ale jedete si svou. Proč toho nenecháte, je to přece mnohem snazší, než jen tak pustit milovanou osobu. Pokud zde její chování označujete za patologický zásek, v čem je vaše chování jiné?
@M_Vladim píše: VíceŽádné skvrny, nemocné dítě a ten, kdo s ním měl být doma, zkrátka nedorazil včas. Čili jedu kontinuální hru na zdravotní sestru, učitelku, kuchařku, atd. A už mě to pekelně sere.
@Velryba černá píše: Více
Mně ty komenty a názory nevadí, klidně ať si každý napíše k tomu, co má na srdci, ale vadí mi to vydávání svého názoru, za pravdu, přes kterou vlak nejede…jak kdyby tu všichni měli své křišťálové koule
Ono často není vše, jak vypadá… dovnitř vidí jen ti dva, co v tom jsou. A nějaké čtení myšlenek u Helmuta a Andyho alá - on tě má na háku, on tohle a tamto udělal pro to a to…a pod, tak na to si netroufnu ani já, natož pak někdo virtuální, kdo si tu o Helmutovi občas něco přečte…Tohle jsou vždycky jen domněnky, jak to ten druhý asi má a proč tohle udělal tak a né jinak…to fakt ví jen ten dotyčný. Do hlavy nikomu nevidíme.
@xiaxxx píše: Více
Souhlas, Monička to píše obzvlášť hnusným způsobem, který má jediný úkol, ublížit mi. O mě ji nejde vůbec. A tohle, co tu teď předvedla, když mi Helmut napsal o té pauze, je fakt na
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Mnohdy nevidím ani do vlastní hlavy. ![]()
Nicméně jsem se včera dozvěděla, že by si ze mě potřeboval udělat vlastní sekretářku, protože mají v práci bordel. Vůbec jsem si v té souvislosti nevzpomněla na film Sekretářka… ![]()
Tak ten jsem neviděla ![]()
Ale zajímavá úvaha od něj ![]()
Hlavně myslím, že lidé mají často smýšlení poněkud složitější… že to není jen černá a bílá…a on udělal tohle, tak určitě cítí tamto… já sama často svádím boje - rozum versus cit… něco jako v Mrazíkovi - „zabít, nezabít, sežrat, nesežrat“…
Tady se hodně apeluje na ty činy…ale není to, že někomu napíšu každý den, taky čin?
Nebo, kdo to za dotyčného napíše?
A já pokaždé, když si začnu psát s někým novým, zase a znova vidím, jak velký čin a oběť to je
A většinou mě to po pár dnech přejde ![]()
Tak se podívej. On má samé zajímavé úvahy, bohužel musí každou takovou vypustit z huby (prstů).
Jak jinak bych například věděla, jak u ní začínal poslední porod (a jak ho pravděpodobně rozjeli). Nulový filtr. ![]()
No samozřejmě, když jsem ještě hledala, zájemci bleskově odpadávali, prostě mě to nebavilo, ke konci jsem už psala tak nějak na sílu, což nemá smysl.
Tse, si skubni
. A ja se tak snazil ![]()
Zase kdyby Son nechtěla žádný reakce, tak to sem nepíše. Já třeba osobně stojim rozkrocena mezi dvema tábory. Myslím, že Helmut ji měl na prilepseni, na sexualni praktiky, které třeba kazda ženská nemusí. A že je to určita oboustranna zavislost, takže jakmile pritelkyne prestane prudit, zas se ozve. Že mu to predsevzeti sekat latinu dlouho nevydrzi. Otazkou je, jestli mu Son mezitím nevystydne.
@Arturie píše: Více
No a z reakcí klíčí další reakce. Nejrůznější pokusy o „nápravu nezdárné dcery“ nepovedou nikam. Jak už jsem jednou psala, každopádně Son přeji něco plnohodnotnějšího, ale zjevně je potřeba to nechat dozrát, silou to neurve.