Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23974
12.5.26 08:12
@Velryba černá píše: Více

Jo, to bychom jí přáli všichni, protože ze zkušenosti vime, ze ta leta 30-50 jsou sexualne top a nikdo už ti je nevrati. Ted nechci znit jako Vladim, ale jak řekla Osvaldova, co sezeres, vyshukas a vypijes, to už ti nikdo nevezme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
12.5.26 08:19
@Arturie píše: Více

No jo, ale opakované vnucování myšlenky, jak ji měl jen na sex, jinak ho nikdy nezajímala, neměl ji rád, apod., k čemu to vede? Ona má potom celkem pochopitelně potřebu ho bránit, hledat to lepší nebo dobré a nevede to nikam. Z jakési stagnace se musí dostat sama, vnější vlivy budou mít efekt minimální nebo dokonce nulový. Jestli tomu říkáme láska, závislost, dvojplamen, je úplně jedno. Řešení je jenom v ní a zatím ho neobjevila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23974
12.5.26 08:30

Dokonce si myslím, že to má kontraproduktivni vliv. Son je okamžitě v opozici a spirala se jí roztaci v hlavě dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36992
12.5.26 08:32
:hug: Tak to pak jo.
To je pak vcelku jasný. :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
12.5.26 08:32

Hele, zas z ní nebudeme dělat nesvéprávnou chudinku, která potřebuje pofoukat bebínko. Z Helmutem je to dlouhodobě na levačku, to tu sama psala mockrát, a maskovala to, za emoce. Samá ultimáta, a jak to nedá. Ale nebudu to už znova rozebírat. Teď jí poslal k vodě. Tak jaký, jen tak pustit milovanou osobu? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
12.5.26 08:34

Pozoruji totéž, v jedné chvíli je schopna celou situaci slušně analyzovat sama, pak přijdou našeptávači a ona ho začne bránit. A já ji naprosto chápu. My to nějak vidíme zvenčí, ale ona je citově zainteresována.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
12.5.26 08:36
@Honza 12 píše: Více

Tvoje výklady jsou opravdu mimo, promiň. Pokud se dokážeš odmilovat v okamžiku, kdy tě někdo pustí, dobře, měj si to tak. Většina lidí takhle ale nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
12.5.26 08:36

Plácat se v tom dál, i když byla puštěna k vodě. Jaký to má smysl? To mě nejde do hlavy. Copak má tak atrofovaný pud sebe záchovy, že v tom bude pokračovat? Vždyť je to fajn dospělá ženská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
12.5.26 08:39

A proč ty si nedokážeš pomoci a nepřestaneš s nekonečným poučováním? Vždyť píšeš pořád to samé dokola. Žádné inovace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
12.5.26 08:40

Ale ona o tom rozchodu píše už dost dlouho. Už ho skoro pustila tolikrát, tolik ultimát. Odpočítávání běželo už tolikrát, Tohle je jen poslední tečka, aspoň jsem si to myslel. Podle toho co píše. Tohle není, že by ji teď pustil, a ona na to nebyla připravená, a začala se hroutit co s tím. Nechce se mě dohledávat kolikrát psala, že tuhle sezonu už nedají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36992
12.5.26 08:42

To jsem tak úplně nepochopil. :think:
Chyba ale bude v přijímači, budu se muset zamyslet. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
12.5.26 08:43

Jo, protože emočně lítá sem a tam, evidentně tu situaci neurve vůlí, prostě to ještě pořád nejde. To jsou emoce, ty nejsou logické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
12.5.26 08:44
@M_Vladim píše: Více

Zoufale nechci, aby děcko opakovalo ročník, ale jestli to dáme, nemám ponětí. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75740
12.5.26 08:47

Přesně tak.
Přikyvuju, fandím, ať si je šťastná v jakékoli verzi, pokud tím nikomu neubližuje.
Je fakt, že tyhle eMimi řeči mě osobně stran milence celkem nahlodávaly, protože v hloubi duše jsem věděla, že mají pravdu, ale rozhodnout se a dotáhnout odpojování do finále musí člověk sám, s tím mu nikdo nepomůže.
A na druhou stranu - pokud se Son neodpojí a s Helmutem zůstane, jakkoli netradičním způsobem spojená do smrti, nevidím důvod, proč by to mělo někomu vadit.
To třeba ty za sebou necháváš citový lazaret, protože všichni ti chlapi, co jsi je poslala do tmy, možná taky leccos cítí - a co? :nevim:
Každej si život kočíruje, jak nejlíp dovede, a je jenom na něm, aby si zhodnotil, jak se mu to daří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36992
12.5.26 08:54

To chápu. Má to dvě stránky.
Kolektiv, udržet tempo, otrava pro rodiče.
Ale zas, kdyby to mělo chybět a v dalším stupni nestíhat látku, špatné známky a může se to táhnout dál, třeba u zkoušek, maturity…To je pak taky na budku, to už je fakt lepší zamávat bílou vlajkou. :think:
Těžko radit zblízka, natož takhle přes sklo. :think: :hug:

Příspěvek upraven 12.05.26 v 08:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová