Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A pojďme si říci, že lidé jsou mnohdy citově zavrtáni v mnohem horších exemplářích, než je zrovna Helmut.
Příspěvek upraven 12.05.26 v 08:56
@M_Vladim píše: Více
Ale tak zbytek se dá dohnat přes prázdniny, otázkou je, jak se k tomu postaví škola.
@Velryba černá píše: Více
Protože mám velkou trpělivost. Ona píše to samé dokola, tak na to dokola odpovídám, je na tom něco špatně?
Ale ano, emoce lítají sem a tam. To je jasný, ale přece máš nad emocema nějaký životní náhled. A víš, co jsou emoce a co skutečnost, a dokážes s tím pracovat.
@Honza 12 píše: Více
Někdy holt emoce převálcují všechno ostatní. A dá se to pochopit i v případě, že to máš jinak. Mohla bych ti popsat případ kamarádky, kde je ta situace reálně mnohem horší než u Son. Ano, nějakou dobu jsem se snažila jí poskytnout náhled zvenčí, už to dávno nedělám, nemá to smysl. Buď si ten čumák v nějakém smyslu slova nabije sama a pochopí nebo ne.
@M_Vladim píše: Více
No, jakože v 50 plus bude litovat, či jí sexualne uniklo. Jako to občas rikas ty.
@sirikit píše: Více
Jasně, šťastná v jakékoliv verzi, proti tomu nic nemám. To je docela základ. Už tu pár spokojených milenek bylo, a nebylo proč něco řešit. Ale když je někdo evidentně nespokojený…
@Honza 12 a jestli chceš, situaci kamarádky ti popíšu do zpráv, tady nechci. Nejspíš se budeš dost divit, kam až může něco takového zajít.
Blbě zabouchnutej jsem byl taky. Tím si projde skoro každý. A když víš, že je to všechno blbě, tak to dál už neživíš.
Samozřejmě, školu nejde opominout.
Možná bych si vyžadal schůzku s třídní/třídním a požadal o pomoc.
Tím zalichotím, ale hlavně navážu spojenecký kontakt. To by mohlo pomoct.
Příspěvek upraven 12.05.26 v 09:33
Taky mám kamarádku, u které je to ještě horší, než u Son. Nedivím, se ničemu. Ale asi teď nemám kapacitu na další příběhy. Takže zatím ne. SZ netřeba. Ale když čtu o tom, jak ženy i chlapy překračují svoje hranice, tak je to hrozný., Pro mě je jasný signál to, že když bych měl tendenci na svou ženu, přítelkyni, být zlej, nebo ji dokonce chtěl udeřit. Tak je všechno špatně. Člověk si nemůže vylívat svoje emoce na nejbližších. ![]()
@Honza 12 píše: Více
No u kamarádky jde právě o milence. Do kterého, mimo jiného, nalila doslova statisíce.
@Arturie píše: Více
Já ti nevím, na mě se lepilo tolik ženských, že to ani nespočítám. A stejně do nějakého sexu, bez přesahu jsem většinou nechodil. To je pro mě o ničem. ![]()