Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3814
12.5.26 13:07
@Lorre píše: Více
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23975
12.5.26 13:12
@My Melody píše: Více

Jako ano, ten človek, kočka, pes ti chybí, ale racionalne to musíš zpracovat, rozchod, smrt, pořízení nového. Jen to chce jít od toho, vyvinout nějakou aktivitu a nepitvat se v tom. Já jsem asi v tomhle flexibilnejsi, můj exmanzel si dokonce po rozvodu spolecnym znamym stezoval, ze nám nechybi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3814
12.5.26 13:12
@jege píše: Více

Njn, tož jak chceš :P :D Trochu jsem ty hory přehnala a mohl si mi dělat obkládeček :jazyk: Ale bylo tam krásně. Včera už teda pršelo. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36088
12.5.26 13:19
@Adull píše: Více

Nad Děčínem sa blýska, hormony divo biju! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
12.5.26 13:24
@Anonymní píše: Více

Ja ti nepisu, jestli sis nevsimla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
12.5.26 13:39
@sirikit píše: Více

No hele, ja taky musela menit osobnostni nastaveni, ale musi si k tomu ten clovek asi dojit sam. Jestli chce opravdu zit takhle nebo ne. Tyhle houpacky moc dobre znam a muzu rict, ze bez nich je to takova pohoda. A taky bych je kdysi obhajovala, co cloveku taky zbejva, ze jo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Centropen
12.5.26 14:08

@sirikit a vůbec…co hubnutí? :think: nejak nevidím žádný pravidelný report. 8)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.26 14:20
@Monicka36 píše: Více

Vidím ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.26 14:23
@sirikit píše: Více

Tak až na pracně uloveného diamanta ze seznamky to máš dost podobný ten příběh, takže Son stačí pořádně zalovit a bude na tvé úrovni :kytka:

• Citovat
  • Upravit
75743
12.5.26 14:30

Moje řeč.
Kolikrát si říkám, jestli si tu spokojenou monogamii neužívám fakt jen díky tomu, že mi po přechodu klesnul hormon :mrgreen:, ale spíš ne.
Prvních skoro 15 let manželství jsem byla taky věrná, než ex houklo. :roll:
Jsem zásady, že „jaxe do lesa, taxe z lesa“, a co nedostávám, neposkytuju. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
12.5.26 14:34
@Anonymní píše: Více

Hele plevel, nevyjadŕuj se k tématům, o kterých víš kulový.
Určitě tu nechci pořádat soutěž úrovně partnerů nebo milenců, ale moje laťka v tomto ohledu byla vysoko převysoko nad veškerými tumory i helmuty, a toho jsem se přidržela i při výběru partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
12.5.26 14:43
@Centropen píše: Více

Pomalu, ale jistě! :andel:
Zítra to bude od startu tři týdny, dole mám 3 kila.
Prý výhradně v tuku, což mě s3r3, protože odvodnit potřebuju taky, ale furt to ne a ne vyčůrat. :nevim: Nic mi teda neotýká, nebýt toho, že mi v NTH vždycky udělají ten rozbor, čeho mám přebytky, to o tý vodě nevím.
Největší problém mám s tím, jak mám krucinál celý ten předepsaný jídelník ujíst, kajícně přiznávám, že 5 jidel denně se mi podaří málokdy.
Dneska zas bez dopolední svačiny. :oops:
Když to by fakt člověk nesměl dělat nic jinýho, než celý den myslet na to, kdy má co sníst, a já hergot dělám i jiné věci, které mě dost vytěžují. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
12.5.26 14:44

Zas už neví, jak by na sebe upozornila, trapka. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2924
12.5.26 15:03
@M_Vladim píše: Více

Přivede tobě a tvé Květě kvalitního zetě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24715
12.5.26 15:25

Je zajímavý, ze anatomicky nejpodobnější lidskému mozku, jsou především lidoopi- šimpanzi a bonobové( bonobove neresi konflikt rvackou, ale sexem) :lol:
Ale ještě zajimavejsi, ze inteligenci nebo vědomím, jsou nejpodobnejsi lidskemu mozku- delfíni, sloni, krkavcovití a chobotnice. :mrgreen:
Koukám, ze v Praze je výstava " unikátních " koček. A čím dražší, a že některý jsou sakra drahy, tím vosklivejsi. A že některý jsou setsakra vohavny. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová