Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@My Melody píše: Více
Jako ano, ten človek, kočka, pes ti chybí, ale racionalne to musíš zpracovat, rozchod, smrt, pořízení nového. Jen to chce jít od toho, vyvinout nějakou aktivitu a nepitvat se v tom. Já jsem asi v tomhle flexibilnejsi, můj exmanzel si dokonce po rozvodu spolecnym znamym stezoval, ze nám nechybi.
@jege píše: Více
Njn, tož jak chceš
Trochu jsem ty hory přehnala a mohl si mi dělat obkládeček
Ale bylo tam krásně. Včera už teda pršelo. ![]()
@sirikit píše: Více
No hele, ja taky musela menit osobnostni nastaveni, ale musi si k tomu ten clovek asi dojit sam. Jestli chce opravdu zit takhle nebo ne. Tyhle houpacky moc dobre znam a muzu rict, ze bez nich je to takova pohoda. A taky bych je kdysi obhajovala, co cloveku taky zbejva, ze jo ![]()
@sirikit píše: Více
Tak až na pracně uloveného diamanta ze seznamky to máš dost podobný ten příběh, takže Son stačí pořádně zalovit a bude na tvé úrovni ![]()
@Monicka36 píše: Více
Moje řeč.
Kolikrát si říkám, jestli si tu spokojenou monogamii neužívám fakt jen díky tomu, že mi po přechodu klesnul hormon
, ale spíš ne.
Prvních skoro 15 let manželství jsem byla taky věrná, než ex houklo. ![]()
Jsem zásady, že „jaxe do lesa, taxe z lesa“, a co nedostávám, neposkytuju. ![]()
@Anonymní píše: Více
Hele plevel, nevyjadŕuj se k tématům, o kterých víš kulový.
Určitě tu nechci pořádat soutěž úrovně partnerů nebo milenců, ale moje laťka v tomto ohledu byla vysoko převysoko nad veškerými tumory i helmuty, a toho jsem se přidržela i při výběru partnera.
@Centropen píše: Více
Pomalu, ale jistě! ![]()
Zítra to bude od startu tři týdny, dole mám 3 kila.
Prý výhradně v tuku, což mě s3r3, protože odvodnit potřebuju taky, ale furt to ne a ne vyčůrat.
Nic mi teda neotýká, nebýt toho, že mi v NTH vždycky udělají ten rozbor, čeho mám přebytky, to o tý vodě nevím.
Největší problém mám s tím, jak mám krucinál celý ten předepsaný jídelník ujíst, kajícně přiznávám, že 5 jidel denně se mi podaří málokdy.
Dneska zas bez dopolední svačiny. ![]()
Když to by fakt člověk nesměl dělat nic jinýho, než celý den myslet na to, kdy má co sníst, a já hergot dělám i jiné věci, které mě dost vytěžují.
![]()
@Monicka36 píše: Více
Zas už neví, jak by na sebe upozornila, trapka. ![]()
@M_Vladim píše: Více
Přivede tobě a tvé Květě kvalitního zetě.
Je zajímavý, ze anatomicky nejpodobnější lidskému mozku, jsou především lidoopi- šimpanzi a bonobové( bonobove neresi konflikt rvackou, ale sexem) ![]()
Ale ještě zajimavejsi, ze inteligenci nebo vědomím, jsou nejpodobnejsi lidskemu mozku- delfíni, sloni, krkavcovití a chobotnice. ![]()
Koukám, ze v Praze je výstava " unikátních " koček. A čím dražší, a že některý jsou sakra drahy, tím vosklivejsi. A že některý jsou setsakra vohavny. ![]()