Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30600
12.5.26 22:34
@Anonymní píše: Více

No a mas snad jiné zbraně? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.26 22:34

@Lorre zadek :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14440
12.5.26 22:38
@sirikit píše: Více

Ne, myslim, ze by to bylo stejne…pokud by neco u sebe nezmenil on…coz asi nehrozi. Ale pomalu ale jiste, se to u me zacina otacet a zacinam pripoustet, ze ac je mi smutno, tak tyhle nervy, co jsem s nim mela, mi vlastne vubec nechybi…on si zkratka chtel jet to svoje…me vzdycky uchlacholil, ale u nej se nic nezmenilo. Jedine, co se v prubehu let zlepsilo, je to psani…a ta laska me u nej drzela, ale timhle, co ted provedl, se to trochu zmenilo, muj postoj k nemu…uz neni takovy drzak, za jakeho jsem ho mela a ztraci to kouzlo… a mozna mi dal sanci na to, abych zjistila, ze je to tak lepsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3695
12.5.26 22:41
@jege píše: Více

Pojď mi dát obkládeček a přijdeš na jiné myšlenky. :* :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75689
12.5.26 22:47
@Luxusnixicht píše: Více

Hele, je to brzo.
Ta bolest přichází ve vlnách - někdy si připadáš už skoro v pohodě, a pak tě to zase zavalí.
Dobrá zpráva je, že když to nebudeš živit, amplitudy jsou postupně nižší a nižší, a až se pak ozve Helmut, jestli bys mu neposlala aktuální fotku a že zrovinka shodou okolností pojede pracovat tvým směrem, úplně bez lítosti napíšeš, že to neklapne, protože už něco máš.
A nebude v tom truc nebo tak něco, prostě budeš doopravdy mít něco, co bys ještě před pár měsíci kvůli Helmutovi bez váhání odsunula.
Blbý bude, když se Helmič se svým srdíčkem trefí zrovna do toho zoufalého abstinenčního propadu, protože v tom případě se vrátíš, a tu samou bolest budeš příště prožívat znovu.
A znovu, a znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.26 23:03
@Lorre píše: Více

I'll help you hate me? 8o
No, trochu se bojím… Tak já to teda beru zpět, ale nekřič na mě, jo? :?

• Citovat
  • Upravit
14440
12.5.26 23:06
@zmrzlik píše: Více
:mrgreen: Jen ho zaměstnej, má roupy :* :cert: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30098
12.5.26 23:14

Tohle je hrozně zvláštní. Ten intenzivní stav zamilovanosti dokáže někdo přežít dlouhodobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3695
12.5.26 23:19

Zase usnul. :cert: Vidíš, to jsou noční 12 o samotě  :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24703
12.5.26 23:23

Rozumim, ale tady budeš těžko hledat. Jsou témata na ktery člověk potřebuje „mozkožrouty“ — ne jen small talk, ale někoho, kdo se s chutí ponoří do hypotéz, neurovědy, evoluce a těch zvláštních otázek typu „co vlastně je mysl“. To není úplně nahraditelný druh rozhovoru, a na to byl borec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14440
12.5.26 23:27
@sirikit píše: Více

Ano, je to brzo na nějaké závěry a ty pocity se dost mění.. já ale na rovinu říkám, že pokud se Helmut neozve do 14 dnů, tak ten návrat ke mně, už asi nebude možný…ne proto, že bych ho přestala milovat…ale tam pak hodně nastupuje ten rozum…jako to bylo u ex kamiona…asi půl roku poté, co mi dal kopačky, se chtěl náhle sejít… :roll: A já v té době z toho ještě venku nebyla…ale už mi najednou v tom setkání něco bránilo… protože už by to nebylo ono…a to samé bude u Helmuta…pokud se neozve včas, asi mi začne docházet, že to z jeho strany opravdu nebylo nic moc…a to by pro mě už nemělo cenu… chápu, že člověk potřebuje občas oddech, čas si vše srovnat, zvlášť v takové situaci…ale pokud jsou tam silné city, tak takové ujasňování nikdy netrvá dlouho… protože se žen chlap začne bát, že by mohl dotyčnou ztratit… A tak já to beru… následující dny rozhodnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35975
12.5.26 23:28

Kdykoliv a kdekoliv! :* :hug:

Já myslel, že jsi už v limbu, a jelikož bez Tebe a Adull je tu nuda, tak se také raději klidím pryč. Ve svém věku nějaký kvalt už moc nemusím, ale tyto stojaté vody, kde se měsíce nic nemění, mě vysloveně ubíjí. :?

A kdo má něco zajímavého, tak to píše do uzavřenek, protože tady se to spíše zneužije anebo otočí vůči autorovi. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35975
12.5.26 23:32

No dovol, já nespím, v 21:30 jsem akorát dorazil domů z práce, protože dnes jsem trhl rekord - 5 hod. vysvětlování předností a záporů jednotlivých typů určitého zboží! :zed: :pocitac:

Začínali jsme na 5.000€ a po 5 hodinách jsem byl rád, že vzal aspoň něco za 900€. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30600
12.5.26 23:37

Ne, to vubec nefunguje 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30600
12.5.26 23:52