Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Honza 12 píše: Více
Nemam nad emocema zadny nadhled, ja z emoci ziju
A kdyz se parkrat v mem zivote vyskytlo obdobi, kdy jsem nebyla zamilovana, mela jsem prave pocit, ze neziju a ze uz me nic neceka a bylo to takove sede a nijake…kazdy jsme nastaveny jinak. Me by tvuj postoj nebavil, prislo by mi, ze jsem mrtva.
@Velryba černá píše: Více
@My Melody píše: Více
Tak to bylo ale vzajemne…
On se citil chteny a delalo mu to dobre a mne uplne stejne
At uz mel motivy jakekoliv, tak jsem citila chtena, ze po mne cela leta nekdo touzi, mysli na me, pise mi…co je na tom spatne? ![]()
@Arturie píše: Více
Myslim si to stejne…ale pokud bude ta pauza moc dlouha, bude pak tezke, nejak navazat a tohle bude stat mezi nami…ja asi nebudu umet byt hned takova, jako jsem byla…to potrva, nez se nahodim a bude to primo umerne, te delce pauzy…
@Luxusnixicht píše: Více
Plánuješ s ním skočit zítra, pokud se Ti bude líbit do pelechu? A co ten Andy, ten se už neozval a Helmut taky mlčí?
@Velryba černá píše: Více
Presne…za me je treba Helmut normalni chlap - zadanej, kterej investuje jen tolik, kolik muze, nedela to se zamerem ublizit druhe strane..chce jen to sve, doma klid a pohodu a tam nekde v dali nekoho, kdo na nej mysli a touzi po nem…zaroven ale nechce menit svuj zivot. A jak vidime, tak on si opravdu nevymysli s tim, ze vic dat nemuze, kdyz chce zachovat rodinu. Ne kazdy je profi proutnik, ktery se kdykoliv utrhne a projde mu to. Helmutovi evidentne ne.
@Klopotkova píše: Více
Ne, to neni v planu
On ani nevypada, ze by necemu takovemu byl naklonen
Psal, ze dame kavu a ze neni nutne, mit rande zbytecne dlouho na poprve
Coz ale schvaluji ![]()
Andy nic, jen me sleduje na Whatsappu
Jak tam neco dam, je mezi prvnimi, co to zobrazi
A Helmi, ten ted dava rodinu do poradku
Snad se to u nich srovna.
@Arturie píše: Více
To nevim…ja zase nejsem tak nastavena na ten sex…za me se i bez toho da zit v pohode…potrebuju byt zamilovana a pak chci s dotycnym i sex, ale jinak me to netrapi.
Na tom neni nic spatne.
Vratime se k tomu, na co reagujeme. Ty si si posteskla, ze ti rikame, ze te Hemuti maji jen na sex a napsala si, proc to tak neni - soulozeni 2 krat rocne, ja ti na to napsala, co se pod vetou " jen na sex " mysli a ty mi na to odpovis, ze si se citila chtena a co je na tom spatne, ale o tom rec nebyla. Citis se chtena a ze po tobe muzi touzi, je normalni vec, muzou to byt muzi, s kterymi neco mas, nebo nic nemas, na tom samozrejme nic spatne neni, jen to neni odpoved k tomu, o cem jsme debatovaly.
@Monicka36 píše: Více
Jenze co si o tom myslis ty, neni az tak dulezity…a ja, byt vim, ze Helmut neni stoprocentni, tak city k nemu porad mam, to nejde jen tak vymazat…a nemyslim si, ze kdyz to s nim skonci, ze hned prijde nekdo adekvatni, kdo ho nahradi…a uz vubec to nemusi byt nekdo, kdo bude lepsi
Vsak si vzpomente, jak kdyz prisel Andy, jste s laskou vzpominali na Helmuta
![]()
Jinak k tomu, ze to pravdepodobne skoncilo…to si ja prave nemyslim…znam ho a nepsal by mi, ze hned jak to pujde, tak se mi ozve…myslim si to jako Arturie, ze bude ted chvili sekat latinu, ale dlouho mu to nevydrzi…a on vi dobre, ze to, co jsme spolu meli, by uz nenasel…a chapu, ze rodina ma ted prednost, ale zase 7 let byl neverny, to uz neni zadny ulet, ktereho by dotycny litoval a chtel to smazat, to je jeho volba, takhle mu to vyhovovalo.
To je on, to je ten správný muz pro tebe
. Slušný, neni uchylny, stejne vychozi podminky, zije blizko ![]()
@sirikit píše: Více
To si teda myslím, že nechceš, protože bys ji projela, když dovolíš, tak stejně jako ty vycházím z fakt, teda toho, co jsi o sobě psala, pokud se nepletu, tak tvůj manžel byl psychouš, který tě podváděl a jehož si nechala své nemoci a osudu, jak vždy pobaveně píšeš, pak si celá šťastná střídala milence virtuální i skutečné, takže nechápu vlastně, proč se do Son navážíš, když sis rok s nějakým chlapem jen psala, no a na stará kolena jsi našla poklad
Ty tvoje báchorky je potřeba dělit třema, aby se člověk dostal na realitu, ale sečteno podtrženo je na tom Son mnohem líp a v podstatně nižším věku a má šanci být šťastná stejně jako ty ![]()
@My Melody píše: Více
No dobre, ale ja s tim nesouznim…je to takove caste zevseobecnovani, ale to, co maj ti dva mezi sebou, vedi jen oni…a ja bych nebyla s milencem, kterej by me mel jen na sex a clovek tohle tak nejak vyciti, jak to k nemu ma ten druhy a vim, ze Helmut me ma rad…a ani on by se mnou nebyl, kdybych mela byt jen na sex…
To si myslim, ze by davno odpiskal. Pac sex neni neco, co by bylo tak obtizne sehnat, pokud teda clovek hleda jen samotny sex… a navic v dojezdove vzdalenosti a bez meho neustaleho remcani
![]()