Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30608
12.5.26 23:55
@Luxusnixicht píše: Více

Jakoze horim za dva? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.26 23:55
@stock píše: Více

Tady radši už ne…, nahradit se to nedá už proto, že jsme byli spřízněné duše a diskuze s většinou odborníků jsou nesnesitelný a mě to s ním bavilo a chybí mi to neskutečně, bylo to mnohem lepší než obyčejnej sex. Tak třeba tenhle důvod Jege pochopí, mohl by, když tu předhazuje dokola svůj doktorát. Ale může být sebelepší vypravěč a filozof a bude mi to už jedno, protože některé věci změnit nedokážu a jsou hranice, které se překročit nesmí, pokud máš toho druhého rád a on byl za nimi tak daleko, že by ho člověk musel pomalu hledat na mapě světa, kde je.

• Citovat
  • Upravit
14447
13.5.26 00:04
@Lorre píše: Více

Jakoze me hned po Helmutovi, dokazes spolehlive a dvojnasobne vytocit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30098

Uf. Další odpočítávání začalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14447
@Lorre píše: Více

To je laska, to se pozna :hug: :srdce: :* :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14447
13.5.26 00:09
@Honza 12 píše: Více

To neni o zamilovanosti…u me s Helmutem, uz to nebyla zamilovanost…ale bylo to jine, nez kdyz s nekym zijes…fungovala tam porad ta vasen, chtic, touha…tim, ze jsme se tolik nevidali…a ono u vetsiny milencu, to tak funguje mnohem dele, nez v beznych vztazich. A je jedno, jak tomu kdo rika, zkratka to vyvolavalo emoce. Jak dobre, tak spatne. Pro me lepsi, nez necitit nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14447
13.5.26 00:12
@jege píše: Více

Mozna, kdyby jsi nebyl labilni, tak jsi ted mohl cist zajimavosti z uzavrenky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35975
13.5.26 00:34

A trpět přitom hysterické výlevy Maliny, jak jí schválně ubližuji, když jsem se jí jenom normálně zeptal, co se stalo, že za pár hodín změnila názor na dotyčnou osobu o 360°, přičemž bez nějakého nového impulzu od dané osoby? Anebo jí trpělivě vysvětlovat, že můj příspěvek ohledně dalšího člena uzavřenky, byl jenom vtipem, a ne výpadem vůči němu a že to pochopil, přesto na oplátku dostávat přiblblé argumentace, že ona dotyčnou osobu bude bránit do posledního dechu a nedovolí jí urážet, byť o urážky ani nešlo? Poslouchat výtky od moderátora, proč chudáčkovi nedám pokoj, protože se takhle co nevidět zhroutí? Díky, nemusím mít všechno. :jazyk: :mrgreen:

A ne nejsem labilní, jenom jak by řekla Ygritte: „Ty nic nevíš, Jone Sněhu.“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14447
13.5.26 00:36

Jinak pribrala jsem jeste jednoho napadnika do party :mrgreen: Bydli teda v Plzni - 160 kilaku, ale pise se mi s nim fajn, je taky mladsi, ale jen o 5 let a zatim je slusny, zadna erotika, pomerne vtipny a pohledny :jazyk: Jak kdyby mi osud rikal, kdyz tu ted neni Helmut, muzu ti konecne nabidnout neco hodnotneho…jo a pres tyden je pracovne v Nemecku :mrgreen: Ale vikendy je tady…ma syna, stejne stareho jako ja…no uvidime…mam v planu setkani pristi vikend… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14447
13.5.26 00:41

Chapu…nekdy je to s nami zenami narocne :D :hug: :jazyk: Helmut to taky tvrdi :mrgreen: Ale vy jako chlapi, by jste to mohli vsechno brat trochu s nadhledem a lehceji… :nevim: Vsak se ti nic hrozneho nedelo…clovek se proste obcas s nekym nepohodne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.26 00:51

Trpělivost není tvoje silná stránka, vlastně přemýšlím teď nad tím, co je tvoje silná stránka :nevim: a psal si tu několikrát, že já jsem byla jenom okrajovým důvodem tvého odchodu… nebo ne? Upřímně, já tomu doteď nerozumím, ale už se tím po tom všem, co jsi tu předvedl, netrápím, nemusím prostě rozumět všemu a hlavně už snad radši ani nechci…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.5.26 00:54

Já to teda nechápu :nevim:, absolutně mi ten jeho zkrat doteď nedává smysl.

• Citovat
  • Upravit
14447
13.5.26 01:07
@Anonymní píše: Více

Taky to nechapu :D Myslim, ze to bylo zbytecne…ale nikoho premlouvat nebudu… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.26 01:09
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
106083
13.5.26 05:01
@Arturie píše: Více

Synům včera umřel pes… Měl starší přijet i s nastávající na návštěvu a místo toho tohle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová