Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
To nemusi byt o vyjimecnosti, spis o schopnosti, se zamilovat…a jsou lide, kteri to tak nehroti a staci jim, ze dotycny je celkem fajn a ma potrebne vlastnosti…to mne bohuzel nestaci. Potrebuju v tom byt az po usi.
@Luxusnixicht píše: Více
Ty jo, já mám teď na chate podnajemnika (kdysi jsem s ním něco měla, ale teď už ne, vypadá jak sešláplý rejč). Jen do podzimu, pak snad vypadne do ciziny jezdit jako kamionak. On se snazi, je manualne zrucny, Ale ty jeho kecy nejde poslouchat. A nejde to vypnout. Mele a mele. On tomu říká blafe. Kdyby nechtel na zimu vypadnout, tak mu zacnu okusovat křídla jako to včely delaj trubcum. Peclive vybirej, ať se ti do baráku nenastehuje nějaká svoloč.
@Luxusnixicht píše: Více
Cim jsem starsi, tim mam lepsi mineni o muzich a
o neco horsi o zenach… kdysi jsem si myslela, ze muzi jsou takovi a makovi a nadrzovala zenam, to uz neplati.
Lepe se citim v muzskem kolektivu, mam kolem skvele chlapy, partnera, kamarady. Mineni o muzich jsem zmenila…myslim, ze si nemame muzi a zeny co vzajemne vycitat… jsou muzi a muzi a jsou zeny a zeny..
Příspěvek upraven 13.05.26 v 14:20
@jege píše: Více
Já ani nemusím nic psát, ty se tu psaním těhlech nesmyslů znemožníš úplně sám ![]()
@KalamityJohn píše: Více
Hubenej, žádný ramena. Ještě ke vsemu vyholenej, takže má malou hlavu.
@My Melody píše: Více
Já jsem to ještě zjednodušila, nerozlišuji muže/ženy ale jen lidi
Buď to jsou dobrý lidi nebo ty ostatní ![]()
@Arturie píše: Více
Uuuufff… směju se tu nahlas, jak si psala vyholenej, tak mě napadlo, že ti tam chodí nahatej
![]()
@Anonymní píše: Více
Jo, to chodi. Nechal si vyholit celý tělo a sedi na schodech, takže ho vidí cela osada. Vypadá jak chodíci cu.ak.
@KalamityJohn píše: Více