Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše: Více
Vždycky někdo vybočuje, což není nutně špatně, jen je to pak složitější s navazováním vztahů. U mne tedy obecně, zdaleka nejde jen o vztahy s muži. Ostatně s ním je to také pouhá náhoda. Neměli jsme se vůbec vidět, nechtěl mě, jeho ideál by byl tak o pětadvacet let starší než já, mně vadila vzdálenost…
@Lorre to asi i se mnou když je můj chlap tak zoufalej, že chce abych jezdila pryč
Což přesně dokládá moji teorii Gaussovy křivky viz příspěvek výš.
@sirikit píše: Více
Tebe jako tuctovku nevnímám. ![]()
Ale už třeba na střední, holky s někým chodily čtvrt roku a byly nadšené, když to skončilo, měly do dvou týdnů jiného a byly opět nadšené. Mně to nikdy nešlo.
@sirikit píše: Více
To neni asi tolik o inteligenci, jako o životním stylu… Kazdy se prostě nehodí ke každému a najít protějšek, který bude splnovat představu je těžké, pokud nejedeš ten klasický střed schopný se prispusobit
@Anonymní píše: Více
@Anonymní píše: Více
Tohle je náhodou super. Já jsem jako vdana nemohla nikam.
Já myslím, že až mi odejde kočka mě sejme nejvíc. Kam se hrabe rozvod nebo nemoci.
@jege píše: Více
Ty jo ty v té matematice máš fakt hokej. Pokud někdo změní názor o 360 stupňů, je tam kde byl. Je to jedna celá otočka. Pokud chceš říct, ze nekdo změnil názor lepší je 180° Možná by pro tebe bylo mnohem lepší, tyhle přímery nepoužívat, když to neumíš.
![]()
@Centropen píše: Více
Taky jsem to tomu zasmala, protože moje oblibena hlaska je “otocilo se to o 180 stupnu, jak rikaj blondyny o 360”. ![]()
Náhodou, matematiku umím dobře a geometrii zvlášť, protože teď jsem si jí celý rok opakoval před cermatovskými zkouškami. Já to použil schválně, protože u Maliny to opravdu bylo někdy o 360°, ale samozřejmě s mezinázory v celém kruhu, takže 90, 180, 270 a 360°, takže nakonec se přišlo zas k tomu, kde už jsme byli. Tady to můžeš sledovat u LX, akorát u Maliny to bylo v čase mnohem rychlejší. ![]()
Hele, nejsi náhodou ženská, že víš lépe než já, co jsem jak myslel? Změnit názor o 360° je udělat plný kruh a přes mezistupně se vrátit zase do výchozího bodu. Já myslel, že to bude pochopitelné i bez vysvětlování, tím spíše, že LX je tady tomu názorný příklad. ![]()