Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stock píše: Více
Tohle je vlastně hrozně zajímavý, protože člověk je inteligenčně na vrcholu a chobotnice je hlavonožec, nemá žádné z hlavních anatomických rysů mozku obratlovců, ale i tak zvládá složité kognitivní úkoly…. Třeba někde bude planeta geniálních mimozemských chobotnic
se svýma mozkožroutama… hezky se s tebou a Vládou o tomhle píše, ale zrovna tohle je něco, po čem se mi stýská, protože na rozbory mozku jsou nejlepší mozkožrouti a mně to chybí
@Luxusnixicht píše: Více
No ale s tím vědomím ho miluješ, ne?
Přece jsi věděla, že se k té ženě vrátil, a přesto jsi ho milovala a miluješ.
Vždyť ti vysvětloval, že jakého důvodu žije tak, jak žije, a psal, že by se nedivil, kdyby sis našla někoho jiného.
On ti tu svobodu dal, nikdy jsi neříkala, že by na tebe žárlil.
Miloval tě takovou, jaká seš a nechtěl na tobě nic měnit.
Ty jsi to nedokázala.
@Arturie píše: Více
Myslim, ze to je uplne jina situace, tys tvemu partnerovi nelhala, nezamlcovala zasadni veci, nezila s jinm muzem. V tebou popsane situaci souhlasim, podezrivani zarlivce je hrozny a nakonec to verneho partnera muze paradoxne dohnat k nevere.
Ale Son byla v odlisne situaci. Vycitila, ze mu nemuze duverovat a ze je pravdepodobne zadany a postupne se ji toto podezreni potvrzovalo cim dal tim vic. On ji chronicky lhal, jak mu ona mohla duverovat, kdyz ji zatajil naprosto zasadni veci o sobe? Tak Son delala to, co delala, byla zamilovana a ubezpecovala se pres jeji podezirani z nevery, ze je ji vernej, protoze jinou paku ( z jejiho pohledu ) nemela, jak to, ze on ji po kazde jeji zarlivostni scene uklidnil, ukecal, ubezpecil, ze je vernej, co ona potrebovala poslouchat znovu a znovu, protoze nic jiny v te silene situaci, ( za kterou byl on nejvic zodpovednej, protoze on ji lhal ), nemela.
@Lorre píše: Více
To ne
Jsi hned po Helmutovi ten nejzarivejsi dvojplamen
![]()
Ty jo, myslíte, že admin by dokázal spočítat, kolik příspěvku v jednom vlákně má konkrétní člověk? Z těch skoro 7000, co tady jsou, budou tak 2/3 LX. Nechci být impertinentní, ale chce se mi říct napsat, že Tě huba prsty nebolí!
![]()
@My Melody píše: Více
Tady naprosto souhlasim…ja byla ze zacatku v pohode…ty prvni mesice…ale pak se neco stalo a bylo zjevne, ze neni tak uplne uprimny…zacal se divne odmlcovat, psal jednu zpravu za den…a ano, vzdy me uchlacholil…a ja chtela verit, jako kazda zamilovana zena…ale ta intuice, me vzdycky zase dohnala a neslo si rikat, ze je to dobry, ze se mi jen neco zda… ted se vlastne deje to stejne, co na zacatku…jenze tenkrat si jeste nedovolil, mi napsat cosi o pauze, pac nevedel, zda bych mu neutekla, tak proste psal jen mene, jak mu moznosti dovolily…ted si mnou je uz vic jisty a vi, nebo si mysli, ze pockam, az si to doma s Ex zase urovna…jenze mi nevedomky dal i moznost o vsem premyslet a hlavne to videt s odstupem…
No, a myslíš, že kdybyste se k sobě zase vrátili, až napíše, zlepší se to a dokážeš mu zase věřit?
Přece ho miluješ, a ta láska ti pomůže se přes jeho drobné nedostatky přenést, ne?
Když psal jednou denně, bylo jasné, že aspoň jednou denně na tebe myslí.
Jakoze sis koupil push-upku a olej? ![]()
@sirikit píše: Více
Tak on nemel duvod zarlit, vedel dobre, ze jsem do nej blazen…Az po 5 letech, kdyz tu byl Andy…a to mi tenkrat zcistajasna udelal scenu, jaktoze jsem online a nepisu mu
Ono tohle clovek totiz vyciti
A pokud mu na dotycnem zalezi, nemuze to prehlizet. Na Helmuta to teda melo veskrze pozitivni vliv, zacal se vic snazit…na me ale jeho ulety pozitivni vliv nemely, protoze vedel, ze kdyby byla jina, tak koncim…to jsem mu rekla vicekrat…s jeho ex, jsem se casem smirila, nic jineho nezbyvalo, ale tolerovat jeste nejake dalsi, to uz jsem nehodlala…a tak to vypadalo, jak to vypadalo…nic z toho by ale nebylo, kdyby Helmut byl uprimny a hlavne verny. Pak bych ani ja nemela potrebu Andyho a hlavne bych nemela potrebu, delat mu sceny. Protoze by nebyl duvod.