Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37183
12.5.26 11:26
@Velryba černá píše: Více

Byl to sice clinic, ale taška to nebyla, byl to bronchoskop, cévka, kyslík a něco, čím mi udělali líp. :oops: Dohromady jsem měl pocit…69. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18003
12.5.26 11:31
@Arturie píše: Více

To je zajimavy, ja si zas nemyslim, ze bude litovat, to by bylo trochu tak nejak redukovane poneti zivota… myslim, ze nejaky smysl co proziva, pro ni ma, nekam ji to ma dostat, neco ji to ma dat.

Jinak moc nerozumim te vete, kterou tady casto ctu, ze „clovek lituje co neudelal a ne to co udelal“, ja to mam opacne, pokud neco lituji, tak jen to, co jsem udelala a nelituji, co jsem neudelala. Neudelala jsem to, protoze jsem to nechtela udelat, zadna litost. Ale lituji, ze jsem neco udelala spatne a mela jsem to udelat jinak.

Příspěvek upraven 12.05.26 v 11:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75762
12.5.26 11:32
@Monicka36 píše: Více

Touché!
Jinak vztahy neumí. Za víc než 10 let, co ji takhle virtuálně znám, řešila čistě jen divňouše: kamioňáka, kvůli kterému si rozkopala vztah s otcem svých dětí, Helmuta, kterým zkázu dokonala, a Andyho, který jediný - jako ještě divnější - měl potenciál vytlačit Helmuta z výsluní její přízně. Takže když se v potu, krvi a slzách zbaví Helmuta, začne si podobný vztah s nějakým jeho klonem, protože „normální“ chlap, který jí nedává materiál pro ty její nekonečné rozbory a pochybnosti, ji bude nudit.
No, a je jednodušší ve 40+ měnit komplet osobnostní nastavení, nebo si prostě nechat svoje poťapy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37183
12.5.26 11:35
@sirikit píše: Více
:P
Mimochodem, trochu z jiného pytlíku:
Názorná ukázka toho, že by si ti Kurdové vlastní stát zasloužili.
(K.May: Divokým Kurdistánem)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8340
12.5.26 11:35
@My Melody píše: Více

Hormony :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
12.5.26 11:36
@M_Vladim píše: Více

Trošku si z tebe dělám p®del, ale tos asi pochopil. Tedy doufám. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18003
12.5.26 11:41
@Honza 12 píše: Více

Myslim, ze psychicka bolest zpusobuje podobne utrpeni jak fyzicka, dokonce ja to mela tak, ze psychicka je horsi… fyzickou bolest zvladnu lepe, jsou analgetika, je nadeji, ze to utlumim, ale bolest duse je hrozna, modriny na dusi nejsou videt, ale boli to hrozne… a nemuzes to nejakym rozhodnutim jen tak ztlumit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24742
12.5.26 11:43

Mylis se, protoze fyzická i emocionální bolest aktivuje některé stejné systémy v mozku. Zdání, že emocialni bolest je menší, není videt, je omyl.. A bývá dlouhodobější než ta fyzická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
12.5.26 11:44

V tomhle se tedy sakra mýlíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75762
12.5.26 11:59
@M_Vladim píše: Více

No oni původně řekli, že jedou do Turecka.
A když jsme se podivili, že nějak polevili, když se míří vyvalit do nějakého přímořského resortu, upřesnili, že cílová destinace je éhm, přece jenom specifičtější. :oops:
Geografické hranice pro ně nehrají roli, hledají právě tu nezkrotnost a autenticitu.
Na výstup z mise v podobě na chatě promítaných, komentovaných fotek, se vždycky moc těším.
Zážitky ve stylu "vyzkoušeno za vás. " 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36451
12.5.26 12:01
@sirikit píše: Více

Zlatá slová, zrak mi plane… :palec: :potlesk:

Já se jenom divím, že se to někomu chce neustále číst a komentovat. Mě to připomíná Shopaholic Adel, kde se také divím, že jí někdo sleduje a komentuje. Mně stačilo pár jejích excesů a pochopil jsem, že tá holka nikdy jiná nebude a to co píše, není zajímavé. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
12.5.26 12:01
@Anonymní píše: Více

To nevim, musim te nejdriv proklepnout :nevim:. Pošli fotku a parametry :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
12.5.26 12:21
@Anonymní píše: Více

No to nemůžu :nevim:. Tak ti k tomu posílám symbolickou pisen:
know you wanna see me falling out, falling out the window
I know you wanna see me crashing down, crashing with my plane
Baby, I'm way too young to die
But I'll help you get over me
I'll help you hate me