Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim píše: Více
Líbí se ti, když má žena zadnici do tvaru srdce? ♥️
@Venetia píše: Více
Nono, ty máš zas dneska veselou náladu. ![]()
VŽDYCKY budeme mít zvířata, tuhle podobně rozumoval kámoš v hospodě, že když umře pes, je to peklo, a pak se člověk bojí pořídit si jiného, protože ví, že až umře, bude to zas stejně hrozný, a kdyby náhodou umřel dřív majitel, zvíře skončí v útulku.
A Myšák se do toho vložil, že tomu my předcházíme tím, že vždycky máme aspoň dva psy, lépe tři (a více, kdybysme jich měli 5, bylo by mu to jedno), a když jeden z nich odejde, okamžitě si pořídíme dalšího.
Máme domluveno, že kdybych umřela, samozřejmě si psy nechá chlap, a kdybychom umřeli oba, psy si vezme dcera, nebo vymacešený synek.
S 200 papouchama by to bylo horší, ale ty by si beztak rozebrali chlapovi „foglfreundi“.
Máme to ošéfovaný! ![]()
Příspěvek upraven 13.05.26 v 14:48
@Luxusnixicht píše: Více
Tohle moc neumim, byť se mi povedlo jit taky na 2 rande v jeden den
, ale mam to rad uzavřené. Nejdřív jedna, rozhodnu se jestli bych chtěl pokračovat, a pak az případně hledam dalsi
. Ale vy to v tomhle máte jednoduché, u me byl casto problem sehnat vubec tu jednu ![]()
Treba by byla lepsi nez ty a nemel bych po pul hodině nutkání ji škrtit
. Doplnuji skrtit s nutkanim prizabit, ne v rámci sexu ![]()
@Anonymní píše: Více
No, ale tu chatu udrzuje, postavil chodnicek ze zbylych dlazdic od souseda, zaleva, pousti robotickou sekacku, teď bude natirat štít. Já si obstaravam jen kytičky a zeleninu. Naštěstí tam je dost prostoru, že si tolik nelezeme na nervy. Jinak bych to nedala.
Tak i to je vlastnost, která tě na seznamovacím trhu handicapuje.
Většina lidí, myslím si, to až tak nehrotí.
Já bych třeba nějakému zamilování do 600 km vzdáleného Helmuta vůbec nedala šanci, ani kdyby byl zlatej s titanovým.
Na jakýkoli vztah příšerný vos3r, pokud teda člověku nestačí jenom ty dopisovačky, nebo není ochotný nechat komplet dosavadní život za sebou a následovat milouše.
Což já určitě ne, na nějaký osudový lásky a dvojplameny fakt nevěřím.
@Klopotkova píše: Více
I když hezké pozadí rozhodně oceňuju
, tohle mě nenapadlo.
![]()
Možná tak s propilovanou špičkou a nohama vzhůru.
![]()
Udělám z toho dotaz naruby: co takhle tvrdý srdcový polštářek? ![]()
Jo, i ten se používá nohama vzhůru a právě pod… jo, právě tam.
![]()
Je docela zvláštní, jak sexshopy třeba nabízí tisíce všemožných vibrátorů, ale něco takhle jednoduchého a užitečného je nenapadne. Nechápu. Jo nabízí valentinská srdce, ale vycpaná měkoučkým molitánkem a už vůbec ne se snímatelným, pratelným a nejlíp i nepropustným potahem jádra.
![]()
P. S. Teď mi tu vyskakuje reklama na masážní límec. ![]()
@Arturie píše: Více
Ten ksindl si tam taháš dobrovolně a ještě s ním máš pletky, ty asi nedáš jen tomu, kdo si o to vyloženě neřekne.
@Lorre píše: Více
Tyhle emoce já mívám jenom s lidmi, na kterých mi záleží
schválně nepíšu, že s těmi, které miluju…, už se nevaž na ten truhlík, odvaž se
Člověk musí občas riskovat a kafe se sušenkou tě nekousne, ale není vyloučeno, že se z něho vrátíš pokousanej, nemáš co ztratit ![]()
@Anonymní píše: Více
Kdo tě zná, tak má o tvých veletočích jasno. Vy s LX zvládnete nejenom 360°, ale i 720° a víc. ![]()
PS: Kdo ví, kdy má smysl mluvit o 360°, 720°, 1080° a pod.? Vladim? ![]()