Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše: Více
Ja myslela, ze pises o tobe a Mali
. Coz teda samozřejmě žárlím a Mali za to zavřu na tyden do prádelny
.
@Fukitol píše: Více
Jj i snowboard a nebo některé úhly v chemických látkách v molekulách..
@Lorre Ahaaaa ty tedy myslíš Soni! K jejímu novému objevu se vyjadrujem v uzavřence
. Tak ti teda odpouštím
…
@Anonymní píše: Více
V pradelne mame teplo.
. Hybaj tam!
. Svadet Lorryho, na to ses zdrava dost!
![]()
Dobrý večer. Ty story se tady jaksi trochu „tlučou přes sebe“ (a není snadné se v tom zorientovat), ale chtěl jsem se vás ve spolek zeptat. Nevíte někdo prosím náhodou, jestli uživatel, který tu poslední „dobou“ nedostává příliš velké sympatie… má na počátku jména nebo příjmení velké písmeno D? Děkuji.
Tak i kdybychom vedeli, rozhodně se to nesmí zverejnit ne? Proto je tu každý pod prezdivkou, aby nebyl „dohledatelny“. A ja teda ani nevim kdo je ten co nema velké sympatie
.
Velké písmeno na počátku jména nebo příjmení má fakt málokdo.
![]()
Takovýho až najdeš, tak to bude zaručeně on! ![]()
Je-li někdo dost, cituji Vás, „zdravý na svádění Lorryho“, mohlo by se stát, že celé jeho příběhy, story, kombinace a všechno… taky třeba nebude úplně přiléhavé a zakládat se na pravdě. Víte, někteří lidi rádi zapomínají části příběhů. Hlavně ty, který není tak úplně správný ventilovat.
@Lorre píše: Více
Ty jo, ja jsem dneska nejaka slepa
Jsem cetla - vydedis
![]()
@xiaxxx píše: Více
V pořádku, kdyz se bude navážet do mě, je mi to pět a nastavím zenový klid, ale jen tak pronic zanic nazvat někoho ksindlem a šťouchat do arturie ohledně jejího sexuálního života? Jako kde jsme?
to zas vocamcaď pocamcaď.