Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
886
13.5.26 18:57
@M_Vladim píše: Více

Pokud dotyčná nemá 150 kg, tohle bude stačit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35959
13.5.26 18:57

Dělostřelectví, zdvih hlavně, tj. kolikrát bylo nutné otočit kolečkem šroubovice, kterým se zvedala hlaveň děla. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
13.5.26 18:59
@Luxusnixicht píše: Více

Deblní kecy, deblní kecy a zase deb*lní kecy. Ale na mně nesejde.
Co tvoje rande? :mrgreen:

Příspěvek upraven 13.05.26 v 19:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35959
13.5.26 19:00
@Fukitol píše: Více

Také pravda, anebo skoky v krasobruslení. Stále stejný směr jízdy, ale není jedno, jestli jsi jel furt přímo anebo jsi mezitím udělal 1, 2, 3, 4 otočky. Tak jsem to myslel i s názory - ve výsledku jsme tam, kde jsme byli, ale mezitím se to X krát změnilo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Centropen
13.5.26 19:08
@Arturie píše: Více
:lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
106070
13.5.26 19:09

Proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Centropen
13.5.26 19:13
@Klopotkova píše: Více

Jakým právem si dovoluješ o někom známém od arturie napsat, že je ksindl? Když tobě se někdo navazi do blízkého, jsi z toho celá říčná a tady urážíš bez uzardění. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Centropen
13.5.26 19:16
@Velryba černá píše: Více

Auta krajta…az tak? zrušená schůzka? To u me bylo mlčení nejmíň na 3 dny. ☝️ 😁

• Citovat
  • Upravit
Centropen
13.5.26 19:17

@Luxusnixicht co rande?

• Citovat
  • Upravit
886
13.5.26 19:27
@Centropen píše: Více

No prosím tě, co jako by musel udělat, abys s ním TŘI dny nemluvila? :lol: :lol:
Prostě kydy, evidentně buď není schopen domyslet, jak jeho výlevy působí, nebo se to ani domyslet nepokouší. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Centropen
13.5.26 19:31

Nepokouší…bere tě jako natolik blízkou osobu, že ty mu rozumíš a pochopíš co říká. Nez toho aniž by dohledl jak to na tebe po citové stránce může dolehnout.
A víš co? Ja jsem to měla celkem ráda. Sice mě to občas zasáhlo ale na takových situacích jsem ho poznávala.
Určitě ale nevolej neplaca prpto, aby se tě úmyslně dotkl, nedej bože ublížil.

• Citovat
  • Upravit
14425
13.5.26 19:32

Rande bylo fajn…je to sympatak, pomerne chytrej, i pohlednej…coz je dobry zaklad :mrgreen: Ale nevedela jsem, jak si u nej stojim ja…a pak pri louceni se ptal, zda se jeste uvidime a zda mu dam cislo…takze uvidime, co dal, jak se to vyvine :D Kazdopadne to pro zacatek nebylo vubec marny ;) A vtipne bylo, ze jsme parkovali na stejnem miste, vedle sebe a v uplne stejnou dobu :lol: A ja myslela, ze se jeste stihnu v aute prikraslit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35959
13.5.26 19:33

Ty jo, jak to tady čtu, jaké tu má každá roupy, tak papírový ubrousek to jistí aneb sama nevím co by, ale chlap se to musí dovtípit, jinak to dostane sežrat! 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
13.5.26 19:33
@Luxusnixicht píše: Více

Výborně, fakt tomu dej šanci. Kdyby neměl zájem, nebude chtít další schůzku a telefon. Mám radost za tebe. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
13.5.26 19:34
@Centropen píše: Více

Zrovna na tomhle fakt nebylo nic k nepochopení. Nejradši bych ho roztrhla jako hada! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová