Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
7.8.11 12:54

holky, tak to jsme od sebe každá jen o týden.11,12,13. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
7.8.11 13:10

to nám to pěkně všem vyšlo:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
7.8.11 14:34

To jo, budeme mít miminka po týdnu, to je super.A co ty Veru?Chtěla bys radši kluka po dvou holkách nebo je ti to jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
7.8.11 17:19

To jo,vyšlo nám to pěkně,teď jsem zvědavá,jestli budeme ve stejném pořadí i rodit :lol:
Já jsem taky hrozně zlenivěla,navíc mám pocit,že už snad ani neumím pořádně chodit,takže musím opatrně,ale už se hlavně konečně musím dokopat.Vždycky,když se rozhodnu jít ven,tak začne pršet :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
7.8.11 17:27

To jo u nás teď taky prší.Já bych chodila každý den na procházky, ale samotnou mě to nebaví.A choď každej den sama po vesnici pořád dokola… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
7.8.11 17:34

Mě to taky nebaví samotnou,musím si vymyslet nějaké cíle,v Praze to naštěstí není moc problém.Ale zase bych se nerada procházela jen po obchodech,jak se tak znám.Bydlíme sice vedle lesa,ale do toho se sama trochu bojím,člověk tady fakt neví,na koho narazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
7.8.11 18:10

No to máš pravdu.Dnes je svět plný, vrahů, úchyláků a různých bláznů.
Dneska se celej den válím u televize, vůbec na nic jsem nesáhla.všude plno prachu,kopa nevyžehleného prádla,prostě binec.Nějak se ale nemůžu dokopat k žádné činnosti.je mi špatně celej den. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
7.8.11 18:16

Tak to mi je líto,že je ti tak špatně,já mám dneska akorát hrozně nafouklé břicho,ale za to může hlavně zelí k obědu u babičky :-) .Tak ať se ti to alespoň večer zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
7.8.11 20:44

to máte dobrý,že se válite u televize:o)Taky by se mi to líbílo…já balím věci do krabic a pytlů stěhujeme se do lepšího bytečku tak mám cvičení s procházkami pořád:o)no taky jsem zvědavá v jakým pořadí budeme rodit,ale prvorodičky většinou přenášejí tak to třeba stihnu s vámi.Po dvou holkách by se mi hodil chlapeček,ale může být i holčička:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
8.8.11 09:05

Jé Veru,tak koukám,že všechny zařizujeme mimčům nové bydlení.Nás už tedy naštěstí čekají jenom drobné dodělávky.Tak ať máte stěhování rychle za sebou a hlavně ať se vám všem v novém bytečku krásně bydlí :kytka:

Dneska jsem byla na tom prvním odběru krve.Brali mi čtyři zkumavky,takže celkem v pohodě.Dostala jsem průkazku :-P a leták o všech vyšetřeních v těhotenství.Takže už jsem zase trochu informovanější.K obvoďačce nemusím,ale po 20.týdnu mám jít na vyšetření na internu.Mám se taky co nejdřív zaregistrovat do porodnice,tak to udělám příští týden po ultrazvuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
8.8.11 12:45

jéé…tak odběry už máš za sebou:o)Viděla jsi mimčo?Ja jsem na interně v těhotenství nebyla neměla jsem problémy s tlakem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
8.8.11 13:07

Ahoj holky, blbnul mi ráno internet, takže jsem sem nemohla jít, ale už je to dobrý.Ivi, to je zvláštní s těma doktorama, každej to má asi jinak.a co miminko?v pořádku?
Ty už se budeš registrovat do porodnice?Já se budu muset zase asi zeptat.Nebo to prošvihnu.Ale vůbec nevím kam.Na každou porodnici v Brně jsou jak chvály, tak i negativní ohlasy.Tak nevím.Ale asi si vyberu tu kterou má manžel hned vedle práce, aby to měl blíž kdyby něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
8.8.11 13:16

Mimčo jsem bohužel neviděla,byla jsem jen u sestřičky a v laborce,ale věřím,že je v pořádku,protože najednou nemůžu dopnout žádné kalhoty :lol: .

Na internu tady posílají každého,prý pokud by hrozil akutní císař,tak aby se pak asi nemuseli zdržovat s vyšetřením.Ani nevím,co se tam kromě EKG dělá.

Porodnici už mám snad vybranou.Mám jí totiž hned vedle baráku,někdo si na ní sice stěžuje,ale to je všude,prostě ten personál,na který zrovna narazíš si nevybereš.Hlavně jsem ráda,že tady mají asi nejlépe vybavenou neonatologii a dokáží si poradit snad se vším.Nějakou protivnou sestru a hnusné jídlo ustojím :lol: .Zaregistrovat se půjdu až příští týden po tom utz,ať mám jistotu,že je všechno v pořádku.V Praze je to s registracemi šílené,tady se musíš registrovat v každé porodnici už mezi 12 a 14 týdnem.A ani tak není jisté,že pro tebe budou mít místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
8.8.11 13:16

Mimčo jsem bohužel neviděla,byla jsem jen u sestřičky a v laborce,ale věřím,že je v pořádku,protože najednou nemůžu dopnout žádné kalhoty :lol: .

Na internu tady posílají každého,prý pokud by hrozil akutní císař,tak aby se pak asi nemuseli zdržovat s vyšetřením.Ani nevím,co se tam kromě EKG dělá.

Porodnici už mám snad vybranou.Mám jí totiž hned vedle baráku,někdo si na ní sice stěžuje,ale to je všude,prostě ten personál,na který zrovna narazíš si nevybereš.Hlavně jsem ráda,že tady mají asi nejlépe vybavenou neonatologii a dokáží si poradit snad se vším.Nějakou protivnou sestru a hnusné jídlo ustojím :lol: .Zaregistrovat se půjdu až příští týden po tom utz,ať mám jistotu,že je všechno v pořádku.V Praze je to s registracemi šílené,tady se musíš registrovat v každé porodnici už mezi 12 a 14 týdnem.A ani tak není jisté,že pro tebe budou mít místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
8.8.11 13:25

no tak to je něco.já jsem hledala na netu kestli je potřeba se registovat do brněnských porodnic a ic sem nenašla. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny