Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11219
26.8.11 11:59

Doufám,že už to bude v pohodě,ale mám to pravidelně dvakrát do týdne,tak už to ani moc neřeším,jen dnes to bylo nějak víc.

Mě zatím taky pohlaví neřekli,byla jsem tam dost brzy.Myslím,že mi to ani jen tak neřeknou,protože je to u nás placená služba a musím si o to tedy asi nějak zvlášť požádat :roll: Ale předplacené už to mám v té kartičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
26.8.11 13:45

Já jsem byla dnes taky u doktora, ale jen si napsat prášky.ještě je mám brát 14 dní.Jinak je mi tak nějak všelijak.Sem tam mě píchne v břichu až si říkám, jestli je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
26.8.11 13:51

Myslím,že píchání v podbřišku,když nekrvácíš je v pohodě.Teď by to už určitě bylo horší,kdyby se dělo něco špatného.Kole 14tt se prý začíná hodně roztahovat děloha,to mi řekl doktor. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
27.8.11 09:42

Ahoj holky, velmi rada bych se k vam pridala … jsem v 15 tydnu … a termin mam nakonci unora … :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
27.8.11 09:57

Ahoj Salme,vítám tě mezi námi a gratuluju k miminku :kytka: .Já dnes začínám taky 15.týden a termín mám zatím 25.2.,ale doktor mi to pořád posunuje.Jak se máš a jak prožíváš těhulkování,doufám,že bez komplikací :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
27.8.11 13:32

ahojky taky tě tu vitam a gratuluji k miminku:-)Je to tvé první mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
27.8.11 14:53

Holky,tak jsme dneska objednali ten kočárek
http://www.spuntik.cz/…-letni-akce/
Strávili jsme tam asi hodinu,všechno nám důkladně vysvětlili a předvedli,kočárek je opravdu super.
Měl by být v lisptopadu,tak už se moc těším.Jsem ráda,že to máme vyřešené :-)
Je to sice trochu brzy,ale prostě to byla výhodná koupě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
27.8.11 17:04

Ahoj těhulky…jelikož jsem na rizikáči a začínám se doma dost nudit, rozhodla jsem se k Vám přidat.. :) jsem na konci 17tt. termín 1. února. Jelikož jsem už o jedno mimčo bohužel přišla, taky teď trošku řeším každý píchnutí a každou změnu, která přijde..a popravdě, strašně ráda si o tom pokecám..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
27.8.11 17:26

Ahoj holky, vítám všechny nové čekatelky a gratuluji k miminkům:lol: Mě taky pořád někde píchá a už jsem z toho celkem nervózní. :-( Jinak doma jsme tu všechny, takže se nudíme asi tak nějak stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
27.8.11 17:28

Veroniqe,jasně pojď mezi nás,jsme tu právě od toho,aby jsme vzájemně probraly přesně tyto naše obavy a strachy.Moc gratuluju k miminku,v 17 týdnu máš už snad nejhorší za sebou a budeš si moct těhotenství trochu užívat.

Já se taky neustále něčeho bojím,protože jsem tři roky od doktorů poslouchala,že to půjde jen s pomocí IVF,ale pak jsme zázračně otěhotněli přirozeně.Jsem taky doma,protože od začátku každou chvíli trochu krvácím,což mi taky strachu neubírá,ale naštěstí se všechno vyvijí,tak jak má.Jsem teď v 15 týdnu.

Už víte,co to bude?Chlapeček nebo holčička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
27.8.11 17:28

Ivi, já si myslím, že ten kočárek v listopadu je úplně tak akorát.Ty se máš.Manžel je pořád pověrčivej a nechce ještě nic kupovat.Ale já sem to samozřejmě už nevydržela a nakupuju na tajnačku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
27.8.11 17:35

Manžel tohle naštěstí absolutně neřeší,dokonce ani neznal pověru,že by kočárek neměl být do porodu doma (kterou tedy jedinou chci dodržet).Manželovi stačí,když mu řeknu,jak je to cenově výhodný a jdeme to řešit :lol:

Měli tam ještě asi milion dalších věciček,které bych si vydržela ještě další hodinu prohlížet a určitě bych i s něčím veledůležitým odešla.Na to už ale neměl trpělivost.Budu si muset udělat sólo výlet sama nebo s mamkou.

A co už jsi Marti nakoupila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
27.8.11 17:43

Pár věciček už mám-oblečení.stáhla sem si seznam z netu a snažím se podle toho:Říkala sem si, že se musím od něčeho odpíchnout :-D Člověk neví, že když čeká první.taky vůbec nevím jakou velikost mám strach aby to nebylo moc malý nebo velký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
27.8.11 17:49

Děkuju za vřelé přivítání a IvčaL taky gratuluji k otěhotnění a přeju, ať je vše v pořádku.. :)
Na kontrolu jdu teď ve středu, tak už se snad dozvíme, co to bude, nicméně na každou kontrolu jdu úplně vystreslá (po minulé zkušenosti), takže mam úžasně vysokej krevní tlak, i když doma je naprosto v normě!! Chci se zeptat, asi je ještě brzo, ale cítíte už některá pohyby?? Já budu asi o dost klidnější, až to moje mimiňátko budu cítit, jak si tam vevnitř lebedí.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
27.8.11 17:49

Taky pořád pročítám různé seznamy výbavičky,nakonec si to asi budu muset vytisknout,nosit sebou a odškrtávat.Jak jsem tam dneska koukala na všechny ty lahvičky,dudlíčky atd.Tak jsem vůbec nevěděla,co bych měla kupovat a nejradši bych koupila úplně všechno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny