Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1056
29.8.11 13:53

Vůbec nic nenakupujem..pořád si myslíme že je brzo! Hlavně máme v pronájmu byt 2+1 a my sme v jednom malynkatým pokoji kam si nic nevleze a v druhém je eště spolubydlící která se vystěhuje asi v prosinci..takže až tehdy začnem zařizovat!..nemyslíš že je to pozdě?..chcem udělat z toho obývák a druhý pokoj ložnice s postýlkou..dětský pokoj boužel zatím nebude,jen dětský koutek.. Vy to máte jak?
Tak dlouho ste se snažili?!..tak hlavně že to vyšlo a vše bude vpořádku!
My jsme s přítelem dost krátce a nějak se to tak událo a já otěhotněla 8-o ..ze začátku to bylo „co budem dělat“..ale já byla rozhodlá si miminko nechat za každou cenu..je to štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
29.8.11 15:07

Ahoj veerunko, taky tě vítám mezi námi a gratuluji k miminku. :potlesk: Já jsem v 15 týdnu a s manželem jsme byli na umělém oplodnění a hned napoprvé to u nás vyšlo, tak jsme taky moooc rádi.Jinak s tím zařizováním buď v klidu.Nás čeká komplet dětský pokoj-okna, topení, elektřina,podlahy atd)takže jestli to stihneme do vánoc, tak budeme dobří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
29.8.11 15:08

Taky sem se koukal, že jsi z brna, tak to je super!!!konečně někdo blízko! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
29.8.11 15:34

Čauky Weerunko..vítám Tě taky tady mezi námi. S tím, že nic nemáš, si nedelej hlavu..jak už jsem taky psala, já chci taky vše zařizovat až později..mám strach se nějak dopředu ze všeho radovat, abych pak nebyla zklamaná. My už jsme totiž v březnu o miminko přišli, takže teď mám vůči všemu obrovský respekt! JInak bydlíme s manželem taky v 2+1 a dětský pokojíček zatím nebude. Snad se nám podaří přístí rok začít stavět baráček, ale chvíli to budeme muset nějak vydržet i tady..manžel si to zatim představuje jako Hurvínek válku..vůbec si asi neumí představit, kolik to miminko potřebuje věcí.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
29.8.11 16:10

Jo jo holky, tak to stejné je i u nás.Bydlíme sice v domku, ale máme to fakt malinký s tím, že se nám do ložnice nevejde ani postýlka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
29.8.11 16:21

Holky,tak jsem byla opět akutně u doktora :-( .Vstala jsem z gauče a hned jsem cítila,jak ze mě teče krev,letěla jsem na záchod a bylo to tak.Takhle silně jsem ještě nekrvácela :cry: .Manžel je naštěstí doma,taže jsme hned jeli.Doktor mě zkoumal vevnitř asi 5 minut a nic neříkal,já byla hrozně vyklepaná.Naštěstí nenašel nic jiného než v pátek,že mám prostě jen hooodně překrvený čípek.Dostala jsem 6× denně ascorutin a 3× denně hořčík.Bohužel utz mi neudělal,takže doufám,že pozná,že mimčo je v pořádku.Pořád krvácím a mám hrozný strach.Snad to bude brzy dobré,ale tyhle nervy jsou tedy už na mě trochu moc. :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
29.8.11 16:25

Ivi tak to je hrozný, budu na tebe myslet ať to brzy přejde.já se taky pořád zkoumám.Všude mě píchá a pokaždé když jdu na záchod, tak mám strach,abych taky nezačala krvácet.ale neboj bude to dobrý!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
29.8.11 16:31

děkuju za podporu.věřím doktorům,že snad vědí co dělat a věřím mimču,že si poradí,ale ty nervy jsou hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
29.8.11 16:50

Úplně ti ty nervy věřím.Nikdy sem si nemyslela, že těhotenství je takovej nápor na psychiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
29.8.11 17:27

Přesně tak,myslela jsem si,že až uvidím ty dvě čárky na test,tak pak budem všichni pořád hrozně šťastný a budeme se těšit a připravovat na miminko.žádné komplikace jsem si nepřipouštěla a teď se děsím každou chvíli jako nikdy v životě.
Ještě to mimi nemá ani 10 cenťáků a jak nás dokáže rozhodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
29.8.11 17:35

Jojo, teď sem si říkala, že jdu až 15.na další kontrolu.To přece nemůžu vydržet do té doby. :-( ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
29.8.11 18:28

Ivčo to je mi strašně líto, muselo to být hrozný!! Přeju hlavně, ať jste oba s mimčem v pořádku a všechno je dobrý!! I já se bojim pokaždé, když jdu na záchod a ty kontroly po měsíci jsou úplně nekonečný a stresující!
POzoruju na sobě každou změnu, každý píchnutí a pořád se jen modlim, aby uvnitř bylo všechno v pořádku. Ale holky, ony si ty mimča poradí.. :) musíme být hlavně psychicky v pohodě, protože všechno to ty miminka cítí!! Takže úsměvy na tváři, pěkně pohladit bříško a všechno je ok.. :) uvidíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
29.8.11 18:40

Nejhorší je to od kontroly ke kontrole.Měly by být každý týden. :lol: To bysme byly aspoň v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
29.8.11 19:07

Teď si říkám,že pokud by mi nic nebylo,tak to i ten měsíc do kontroly vydržím.Protože když se cokoli děje a ani to nemusí být s mimčem,tak jsi u doktora jako na koni,protože to opravdu poznáš.Takže buďte hezky v pohodě,já se o to taky pokusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
29.8.11 19:12

Já si taky říkám, že tam nebudu chodit kvůli každýmu píchnutí. :-) Ale ksyby se to nedalo vydržet, tak radši půjdu.A co děláte tak celý dny?já se jen flákám a už je to hrozný při té představě, že mě to čeká ještě 6 měsíců :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny