Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1191
31.8.11 22:08

Marti nějaký jména máme, ale zatím se spíš rozhodujeme.. :) myslim, že se to stejně rozhodně až pak na porodním sále.. :lol:
Ivčo, železo máš kdyžtak v klasických tabletkách pro těhotné, Calibrum MAMA, růžové. Tam máš obsaženo všechno, co potřebuješ. Ascorutinem nic nezkazíš, spíš naopak, navíc je to jen vitamin C a když ho tělo má přebytek, vyloučíš ho močí, takže žádný předávkování nehrozí. A magnezko nemusíš brát pořád, stačí, když budeš cítit nějaký křeče nebo bolest v podbřišku, to já si pak dam třeba jedno, ale taky by se to s nim přehánět nemělo..no a myslim, že bys vždycky měla dělat to, na co se cítíš..já nikdy neležim, když se mi nechce a nikdy nic nedělam, když se mi nechce…tělo si samo řekne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
31.8.11 22:43

Přesně tak, já taky nic nedělám když se mi nechce.A naopak dělám jem podle svých možností a síly.Jinak bych se na to mohla… :-D
Holky, mám takovej dotaz.Myslíte si, že by se mi mohly zmenšit prsa?Zdají se mi menší než před tím.Je to možný??? :nevim: Snad to nic neznamená :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
1.9.11 08:20

DObré ránko, děvčata.. :)
Marti v klídku, mě se to jednou zdálo taky a hned jsem šílela, že je něco špatně. Myslim, že naše největší chyba je, že se moc pozorujeme. Jestli se jinak cítíš dobře, všechno bude určitě ok.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
1.9.11 09:07

Ahoj holky, díky veru za uklidnění.Asi máš pravdu s tím pozorováním.Ale přece jenom je to moje první mimčo a taky vymodlený, tak se bojím :-)
Jak se dnes máte holky?Je u vás taky tak nádherně jako tady?Dnes je 1.září a to už bych byla ve školce s dětičkama.Ach jo… :-( Ale co bych neudělala pro to vlastní, že? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
1.9.11 13:21

Ahoj holky,tak já už tedy radši ležím,i když se mi vůbec nechce,protože v pondělí jsem taky neměla problém uvařit a vyžehlit,vůbec jsem necítila,že se přepínám a nedopadlo to moc dobře.Ale tím vás nechci strašit,každý to máme jinak a pokud jste ještě od začátku neměli problémy,tak je to určitě nejlepší,řídit se intuicí.mě to krvácení provází od začátku,takže si prostě musím dávat větší pozor.Do toho železa zatím nepůjdu,léky nesnáším a jen se podívám na příbalový leták,tak mi je z toho špatně :oops: .Myslím,že mám ještě velké rezervy v pojídání masa a zeleninky,takže to nejdřív zkusím přirozeně.K tomu mám taky těhotenské vitamíny Femibion 400.Tak to snad bude stačit.Ten krevní obraz zase není tak tragický,doktoři rádi hned dávají léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
1.9.11 16:30

Tak jsem si holky objednala ten domácí jakože ultrazvuk.Čekám kdy přijde a sem děsně zvědavá jak to funguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
1.9.11 16:38

Tak to jsem Marti taky zvědavá a kdy by ti měl přijít?
Já jsem si minulý týden objednala těhotenské tričko s obrázkem ručiček a nožiček na bříšku,tak mi dneska psali,že ho posílají.Už se moc těším,doufám,že ho nebudu mít,jak noční košili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
1.9.11 16:58

ahojte tak dnes genetika byla naprosto v pořádku tak jsem klidná:o)Ležet už taky nemusím hematom je pryč tak hurá s holkama na vylety:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
1.9.11 17:22

Veru,tak to je super,gratuluju :palec:
A máš nějakou fotečku z utz?Jak je mimčo veliké?Atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
1.9.11 19:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
1.9.11 19:08

Veru: Tak to je skvělý výsledek,už se těším na fotečku.To máte malého obříka,naše mělo jen 6 cm. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
1.9.11 19:59

Tak tady je ta fotečka z genetiky:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
1.9.11 20:51

ahojky … tak ja sem se s velkou slavou prestehovala k priteli … ale to uklizeni je za trest … neni mi nejak dobre … asi z toho prepinani …
paaani … 6 cm … tak ja mela 9 cm ve 13.tydnu … tak nejak se ted docela bojim,ze mam obra … :) … tak uvidime .. . doufam,ze je vse ok … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
1.9.11 21:01

Salme,možná bylo 9 cm celé miminko.Každý doktor ti hlásí trochu jiné hodnoty.Někdo od temene ke kostrči,to je těch mých 6 cm a těch 9 by spíš odpovídalo velikosti i s nožičkama.Navíc doktoři podle rozměrů kolem 12 týdne určují přesně stáří miminka.Takže,kdyby bylo o tolik větší,tak by ti určitě hodně posunuli termín porodu.Takže klid :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
1.9.11 21:50

dekuju … uz sem se trosku lekla … jako termin porodu mi posunuli,ale jen o tyden … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny