Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
175
5.9.11 10:27

Já jsem si vybrala kočárek odpružený,pevný s nafukovacími kolečky.Má to taky výbavu jak u Ivči.Sporták,hl.korbička,podvozek,taška na řidítka, oba nánožníky,plaštenky,sitky a autosedačka.A vše to mám za 13tisíc.Myslím si,že mi bude stačit až do 3let dítěte:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
5.9.11 10:38

Vevilko … a jaka je to znacka co jsi si vybrala? to by byla paradni cena … :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
5.9.11 11:09

JO jo, Vevilko…to mě taky zajímá.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
5.9.11 12:43

Je to kočárek ESPIRO GTX 2012.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
5.9.11 14:58

A to uz se prodava kolekce 2012? … hned se na nej jdu mrknout … :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
5.9.11 16:36

nejlepší fotky jsem narazila na www.kocarky-zlin.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
5.9.11 16:48

Ahoj holky :)
Koukám že tu je obroská debata „kočárky“..zatím sem to nezačala nějak moc řešit..jen nad barvou sem přemýšlela a nad tím že bych chtěla nejlépe všecko v jednom :D..nejsu řidička takže budu hodně jezdit šalinou, autobusem atd..o to budu hledat kočárek lehčí! Ale pěkně mě děsíte s těma sumama??..to je hrozně drahý!!..příjde mi to zbytečný..jako na jednu stranu bezpečí a pohodlý miminka je na prvním místě ale snad se dají sehnat i levnější kočárky nee??..na aukru snad budou!?..nemáme moc peněz takže sumy nad 10.000 vžáádným případě..peněz bokem moc není a nájem máme drahej :(..fnuk.. Njn..neplánovaný miminko je někdy náročná situace!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
5.9.11 16:51

JInak moooc děkuju za informace o tom kojícím polštáři!..na tom odkaze „teplo domova“ to vypadá moc dobře i pak v tom odkaze jak se to používá!..hrozně se mě to líbí..musí to být fakt pohodlný :) popřemýšlím nad koupí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
5.9.11 17:06

Ahoj Weerunko na aukru mají spoustu krásných kočárku:o)Taky jsem se dívala.Já ten kočárek mám vybraný a stoji 8550+1550autosedačka a +pláštěnky a sítky .taky není moc drahý.Já si taky nemohu dovolit drahý kočárek.Čekám třetí dítko jsme taky v pronájmu.A peníze se nenajdou jen tak na zemi:o)Jsem alespon ráda,že mám jěště nějaké věci po holkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
5.9.11 17:23

No,tak ja mam taky neplanovany ditko,taktez jsme v najmu a nasla jsem jeden,co by se mi docela libil,jen doufam,ze ho slevni jeste aspon trosicku … :nevim:
http://www.moje-miminko.cz/…ve-2666.html
libi se mi trojkombinace a nafukovaci kola na te trojkolce … :lol:
tak ted doufam,ze mi to u pritele projde … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
5.9.11 17:29

Salme: Ten je kráásnej..taky mám takovou představu!!..tak si eště počkej ..jak se budou blížit vánoce podle mě budou slevnovat!
Vevilka: Už třetí dědátko..no to je radosti :potlesk: a máš doma jen holčičky?..a jak starý?tak to by sis přála asi kluka coo?
To je fajn mít už zkušenosti a vědět co a jak..kééž bych věděla co mě čeká aspon z poloviny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
5.9.11 17:45

Ja se pripojuju k Werunce-taky cekame prvni … a praxi bych uvitala … teda co se tyce rodicovstvi … ja mela jen na skole na detskym oddeleni .. a to uz je chvilku … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
5.9.11 18:04

Ten kočárek je pěkný,ale má ho kámoška a nadáva na něj po pul roce co sundala korbičku a dala sporták ji hrozně vrže.Ale každý kočár je jiný:o)Weerunko:Mám 2holky takže bych uvitala i chlapečka abych si vyzkoušela obojí:o)Mám 5tiletou Kateřinu a 3letou Dominiku.Je to mazec mít ve 24letech skoro 3 děti.:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
5.9.11 20:19

čauky děvčata…fakt koukam, debata v plném proudu.. :) my se dneska byli s manželem podívat v Plzni po kočárcích a v KIKA na nějakej dětskej nábytek..kočárky mě teda fakt zklamaly:( nikde, co bych si představovala..ale díky za ty odkazy tady…jukla jsem rychle a moc pěkný..:)
koukam, že s penězi jsme na to všichni podobně.. :) my sice máme svůj byt a štědrý rodiče, ale na jaře budeme stavět baráček, takže teď taky honíme každou korunu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
5.9.11 21:17

Vevilka: Tobě je teprve 24 a už máš třetí dětátko..tak to respekt :potlesk: mazec..to obdiv!! :) a kdy jdeš na další kontrolu?..myslíš že ti to už řeknou?..nebo to vědět nechceš :) nemám ponětí kdy to jde vidět i na to obyčejným ultrazvuku!?..já doufám že mi to už ted 19.9 řekne..to budu přesně ve 4 měsící..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny