Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
389
8.9.11 09:44

Tak mi moc mista v byte nemame … 2+1 … a pred rekonstrukci … tak budu rada,kdyz sem nekde soupnu postylku … :think: … potrebovala bych ten byt trosku nafouknout … :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
8.9.11 10:02

My máme taky málo místa v ložnici a postýlka se nám tam těžko vejde,takže bych si taky na malé miminko chtěla pořídit košík.Kamarádka mi doporučila tenhle http://www.gobaby.cz/?…
Protože má kolečka,tak se v něm prý miminko krásně uspí,sice tam vydrží tak maximálně do půl roku,ale to si tak představuju,že ho začnem dávat spát do pokojíčku.
Tak uvidíme,jak to půjde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
8.9.11 10:06

Tak ta GEO kolébka je naprosto úžasná,nedivím se Marti,že jsi se do ní zamilovala. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
8.9.11 10:37

Že jo :-D akorát ji mají pořád vyprodanou a nevím, jsetli ji budou mít ještě někdy, tak sem jim napsala email, tak uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
8.9.11 10:45

Ty kolebky a kose jsou kraaasny .. .ale doma mi to neproslo … :-? … tak tam musime nejak narvat postylku … :lol: … a uprimne- jsem zvedava jak … drahemu asi jeste tolik nedoslo,ze bude otcem … chce dat postylku vedle TV,aby se popr. i po porodu,az tam bude prcek spat,mohl divat na TV … :roll: :lol: :lol: -priznam se,ze jsem chytla zachvat smichu … no tak na to muze ZAPOMENOUT!!!!! :lol: :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
8.9.11 10:56

Tvůj manžel je ale nápaditý :palec:
To můj taky,ten zase vymyslel,že bychom přece vůbec nemuseli kupovat postýlku ani košík,když máme kočárek.Dítě přece může být pořád klidně v kočárku :lol: .Nevím,jak by se jemu líbilo,kdyby třeba spal v autě :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
8.9.11 11:16

:lol: :mrgreen: :lol: taky dobry … pritel vcera zase prisel s napadem,ze teda nemusime kupovat hlubokou korbu,kdyz ji vlastne stejne nepotrebuje,ze ji vyuzije minimalne a ze staci autosedacka,stejne se da umistit na kocarek … :mrgreen: tak naco pry hlubokou korbu … :mrgreen: … jeste par takovych napadu a umru smichy … :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
8.9.11 11:19

jsme meli vcera debatu o kocarkach … vis,prekvapuje me,jaky napady se v nich skryvaji … :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
8.9.11 11:24

Měli bychom si z toho dělat deník,pak by z toho mohla vzniknout docela zábavná knížka :lol:
to,že korbičku budeme potřebovat maximálně půl roku,jsem mu radši ani neříkala,myslím,že by přišel s něčím podobným.Někdy je lepší jim nic neříkat,prostě jen,že je to potřeba :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
8.9.11 11:28

Mu to vsugeroval pan v obchode,kdyz se na to zeptal … :mrgreen: … chjooo … byt na nem … tak nas drobecek je chudak i bez postylky … oblecku nepotrebujem tolik,vsak z toho stejne vyroste apod. … achjoo … :lol:
sepsat to a vydat … lepsi jak komedie … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
8.9.11 11:50

Manžel s dědou taky minulý týden našli v garáži nejaké hnusné špinavé prkno,že z toho sestrojí přebalovací pult. :roll: Já vím,že se to s hygienou nemá přehánět,ale alespoň něco bychom dodržovat mohli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
8.9.11 12:00

Ale zase musis uznat,ze jsou velmi vynalezavi … :lol: … na to bychom treba my neprisli … :lol: :lol: :mrgreen: … ale nad prebalovakem premyslim,jako jestli ho budu opravdu potrebovat,protoze,jak uz jsem psala - mista tu mame malinko … tak to nejak musim poresit … ale asi si ho nakonec stejne vezmu … :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
8.9.11 12:32

Koukam, že všichni chlapi jsou úplně stejní…když je debata o autách, který našel na internetu a který bysme mohli nový koupit, tak je děsně vážnej..ale když chci řešit kočárek, tak na mě mrká, slintá, dělá ksichty a žádný rozumný slovo z něj nedostanu.. :mrgreen:
JInak, ty koše jsou krásný, já bych chtěla jen nějakej proutěnej, za pár korun..ale všechno se mi zdá nějaký předražený…i když jsem si teď udělala radost, asi mě už chytla nakupovací miminkovská mánie a objednala jsem 13-ti dílnou sadu na postýlku, včetně nebes a všeho kolem.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
8.9.11 12:58

Tak ysem se na to divala … ale nektery veci tam nechci … a zatim jsem narazila jen na samy kanyrky,maslicky a tak. … a ja to moc nemusim :-? … tak uvidime … a kde jsi na to narazila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
8.9.11 13:01

Já jsem zvyklá hodně nakupovat na aukru…je to pohodlný a líbí se mi tam ceny..takže tam. Mají tam různý soupravy, třeba jen povlečení na polštář a peřinku..
Ani já nejsem zas tolik na kanýry, ale tohle je takový krásný, pro toho drobečka malýho.. :) postupem času to stejně budu sundavat a rozprodávat zase dál..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny