Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
389
8.9.11 13:30

Taky nakupuju na aukru,jen jsem tam ted objednavala veci pro sebe … a koupila jsem tam dve pizamka na spani … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
8.9.11 13:37

Přebalovák taky moc neřešíme,máme v pokoji starý peřiňák,tak na něj chceme vyrobit nejakou desku,na kterou se dá přebalovací podložka.To myslím bohatě stačí.Taky některé věci hledám po bazárkách,třeba ten košík by mi vůbec nevadil z druhé ruky,ale bohužel jsem ještě na nic nenarazila.Většinou najdeš něco,co zrovan nehledáš,ale i tak je to dobrý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
8.9.11 13:52

O ten košík já moc stojím…postýlka bude v ložnici a ten pojízdný košík bych chtěla pak do obýváku nebo kuchyně, až budu vařit, abych měla malýho na očích..
Aukro je na nakupování super, nakupuju tam věci jak pro sebe, tak teď nějakou tu výbavičku..zatím nemam negativní zkušenost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
8.9.11 13:57

Náš budoucí tatínek zase prohlásil, že my multifunkční kolébku nepotřebujeme, když bude mít mimi multifunkční maminku (sem tam ho pohoupe, zazpívá mu)… :hug: a tatínek bude údajně podávat vodu, aby mamince nevyschlo v hrdle… :-D A že je to levnější a operativnější. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
8.9.11 14:03

Taky to ma dobre vymysleno … musim se doma zeptat,jestli nahodou nebudeme mit multifunkcniho tatinka … mohl by se hodit … :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
8.9.11 16:30

Multifunkční tatínek by nebyl špatný,i když teď mám doma už multifunkčního manžela,protože já nic dělat nemůžu,tak ho pak budu muset nechat trochu odpočinout :-)

Dneska jsem se rozhodla trochu nakupovat.Tak jsem si objednala těhu kalhoty a svetr.A pro mimčo povlečení do postýlky 4-dílnou sadu,lampičku na zeď a ještě nějaké dekorace do pokojíčku.Moc se těším,až to všechno přijde :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
8.9.11 16:56

Holky, vy už tak vehementně objednáváte? :-) to já musím vždycky na tajnačku, aby to manža neviděl a pak to na něho vybalím naráz .to bude koukat :lol: jinak se mi líbí na jedněch stránkách taky souprava do postýlky.Je tam asi milión věcí a cena je teda hrozná :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
8.9.11 17:14

Já jsem manželovi sepsala seznam toho,co budeme potřebovat i s orientačními cenami,takže chce abychom to nakupovali pěkně postupně.Takže už byl největší čas z toho něco ukrojit.
Povlečení jsem koupila toto
http://www.pokojik.cz/…eny/d-71846/ ,už na něj koukám dlouho,tak jsem ráda,že ho budu mít konečně doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
9.9.11 10:03

Ja vubec nemam predstavu,co vsechno budeme potrebovat … :cry:
tak jen obcas,kdyz nekdo o necem mluvi,tak si pripisu dalsi vec,kterou mam koupit … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
9.9.11 10:38

Holky, já už mám taky všechno sepsaný, ale těch peněz.....no nevim nevim.zase nekradem, že? :lol: ti chlapi si myslí, že to malý asi nic nepotřebuje nebo co.jen postýlku a plínky,ale kdyby se o to víc zajímali, tak by jim hned zklaplo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
9.9.11 11:05

Holky,vy me vazne desite … co jste do toho seznamu vsechno psali?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
9.9.11 12:21

No je toho celkem dost :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
9.9.11 13:13

Ahoj holky.. :)
taky mám seznámek a postupně odškrtávám…
Salme, já neměla představu, co všechno bych měla koupit, tak jsem najela na nějakou stránku, stačí zadat „výbavička pro miminko“ nebo něco podobnýho a najdeš spoustu odkazů..pak už je na Tobě, co uznáš, že budeš potřebovat a co ne..je fakt, že někde jsou psaný úplný zbytečnosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
9.9.11 13:51

Jo jo já jsem to udělala přesně tak jak Veroniqe.záleží jen na tobě a co uznáš za vhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
9.9.11 14:38

Ahoj holky,taky jsem jela podle seznamu z internetu,ale něco je opravdu zbytečné hned nakupovat.Já třeba asi hned nebudu kupovat všechnu možnou kosmetiku,ale jen to,co je opravdu nutné.Pak se to vždycky dokoupí podle potřeby.Taky zatím třeba nebudeme řešit odsávačku mléka,spousty lahviček a dudlíků.Dneska se naštěstí všechno dá hned sehnat.

Dneska mi přišly kalhoty a svetr,to je rychlost,včera odpoledne jsem to objednávala.Je to naprosto super,obojí krásně sedí,jen kalhoty trochu delší,ale to mi bylo jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny