Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahojky holky, tak zas po dlouhé době sem písnu pár řádků!
Všecky ste trochu napřed oproti mě..Dnes jsem byla u doktorky a jsem přesně 15+4..še se zdá vpořádku(prý, to na mě skoro ani nešáhla a nekoukla ale tak co už)..před pár dny mě začal pobolívat spodek - (dřív sem měla pořád,ale fakt pořád záněty,mykozy atd…hrůůůza..každej měsíc zaváděcí tabletky ale nikdo nic víc neřešil samozřejmě..nějakej hlubší problém..hrozně mě to štvalooo..ale to je jedno)..myslela sem že v těhu se mi to vyhne a nee..mám zas zánět takže mastičky a zavaděcí prášky..fakt super
..je to hrozný, hlavně kvůli miminku..Ti doktoři ale vám budou psát jen léky pořád dokola a prd vyřeší!!!! Za týden jdu na kontrolu a krev myslím na ty triple testy..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Která z vás byla už na to velkým ultrazvuku v 20.týdnu??..dnes mě tom něco doktorka řekla a hrozně se na to těším..řeknou my tam pohlaví, dají fotečky a prý si můžu říct aji o CD s ideem!!..no prý tam taky může být přítel(manžel)..už se nemůžu dočkat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Weerunko,to mě mrzí,že máš takové problémy,snad tě to brzy přejde,držím palce.Hlavně,že je mimčo v pořádku.S doktorama mám podobnou zkušenost,než jsem otěhotněla,tak jsem měla hormonální problémy,které každý řešil jen dokola léky,které to jen zhoršovaly.A nikdo se nezabýval příčinou.Když jsem se na to vykašlala a začala si to řešit po svém,tak jsem v pohodě otěhotněla přirozeně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak já sem se dnes objednala na velký UTZ ve 20.tt.Jdu 3.10.v ten den mám ještě i kontrolu u gyndr.,tak budu plná dojmů a mimčo uvidím dvakrát během dne.Jinak taky čekám na výsledky tripple testů
a mimčo teda ještě vůbec necítím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky … tak ja se zapomela objednat na velky UZ … tak jdu asi o tyden mozna vic pozdeji … jdu 10.10. …
… no co uz …
moje hlava derava … ![]()
jinak se me zdalo,ze jsem prcka 1× ucitila a ted zase nic … ale rikam si,ze je to prost 1 tehu … tak mam jeste cas … ![]()
jinak … Weru,co mas za tabletya masticky … ja mam porad anety a nemuzu se jich zbavit … jenze muj dr. je na dovolene a me uz dosla masticka a nvm co ted … a co vlastne muzu brat …
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Salme: Nic si ztoho nedělej..já dneska na tu gyndu přišla v 10h. místo ve 2h.odpo
..fakt sem mimo!těch doktorů mám nák moc..zítra zubař, pozítří praktická doktorka tak se mi to popletlo!
JInak sem dostala tabletky MACMIROR Complex 500 a mastičku Clotrimazol.. Taky sem si byla taková nejistá,pač na všem čtu že se to v těhotenství užívat nesmí a tak sem se ptala i v lékarně a ona že od 12.týdne těhotenství to je povoleno..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já jdu na utz 6.10. to budu v 21 týdnu.Ale bude to dělat opět můj doktor a bere to vždycky docela důkladně,všechno na mimču přeměří.Tak snad to bude ten velký utz.Nikdo mi neříkal,že bych se měla ještě někam objednávat.
Jinak holky ty příbalové letáky u léků berte trochu s rezervou.Žádná farmaceutická firma totiž neriskne dělat studie na těhotných,tak to tam pro jistotu napsat musí,ale doktoři s tím mají zkušenosti a vědí,co předepsat.Určitě lepší než si nechat zánět rozjet.Tak ať se toho brzy zbavíte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
weerunka píše:
Která z vás byla už na to velkým ultrazvuku v 20.týdnu??..dnes mě tom něco doktorka řekla a hrozně se na to těším..řeknou my tam pohlaví, dají fotečky a prý si můžu říct aji o CD s ideem!!..no prý tam taky může být přítel(manžel)..už se nemůžu dočkat![]()
DObré ránko.. ![]()
Weerunka na tom utz ve 20tt. jsem byla já…psala jsem o tom někde stránku před..
bylo to krásný, manžel tam byl se mnou. CD sice nemám, ani jsem nevěděla, že by to třeba šlo, ale mám fotečky (o ty jsem si řekla) a mimčo bylo krásný..:) všechno Ti řeknou, všechno zkontrolujou, řeknou Ti pohlaví, bylo to fain.:) Taky mi mrzí, co máš teď za problémy, je mi jasný, že to nemůže být nic příjemnýho…taky jsem měla před těhu neustále záněty, každý měsíc jsem si musela zavést globuli..a teď naštěstí vůůbec nic!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
JInak včera večer, snad konečně, jsem poprvé cítila pohyby..:) bylo to takový jakoby slabý bouchání v podbřišku, cítil to i manžel..a bylo to taky, jak říká Ivča, asi až v 11 večer..:D kdo ví, jestli tam měl nožičku a pořád si kopal do stejnýho místa, ale fakt jsem si téměř jistá, že to bylo ono..:) akorát se mi špatně spalo…ty bolesti kloubů, kyčlí a zad jsou čím dál tím horší..zítra jdu na další kontrolu ke gyn, tak snad bude vše ok..i když mi řekli na tom velkým, že je vše v pořádku, asi se nikdy úplně nepřehoupnu přes ty pochybnosti, dokud nebudu malýho držet v ruce.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak před měsícem jsem si myslela,že pochybnosti přestanou,až začnu cítit pohyby.Jenže teď je to řekla bych ještě horší,protože jsem to cítila opravdu jen třikrát a včera třeba vůbec,tak člověk zase řeší,jestli je to v pořádku.Z toho se asi nikdy nevyhrabem a myslím,že ani až budeme mít mimča v náručí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Až bude mimčo v náručí, bude to asi ještě horší..to zas budeme umírat strachy, aby bylo zdravé a dobře dál rostlo..:) jediný co mě utěšuje je, že nejsem sama takhle šílená strachy!! Taky proto sem chodím tak ráda a asi se vnitřně uklidňuji..:)
A co taky dělat jinýho…taky je u vás venku tak nechutně?? To je tak zalézt do postele a spát celej den.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem taky ráda,že se tady s vámi můžu o své strachy podělit,jinak bych si připadala trochu vyšinutá,protože manžel by to úplně nepochopil a myslel by si,že to mám po mamince
.U nás je taky pěkně hnusně,už dva dny prší,nemám co dělat a začínám se trochu nudit.Výbavičku mám jakžtakž vybranou,už se mi ani nechce pořád spát,manžel a kamarádky v práci,ještěže mám alespoň ten internet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já jsem na tom úplně přesně stejně!!
I tady prší už druhej den..tak jsem se rozhodla, že dneska pojedu nakupovat něco málo do výbavičky.:) Nic jinýho dělat nejde, všichni v práci, v TV taky nic neni..časem už mi nebaví ani do toho netu koukat..
Kdyby jste aspoň jedna byla z Budějek..:D zašly bysme na kafíčko.. jo jo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak u nás teda taky pořád prší a je pěkná zima. Dneska jedu taky na nákupy, ale ještě netuším co si vezmu na sebe.Nic nedopnu,trička sou mi krátký a o podzimních bundičkách ani nemluvím…no budu to muset nějak vyšpekulovat ![]()
Jinak nervy mám asi taky takový jak vy.Jen mě někde píchne, už mi to v hlavičce šrotuje, jestli to je normální.A mimčo ještě nic.Asi je tam pořádně schovaný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé, tak dneska mě mimčo krásně šťouchalo,bylo to dokonce i vidět,bylo to jako by mě někdo prstem dloubal zevnitř pod kůži.Je to úžasné,moc mě to uklidnilo. ![]()
Já se chystám na nákupy v pátek po poradně,tak doufám že něco seženu.Jen už bych potřebovala,aby mi přišla nemocenská,aby bylo z čeho utrácet.Holky,kdo jste na neschopence,už vám přišlo něco od sociálky.Já jsem doma od července a zatím jsem dostala peníze jen za červenec od zaměstnavatele a na srpen pořád čekám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Přítelkyně chce být některé noci sama
- 18.5.26 03:16
- Betty MacDonald
- 15
Máte někdo smlouvy od Providentu?
- 17.5.26 21:51
- Ali646
- 3
Studium kombi OPF Karviná - Ekonomika a...
- 17.5.26 20:42
- KláraS.2000
- 1
Silná bolest při stolici - zácpa
- 17.5.26 23:03
- hejtmanka14
- 7
Nekončící urologické problémy
- 17.5.26 23:09
- Epilinka159
- 2
Jak uspat 9m mimino rychleji?
- 18.5.26 00:06
- Aries6
- 13
Jsou dnešní muži ‘’kvalitní’’?
- 18.5.26 00:13
- M_Vladim
- 17
Rozpočet pro svatbu o 25 hostech
- 17.5.26 23:07
- Epilinka159
- 39
Fotky duchů na testech - // až po limitu
- 17.5.26 18:44
- Anonymní
- 248445
Slavíte s dětmi maturitu?
- 17.5.26 22:58
- Al35
- 52
Nové příspěvky
Znáte dobrý vtip? Sem s ním!
- 18.5.26 05:08
- Betty MacDonald
- 42993
Knihy podle abecedy
- 18.5.26 04:26
- Plmo
- 10233
Milenky sem nová diskuze
- 18.5.26 03:44
- Arturie
- 105770
Přítelkyně chce být některé noci sama
- 18.5.26 03:16
- Betty MacDonald
- 15
Peakforce? Ano nebo ne?
- 18.5.26 02:25
- cizek.milan
- 32
Co říkáte "kauze" prezidenta s Macinkou?
- 18.5.26 00:36
- pajina88
- 3645
Jsou dnešní muži ‘’kvalitní’’?
- 18.5.26 00:13
- M_Vladim
- 17
Jak uspat 9m mimino rychleji?
- 18.5.26 00:06
- Aries6
- 13
Vliv rozchodu rodičů na batole