Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
21.9.11 11:04

No já jsem zvědavá co řekne mě.Docela se bojím i toho velkého UTZ, protože sem četla, že může být velmi překvapivý(v negativním slova smyslu).Až tohle bude za mnou, tak si zase na 10 týdnů oddychnu než se půjde na další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
21.9.11 21:29

Ivčo držim palce, ať vše dopadne v pořádku!
Určitě to bude dobrý.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
22.9.11 07:00

Děkuju za podporu,věřím,že to bude v pohodě,jen se trochu bojím,aby mě nenutili do odběru plodovky,přecejen je to pro ně taky biznis a když mi řeknou - to víte,bylo by nejlepší odebrat plodovku,aby byla jistota - tak to bude těžké :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
22.9.11 09:12

Ivčo ale podle mě Ti nejdřív musí udělat ten velký UTZ a až pak, kdyby to fakt byla nustnost, tak by se přistoupilo na odběr plodovky! Ale já Tě chápu naprosto, taky bych na to nechtěla jít! :-(
Ale zatím se nestresuj, teď to nijak nevyřešíš..hezky si s miminkem povídej, řekni mu, že bude všechno dobrý a že je statečný a všechno to tam vevnitř zvládne.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
22.9.11 09:17

No sestřička v Gennetu mi totiž říkala,že si mám určitě zajistit odvoz,kdyby mi odebírali plodovku,tak proto z toho mám trochu obavy.Když už to hlásí do telefonu,tak to tam asi dělají jak na běžícím páse.Jinak z toho strach nemám,mimčo je určitě v pořádku a píchat do břicha si nenechám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
22.9.11 10:21

Promin,Ivy,jako zdravotnik nesouhlasim s tim,co jsi napsala,ze je to pro ne byznys … neni … nikdo nebude delat vysetreni,ktere stoji prilis mnoho penez JEN TAK … pokud nemaji jistotu,tak ho samozdrejme udelaji …
ja bych treba radeji tu jistotu,ze je prcek vpohode,mela … ale je to na kazdem z nas …
nekomu to prijde zbytecne,nekomu ne …
jsem rada,ze na to (aspon zatim) jit nemusim,ale kdyby mi to doporucili,nebudu premysleta podstoupim ho,ale jak uz jsem napsala,tak je to kazdeho vec …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
22.9.11 10:32

Já jsem taky částečně zdravotník :lol: .Zdravotní laborant/molekulární biolog.A s takovým chováním jsem se bohužel už v soukromých zdravotnických zařízeních setkala.Neříkám,že to dělají všechno jen kvůli penězům,určitě to,do čeho tě případně nutí,tak má i nějaký smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
22.9.11 10:34

Ivčo to už je prostě pak na Tobě..na tohle můžeme mít každá svůj názor, ale nakonec se budeš muset rozhodnout Ty! Zatím budeme doufat, že to nebude třeba a já Ti fakt moc držim palce, aby nebylo! V Tvým případě bych sama tápala, jak se rozhodnout :-(

Salme a v jakým oboru Ty pracuješ? :)Já jsem totiž taky zdravotník, tak jen ze zvědavosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
22.9.11 10:52

Já už jsem rozhodnutá,že odběr plodovky nechci,ale jen bych ráda slyšela,že to není ani potřeba,tak uvidíme. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
22.9.11 14:14

na ARO … :lol:
a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
22.9.11 14:29

Ahoj holky, já bych nepředbíhala.i když já na to mám taky svůj názor.Radši bych to podstoupila.ale to je jen názor.jinak si myslím, že se to dělá až v těch nejnutnějších případech a pokud má člověk fakt hrozný výsledky, což ty Ivi nemáš.Je to jen zvýšené Hcg.Uvidíš co ti řeknou.Každopádně tě k tomu nemůže nikdo nutit!!!Já budu volat zítra. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
22.9.11 19:19
salme píše:
na ARO … :lol:
a ty?

Jo, tak to je taky dobrý..:D
Já na KCH JIP:) musim říct, že mi ta práce teď tolik nechybí.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
22.9.11 22:28

Ja zas musim rict,ze mi ta prace chybi straaasne … :-?
Prve me to bavi … ta ruznorodost … a pak -byly jsme dobra parta … nebo jsme … no … :lol: :pankac: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
22.9.11 22:33

To my jsme taky skvělá parta..:) taky chodim holky pořád navštěvovat. :lol:
Ale tak, všude je něco, tahle práce sama o sobě mě baví taky, ale jsou jiný věci, kvůli kterým se mi po práci vůůbec nestýská:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
23.9.11 07:54

Tak to mě se po práci tedy vůbec nestýská.Už jsem se tam přes rok dost trápila.Kolegyně jsou sice fajn,ale vedení naprosto šílené.Jsem ráda,že jsem pryč a už se tam nikdy nechci vrátit :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny