Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
16.9.11 17:04

Ty se máš, že už ho cítíš, já ještě pořád nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
16.9.11 17:17
Martina28 píše:
Ty se máš, že už ho cítíš, já ještě pořád nic :nevim:

V klidu,máš ještě čas,někdo to cítí až třeba ve 22tt.Já to zatím opravdu cítím jen strašně slabě,zatím asi 3× a z toho 2× bych si nebyla 100% jistá.Cítila jsem to vždycky,když jsem se trochu hýbala,pak si lehla,dala ruku na podbřišek a pekelně se soustředila.Cítila jsem,jak se tam mimčo přesouvá ze strany na stranu a jednou mě šťouchlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
17.9.11 13:58

Ivčo tak to Ti taky zááávidím.. :) já čekam pořád každým dnem a nic…přitom se tam na tom UZ táák mydlil :-)
Jinak holky, jak jsem říkala, že kočárek nejdřív až tak v 7. měsící..no, tak jsme ho včera koupili.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
17.9.11 18:35

Ahojky … Veru a jaky jste koupili? … ja uz mam z kocarku nocni mury … :-(
jste tu nekdo ze Zlina a okoli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.11 20:29

Salme koupili jsme Peg Perego Skate..myslim, že to byla relativně dobrá volba, je to už kolekce 2010, takže cena nebyla tak hrozná a je černej, jen s malým bežovým pruhem, takže i tak je cena lepší, než kdyby byl kdoví jak barevnej…ve finále byl za necelých 19tis. trojkombinace + taška.
Ze Zlína já bohužel nejsem..taky bych chtěla, aby tu byl někdo z ČB, aby bylo možný třeba nějaký osobní setkání a tak..:) je hned hezčí, když má člověk s kym chodit na procházky.. :-)

• Citovat
  • Upravit
1191
17.9.11 20:30

Nevim jak se mi to stalo, že je to anonymní, ale jsem to já.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
17.9.11 20:39

jj … to mas pravdu … :-)
Na ten peg peregojsme se tez koukali … jeste se nam libil chcicco … tak nvm … ani nvm kdy ho pujdem koupit … :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
17.9.11 23:49

No tchyně právě kdysi měla obchůdek s dětským oblečením a kočárkama, takže tomu rozumí a vzala jsem si ji s sebou na konzultaci, než jsme ho koupili…
Chicco mi popravdě moc nedoporučovala, ale nerada bych Tě nějak odrazovala.. výborný jsou prý ty Perega, Maxi Cosi, Mutsy a ještě jednu značku říkala, ale to si nemůžu teď vzpomenout..Je taky pravda, že jsou poněkud dražší, nu.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
18.9.11 06:31

Me se straasne libi i Jane .. ale jak jsi rikala je ponekud drazsi … tak uvidime … no … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
18.9.11 08:24

Tak jsem si vzpomněla, že ještě Quinny a Casualplay.. :)
uvidíš, nu.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
18.9.11 09:43

ahoj holky, tak koukám, že nakupujete ve velkým :-D to já s kočárkem teda vůbec nevím nevím.mamka do mě pořád hustí, že musím myslet na to, že budu malý vozit ještě příští zimu ve fusaku ,tak prý potřebuju velkou a hlubokou korbu.Tak nevím co vymyslím. :nevim: všechny kočárky se dělají malinký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
18.9.11 10:21

Tak mi to příští zimu vyřešíme tak,že u našeho kočárku můžeme ke sporťáku připnout teplý nánožník a celý sporťák se může sklopit úplně do lehu.U těch kombinovaných kočárků není snad nikde tak hluboká korba,aby tam vydrželo skoro roční dítě.A taky mi každý říká,že v hluboké korbě dítě vydrží tak půl roku a pak se mu tam ani nelíbí a chce se dívat ven ze sporťáku.Takže počítám,že nám hluboká korba vydrží maximálně do září.

Jinak včera jsem zase mimi vůbec necítila,tak zase přemýšlím,jestli se nic neděje,ale říkám si,že je to normální.teď prostě hodně spinká a ty pohyby jsou opravdu strašně jemné,že se dají snadno přehlédnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
18.9.11 13:08

Ivča má pravdu…roční dítě Ti už nebude sedět v korbě ani náhodou…ty už potřebujou vidět ven, běhají, sporťák je na to ideální..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
19.9.11 16:41

Ahojte holky tak už jsem tu zase po dlouhé době co nám nešel net.Vy už jste probraly věcí 8-o :-D :-D
Já už miminko taky cítím jak se tam vrtí občas si i bouchne.Sem se docela divila,že tak brzo 8-o .Doktorka mě,ale uklidnila,že u třetího dítěte je to normální v 15tt.Taky mám hrozný bolesti v kříži,ale musím pro mimi vydržet :-) O kočár máme taky už jasno,ale koupíme ho až v listopadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
19.9.11 17:13

Ahojky,tak včera mimi cítil dokonce i manžel,myslím,že ten náš brouček začíná být aktivní vždycky tak kolem 11 večer,tak doufám,že si ještě trochu upraví režim.

Teď už mám dost reálný problém s oblečením.Venku se ochladilo a já už ani nedopnu bundu.A to ještě takové bříško nemám.Fakt nevím,co budu dělat v zimě.

Jinak je mi teď docela fajn.Tak to snad dlooouho vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny