Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
389
12.9.11 20:15

No … me prave nepomaha ani piti vody,ani spanek … nic … takze me boli hlava jak strep treba tyden … a pak to prejde tak na 2-5 dni a znovu … :cry: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
12.9.11 20:18

no tak to sem na tom ještě dobře :-) to bych se asi zbláznila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
12.9.11 20:45

Ja k tomu ale uz dneska nemam moc daleko … :zed: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
12.9.11 21:29

Holky mě taky hrozně bolela hlava někdy kolem 13-16tt, ale měla jsem to od krční páteře..zašla jsem si na masáž krku a začala spát bez polštáře a pomohlo to..od tém doby mam klid..když už to nejde vydržet, dejte si paralen…tim nic nezkazíte a nemusíte se ničeho bát..
jinak mě taky děsně narostl zadek a stehna..jsem ted prostě boubelka, noo..ale to určitě půjde všechno dolu s kojením, věřim tomu.. :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
13.9.11 09:20

Veroiqe:já tomu taky věřím, že to půjde dolů kolením.Snad… :lol: jinak bych musela obměnit celý šatník :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
13.9.11 09:28

:) čauky…teď ještě, aby nám šlo kojit, coo Marti?? :D Ale jo, určitě to půjde..já se teď nechci omezovat, chutná mi, jídlo neřešim, mam nahoře 10 kg..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
13.9.11 10:01

Tak já sem od posledka přibrala 1,5 kg, takže je to docela v poho.Teď mám 71,5kg což sem si myslela, že budu mít od posledně víc,tak sem celkem spokojená nato kolik toho sním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
13.9.11 10:33

Ahoj holky,tak jsem se vrátila od doktora.Byl to naprosto úžasný zážitek.Mimčo nejdřív klidně spinkalo,ale utz ho za chvíli probudil a to se mu asi moc nelíbilo,takže bylo krásně vidět,jak nám tam nadává (otočilo na nás hlavičku a mlelo pusinkou :lol:).Všechno je v pořádku,jen pohlaví ještě nevíme,mělo překřížené nožičky,tak snad příště 6.10.
Máme krásné fotečky,tak až je nafotím,tak se pochlubím.

Ještě mi brali krev na tripl,tak snad to taky dobře dopadne,výsledky by měli být do 10 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
13.9.11 10:35

Tak to je krásný.Já už se těším na čtvrtek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
13.9.11 10:45

Teď už začínám pomalu věřit,že to bude všechno dobrý,dneska už jsem ani nebyla před utz tak nervózní.
Jo a taky mi opět posunul TP,takře jsem teď už 17+0 a mimčo by se mělo narodit 21.2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
13.9.11 11:12

Ahoj … tak ja tez byla u doktora,vse ok … ale UZ mi nam nedelal,tak stale nic nvm … jen se musim obednat na dalsi vys. ve 20 tt … no a ja si myslela,ze uz to budu vedet … :nevim: :cry: :-( chjoo …
no co … aspon se mam na co tesit … :lol:
Veru,ja paraleny jim .. a nepomaha … je fakt,ze na masazi jsem byla jen jednou … tak nvm …
ale treba to mam od ramene a zad … MUDr. rikal,ze po sestindeli budu muset na operaci s ramenem … tak uz premyslim,ze mozna je to z toho … tak nvm … :-?
a uz vsechny vite co to bude?? Teda mimo me a Ivci? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
13.9.11 11:18

Salme,hlavně,že je všechno v pořádku,taky se brzy dočkáme.Ale nevím,jestli to u nás někdy bude vidět.Mimčo vždycky leží na zádech bokem k nám a nožky má pevně u sebe :-P .Asi nám chce připravit překvapení.Ale ani když budu vědět,co to je,tak budu nakupovat neutrální věci.Stejně se mi nejvíc líbí bílá,béžová,zelená a žlutá :-D .Jen bych mu už nějak chtěla říkat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
13.9.11 11:32

:lol: tjn … tak my jsme na poslednim UZ tez lezeli na zadech … a s boku na nem nic neuvidim,ze … :dance: … s tou zelenou a zlutou souhlasim … ale stejne … uz aby to bylo … :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
13.9.11 11:35

A máte nějakého favorita?Nám je to tedy jedno,jen si trochu říkám,že bych si třeba s holčičkou lépe rozumněla.Ale ve finále to většinou bývá obráceně,takže opravdu je to fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
13.9.11 11:36

Holky já jsem zvědavá co mi řekne ve čtvrtek :lol: Třeba mi odhalí kluka místo té holky :lol: jinak Ivi, pěkně se ti to pošouplo, to seš jeno den později.Já má termín 20.2.Abys mě ještě nepředehnala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny