Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
5.9.11 21:22

weerunko, já si myslím, že ti to už řekne doktor.Mě to řekli už na té genetice ve 14.týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
6.9.11 07:04

weerunka:tak to jsme na to myslim stejně ne?mám termín 8.března.Na kontrolu jdu 21.9. ale moc nevěřím,že by to bylo jěště poznat.Určitě chci vědět co to bude i u holek jsem si to nechala říct.Mě to řekli až na druhé genetice a tam jdu 24.10.tak uvidíme:o)Byla jsem na genetice minulý čtvrtek a jěště to nebylo poznat a to jsem byla 13tt.Marti:a co budeš mít holku nebo kluka?:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
6.9.11 09:25

Ahojky, řekli mi, že to bude holčička.Tak uvidíme co mi řekne doktor na další kontrole :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
6.9.11 15:15

Marti aby jěště holčičce nenarostl pindík:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
6.9.11 15:27

Marti,tak to gratuluju .. a v kolikatem jsi,ze uz ti rekl pohlavi? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
6.9.11 22:03

Holky, teď začínám 17. týden, ale řekl mi to už ve 14.týdnu.Jo bojim bojim, aby jí nenarostl :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
6.9.11 23:05

tak ja jsem v 16.tt a nerekl mi nikdo nic … :nevim: … ale pristi tyden jdu k doktorovi tak snad mi udela UZ a rekne mi to … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
7.9.11 07:15

Jé,tak já jsem taky příští týden v 17.týdnu a jdu na utz,tak jsem taky moc zvědavá,jestli už nám doktor řekne pohlaví.Bylo by to fajn,i když na tom rozhodně nezáleží,ale chtěli bychom to vědět,ať už můžeme miminku nějak říkat :lol: .Maminka je tedy na 99% přesvědčená,že to bude holčička,tak schválně,jestli se nesekla :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
7.9.11 08:27

Ivy,ja si taky myslim,ze to bude holcicka a pritel,ze to bude kluk … tak jsem vazne zvedava,jak to bude … no rikam,douam,ze mi bude delat UZ … i to nakupovani … nechce se mi vse kupovat v neutralni barve … :palec: … ale fakt sem zvedava,co to bude … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
7.9.11 08:54

Ahojte holky já jsem taky zvědavá co budu mít:o)Jelikož mám zatím jen problémy v těhotenství tipuju to na chlapečka.Ale to můžu zatím jen opravdu tipovat.U holek jsem měla bezproblémové těhotenství tak i podle toho to soudím:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
7.9.11 10:19

Čauky holky…já dnes začínám 19tt. Uff, příští týden mě čeká ten velký screening..
JInak jsem si jistá, že ženská to pozná, co bude mít.. :) já jsem si od začátku byla jistá, že to je kluk, tak nějak jsem to vnitřně cítila a je to tak..:)
Jo a včera jsem si koupila svou úplně první věc na miminko, je to zimní kombinézka zateplená, kterou vezmeme do porodnice..:) mám z toho strašnou radost, pořád koukam na ty malinkatý rukavičky a jsem z toho úplně hotová!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
7.9.11 10:35

Vevilka: To je nááhodička..mám termín taky 8.března :)

Já eště na miminko nic nekupuju..řekla sem si že až budu vědět co to bude začnu nakupovat! ale je to pro mě mučení, když dělám v HaM a jdu do dětskýho..toolik kráásnejch věcí, hned bych to vykoupila!..je to těžký si to v práci neprohlížet, je to táák roztomilý a hlavně máme spoustu praktickejch věcí..a já nevím v které barvě koupit..hrůza.. :zed: musím to vydržet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
7.9.11 11:30

Já teda už něco koupené mám většinou neutrál:o)Mě se strašně líbí taková zelenkavá barvička.Mám už takové barvy i zavinovačku:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
7.9.11 11:42

Werunko nebuj, už Ti to určitě brzy řekne.. :) i já jsem si říkala, že budu čekat až dlouho a nebudu nic kupovat, ale nedalo mi to a hlavně mi pořád leželo v hlavě, v čem to moje miminko pojede v tý zimě z porodnice.. :D a ta kombinézka se přímo nabízela..a je teda světle modrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
7.9.11 12:05

Tak ja uz mam taky par veci .. ale chtela bych uz taky akupovat barvicky … :( … tak uz se tesim az nam reknou … mam teda spis jen nejaky bodycka a dupacky … ted mi kamaradka pujcila podlozku na hlidani dechu apod. … premyslela sem,ze si ji koupim a sem rada,ze ji mam pujcenou … :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny