Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11219
3.9.11 07:43

Ahoj holky,tak mi včera přišlo to těhotenské tričko.Je krásné,ale trochu se obávám,že mi vydrží tak na měsíc.Kupodivu mi na bříško už hezky sedí a to nemám zatím moc velké.Bohužel to není moc poddajný materiál,tak myslím,že mě za chvíli bude všude škrtit.Vzala jsem si velikost S-M,protože jsem měla trička vždycky S.Větší už by mi nesedělo v ramenou.Tak dobře vybírejte.

V HM jsem se na těhu oblečky taky koukala,ale neměli tam zrovna nic noc pěkného.Kalhoty si taky zkusím objednat přes net.Kamarádka si nedavno troje objednala z www.tehotne.cz a jsou super.Tak to zkusím.Při nejhorším mi je někdo upraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
3.9.11 09:36

ahoj myslíš si, že z netu ti budou sedět Ivi?já bych si taky objednala, ale mám strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
3.9.11 09:47

Taky se trochu bojím,ale viděla jsem je u kamarádky a ta má dost podobnou postavu jako já.Byla naprosto spokojená.Myslím,že v obchodech nemám šanci,pokud za ně nebudu chtít dát 2000,což tedy opravdu nechci.Všude mají všechno až od velikosti 38.A já mám tak 34-36 a ještě mám hrozně krátké nohy,takže mi nic CA,HM a dalších podobných obchodů vůbec nesedí :-( .
Asi jedny kalhoty risknu a dál se uvidí.

Větší problém bude asi kabát nebo bunda.Nikde nemají žádnou sloní velikost.Podle obrázků,je to tak max do 7 měsíce.Asi moc nepočítají s tím,že taky někdo rodí v únoru :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
3.9.11 11:08

ahojky holky tohle téma bude nekonečný:o)Taky jsem včera hledala na internetu nějaky těhotensky kabátek a našla jsem jenom v Bonprixu za 1400kč.A budu doufat,že to bude správná velikost:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
3.9.11 11:24

Mě přijde docela praktický tenhle kabátek
http://www.tehotne.cz/…t-zimni.html .Cena taky ještě ujde,ale nezdá se mi zrovna moc teplý,snad nebude v zimě -20°C.Kdyžtak to bude chtít ještě nějaký hodně teplý svetr a velkou šálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
3.9.11 13:40

Tak ten je krásnej, Ivi…ale fakt nevypadá moc teple a ještě by mi vadilo, že není ke krku.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
3.9.11 13:52

Bohužel jsem ještě nenarazila na jiný,kde by bylo místo na velké bříško,no ta šála to jistí.Taky vůbec nevím,kdy kabát nebo bundu řešit.Zima může být ze dne na den někdy v listopadu a já se pak budu divit,že nemám v čem jít ven :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
3.9.11 13:56

Holky já sem ještě našla tuhletu bundu.Ale ta cena… :zed: ale vypadá docela dobře.Zimní těhotenská bunda Freya

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
3.9.11 14:14

Na tu jsem dneska koukala taky,ta cena tedy nic moc,ale střih je moc pěkný.Škoda,že mají jenom tuhle černou barvu,už teď vypadám jak sněhurka a k tomu krásné tmavé kruhy pod očima,takže v zimě v černé bundě bych asi strašila lidi na ulici. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
4.9.11 15:00

Ahoj holky :)
Tak to koukám co se tady píše..dlouho sem tu nebyla..byla sem v práci a mooc fofr noo..
Jinak koukám že tu řešíte HaM..cokoliv budete potřebovat vědět ptejte se mě!!..pracuju v HaM na České :) JInak pro Brňačky je HaM mamma jen v Olympii..takže jinde nehledejte!!
A taky se hrozně divím že už nosíte těhotenský oblečení :O ?..už máte bříška??..já teda začínám teprve 14týden ale kromě klasickejch riflí nebo uplejch kalhot obleču všecko..sem taky hodně malá (160cm)bříško se mi kulatí,to jo, ale né že by nějak rostlo..spíš to vypadá jak kdybych se přejedla..spíš uplně uplý oblečení mě je nepohodlný! A eště dotaz..už nevím teda která z vás to psala ale že už nespí na bříšku?!..já právě jinak neusnu a hrozně ráda tak spím..nesmí se to?..je to nejak špatně? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
4.9.11 17:30

Ahojky,mě bylo od začátku dost nepříjemný nosit cokoli těsného přes břicho.Jinak bříško jsem měla doteď taky spíš,jak když se hodně najím,ale poslední dva dny cítím,že už je to opravdu těhu bříško.Mám pocit,že už se mi tam nějak nevejdou orgány :-) .Taky nemusím mít ještě vyloženě těhu oblečení.Spíš už bych chtěla mít doma připravené alespoň kalhoty,protože jakmile se ochladí,tak bych chtěla mít připravené něco pohodlnějšího něž zrovna těsné kalhoty,které bych už určitě nedopla. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
4.9.11 19:14

Ahojky já už těhotenské nosim.je to pohodlnější a netáhne mě to.Zatím spím na břiše,ale už začínám cítit mimi když ležím tak jsem si objednala kojicí polštář a napasuju si ho pod břiško:o)V předchozích těhotenstvích jsem ho měla na spaní až do porodu jinak bych se ani nevyspala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
4.9.11 19:51

čauky.. :) tak já už mam kojící polštář a musim říct, že to s nim je fakt lepší..:) na břísku by se postupem času už spát nemělo, spíš na bocích, jenže s tim já mám právě problém, že mi pak hrozně bolí kyčle..ale jak říkam, teď s tim polštářem je to lepší! A pokud Ti to zatim nějak výrazně nevadí a netlačí na to bříško, tak uvidíš sama.. :)
A co jsem tak vyčetla, jsem z vás asi s těhu nejdál, protože v úterý budu začínat 19. týden, takže už se nevejdu fakt snad do ničeho… :lol: přeci jen 9 kg nahoře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
4.9.11 20:39

Ahojky … no ja aky spavala na brise,ale uz nemuzu … pekne se kulatim a to zacinam teprve 16tyden … :) … a kalhoty uz taky neoblecu-jen jedny :( … ale bojim se jit si neco koupit,protoze nvm do jakych rozmeru porostu :D
a co se tyce toho spani-tak zatim se obkladam perinou,abych aspon trochu simulovala,ze lezim na brise … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
4.9.11 21:06

Veru taky jsem si všimla,že tu jsi nejdál:o)Já teprve začínám 14tt.tak jsem v pozadí:o)Ale bříško vykukuje už ted.Už cítíš pohyby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny