Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11219
5.9.11 08:56
salme píše:
A objednali jste si celou trojkombinaci?Prijde mi,ze je i levnejsi a pak …aspon sedi na kocar … nez vybirat co se k cemu hodi …

Ano,vzali jsme hned celou trojkombinaci,přijde mi to výhodnější a hlavně máš jen jeden podvozek.Stejně budeš potřebovat všechno.Většinou se jako základ prodává sporťák s podvozkem a pak si dokupuješ hlubokou korbu a autosedačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
5.9.11 09:00

tak ja mam taky podobnou predstavu jako Marta … + aby byl skladny a rada bych i brzdu na riditkach,ale kdyz nebude,tak nebude … jen mam strach,abych nejaky takovy kocar,ktery bude opravdu splnovat,co jsem si vysnila,najdu … :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
5.9.11 09:05
Martina28 píše:
Ahoj Holky, tak já mám taky jasnou představu.Musí mít velký nafukovací kola, velkou a prostornou korbu a musí být lehkej. :-) A s tím nákupem taky nevím kdy.my asi půjdem tak v listopadu.To si myslím, že bude stačit.

Tak to ti Marti přeju hodně štěstí při výběru.Kočárky s velkými nafukovacími koly zrovna nepatří k těm lehkým a opravdu prostornou korbu snad dneska nemá žádný (rozhodně né ty kombinované).Tak snad něco vyberete.My jsme nakonec taky vzali těžší kočárek za cenu toho,že se dobře řídí a je stabilní.Ten náš má 14 kg a lehčí jsem našla jen Jané,ale ten má zase dost malá kolečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
5.9.11 09:08

Dobré ránko, holky…tak mě už se o těch našich konverzacích i zdá.. :D
tady jsem ještě našla použití kojícího polštáře, jsou u toho pěkný obrázky: http://www.theraline.cz/…tar-443.html
a Ivčo, tu vyrážku já jsem měla taky..po břiše, po bohách a na prsou…nedělala jsem s tim nic, jen to hodně mazala indulonou. Trvalo to asi dva týdny a pak to samovolně odešlo. Co se týče toho svědění, nemusí to být jen kvůli tý vyrážce, ale jak se Ti vytahuje kůže. Chce to mazat, mazat, mazat..jak jsem psala, na tu vyrážku mi pomohla modrá indulona a teď používam už nejakou dobu Elasti Q krém, který koupíš v lékárně, je přímo pro těhotné, prosti vzniku strií a je moc příjemnej.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
5.9.11 09:09
salme píše:
tak ja mam taky podobnou predstavu jako Marta … + aby byl skladny a rada bych i brzdu na riditkach,ale kdyz nebude,tak nebude … jen mam strach,abych nejaky takovy kocar,ktery bude opravdu splnovat,co jsem si vysnila,najdu … :think:

Já jsem taky chtěla něco podobného jako vy a taky se mi líbí ruční brzda (přeci jen na cesty z prudčího kopce je to ideální),všechno splňuje ta naše Teutonie (až na tu váhu),ale bohužel je trochu dražší,stál nás v akci 26tis. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
5.9.11 09:14
Veroniqe píše:
Dobré ránko, holky…tak mě už se o těch našich konverzacích i zdá.. :D
tady jsem ještě našla použití kojícího polštáře, jsou u toho pěkný obrázky: http://www.theraline.cz/…tar-443.html
a Ivčo, tu vyrážku já jsem měla taky..po břiše, po bohách a na prsou…nedělala jsem s tim nic, jen to hodně mazala indulonou. Trvalo to asi dva týdny a pak to samovolně odešlo. Co se týče toho svědění, nemusí to být jen kvůli tý vyrážce, ale jak se Ti vytahuje kůže. Chce to mazat, mazat, mazat..jak jsem psala, na tu vyrážku mi pomohla modrá indulona a teď používam už nejakou dobu Elasti Q krém, který koupíš v lékárně, je přímo pro těhotné, prosti vzniku strií a je moc příjemnej.. :palec:

No jo,ale mě svědí úplně všechno kromě břicha a prsou,takže to asi nebude natahující se kůže.ElastiQ používám od začátku taky :-) .Nevím,spíš si myslím,že těď nějak špatně snáším některé potraviny a takhle se to projevuje,třeba časem něco vypátrám.Zkusím si koupit nějaké tělové mléko na citlivou kůži,nejlépe asi pro děti,snad mi to někdy zmizí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
5.9.11 09:15

No,prave ze jsem koukala i na cenu … tak ale rikam si,ze na konci roku budou mit slevy na modely 2011 … tak snad sezenem i neco levnejsiho … :palec: … v to velice doufam …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
5.9.11 09:18
salme píše:
No,prave ze jsem koukala i na cenu … tak ale rikam si,ze na konci roku budou mit slevy na modely 2011 … tak snad sezenem i neco levnejsiho … :palec: … v to velice doufam …

Chce to hlídat průběžně,já taky najednou narazila na slevu o 11tis levnější a za dva dny jsme ho šli koupit. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
5.9.11 09:21

Tak doufam,ze taky neco najdem,nekteri me strasi,ze na konci roku bude vse vyprodano … to uz by me asi odvezli … :zed:
Ja proste vazne nvm … premyslim,ze se aspon zajdu zeptat do nejakyho kramu,kde mi alespon nektere ukazou a vysvetli … :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
5.9.11 09:30

Nemyslím si,že by bylo na konci roku všechno vyprodáno,to se určitě bát nemusíš.Spíš,když si pak taky zrovna vybereš nějaký kočárek,kde dodání trvá tři měsíce,tak by to mohlo být dost na těsno.Být tebou,tak bych asi hledala na netu,četla recenze a až budeš mít nějakého favorita,tak bych zašla do obchodu,vyzkoušela na živo a pořádně se poptala,třeba ho pak hned koupíte a budeš mít po starostech. :-D

Mě to tedy netrvalo moc dlouho,než jsem kočárek vybrala,pak se mi už prostě jiný nelíbil a bylo by těžké se ho vzdát.Ještě že,jsem narazila na tu akci,manžel by mi ho za plnou cenu nedovolil,což chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
5.9.11 10:01

No Ivi už teď ta cena mi trošičku vyrazila dech.. :) ale chápu, že pohodlí pro miminko je důležité..jen mě je líto dát tolik peněz, když to miminko stejně za půl roku bude jezdit už jen v golfkách…takže my jsme koukali na jeden Peg Perego, stál asi 18 tis. trojkombinace + veškeré příslušenství, ale manžel mě už i tak usměrňuje, že je to prostě drahý…nevim nevim..taky chci čekat co nejdéle, třeba na prosinec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
5.9.11 10:10

No jo,Veru,ale v prosinci mam zase strach z vanocnich „slev“ … :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
5.9.11 10:12

Já si říkám,že půl roku vydržíme v hluboké korbě,pak na léto případně pořídíme nějaké levné golfky a do terénu se sporťákem.Sporťák pak určitě využijeme na další zimu,je k němu teplý nánožník.Ještě je v ceně autosedačka s bází na upevnění do auta,fusak do autosedašky a do korby,pláštěnka,moskitiéra,velká přebalovací taška a slunečník.Takže,když se to všechno sečte,tak to už není tak hrozný.Hlavně se ujišťujem tím,že vydrží v pohodě i na případné druhé dítko a nebo se ještě prodá za dobrou cenu.Tak uvidíme,jestli jsme jen nevyhodili spoustu peněz :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
5.9.11 10:18

No zní to krásně všechno..já fakt nevim..jsem v tomhle hrozně nerozhodná. Je i pravda, že zatim koukam jen po netu a ještě jsem si nešla nic „ošahat“ do krámu. Na druhou stranu si říkam, že nepotřebujem žádnej turbo kočárek, jezdím všude autem a klasický procházky snad vydrží každej kočárek..
vážně nevim, tohle je jediná věc ohledně výbavičky, která mě fakt vrtá hlavou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
5.9.11 10:24

To je jasný,dneska je tolik možností,že z toho jde hlava kolem.Neměli to ty naši rodiče jednodušší? :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny