Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
175
7.9.11 12:11

Já si tu podložku taky chci kupovat.Jak pořád o tom SIDS slyším tak mám zimnici.U holek jsem monitor dechu neměla protože se o tom moc nemluvilo.Ale ted bez něj bych nebyla v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
7.9.11 12:23

Určitě je to výborná věc! I já doufam, že mi ji půjčí kamarádka, abych si to nemusela kupovat.. to samé chůvičku, i když ta by to našeho malého bytu ani nebyla potřeba..ale pak na cestování po prarodičích..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
7.9.11 13:40

Tak ja jsem jeste premyslela,ze bych si ji popripade pujcila ze spitalu,tam taky pujcuji ty podlozky nebo z nekama jinama … ale jsem rada,ze ji mam nakonec od kamaradky … taky jsme uz dostali sterilizator do mikrovlnky … tak snad s nim budu umet a odsavacku … tak uvidime … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
7.9.11 14:01

Ty bláho, Ty už máš věcí.. :) no já za chvilku odjíždím k té své kamarádce, tak taky budeme projednávat, co všechno bych si mohla vzít od ní.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
7.9.11 14:13

tjn … ale veci mam spis popujcovany … koupila jsem jen par oblecku,kelimky do odsavacky a lahvicky … jinak to mam popujcovane a nebo jsme to dostali … je fakt,ze sem chytla nekolik zachvatu,kdyz jsem se dozvedela,ze jsem tehotna,ale ted se na prcka straaasne tesim … :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
7.9.11 15:49

Tak mi máme asi kompletně všechny oblečky tak do tří let.Naši měli dětský bazárek,tak jsme toho spoustu poschovávali,teď se to tedy náramně hodí.Pak mám dvě fleezové deky,jedno povlečení do postýlky a tedy ten objednaný kočárek.Píšu si seznam,co včechno pořídit a je toho tedy ještě spoustu.

Monitor dechu si taky někde doufám půjčím.Spoléhám na porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
7.9.11 15:55

Mě taky překvapilo 3těhotenstvi,ale na drobečka se už těším.Lahvičky a takové věci jěště kupovat nebudu.U druhého mimča jsem lahvičky nestihla koupit a vubec jsem nepotřebovala:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
7.9.11 16:26

Taky si říkám,že třeba koupím na začátku jen jednu lahvičku,tu stejně pak určitě využiju.Trochu pochybuju o tom,že budu kojit,ale říkám si,že si musím věřit a ono to určitě půjde :lol:

A holky,jakou budete kupovat postýlku,myslíte,že je dobré mít stahovací bok?Já jsem myslela,že určitě ano,protože se pak dá postýlka využít i pro větší dítě se staženým bokem.Ale někdo zase říkal,že to může být naopak nebezpečné,když se i malé dítě naučí bok samo sundavat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
7.9.11 18:29

Já mám postýlku po holkách dřevěnou s posouvacím bokem,ale to že by si sami sundali bok se nestalo mám na obou stranách pojistky.Už mám koupenou i konstrukci na nebesa.tak jěště nové povlečení a spaní pro mimi by bylo komplet:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
7.9.11 18:58

My jsme dneska vybrali tuhle postýlku,tak doufám,že bude v pohodě.
http://www.nej-kocarky.cz/…em-prirodni/
Jinak povlečení už jsem jedno koupila v Lidlu,kde měli asi před měsícem akci s dětskými věcmi.Ještě koupím jednu sadu a to snad pro začátek bude stačit.

Taky moc nevím,jakou matraci.Asi jen tu jednoduchou molitanovou ne,toho se trochu bojím,že nevydrží až bude dítě v postýlce hopsat.Tak bych asi koupila nějakou s kokosovými vlákny,ale je toho zase tolik :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
7.9.11 20:37

ta postýlka je hezka.Mám podobnou taky světlý buk.Matraci mám klasickou a už vydržela 2 děti a ted třetí:o)A že na ní řádili:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
7.9.11 22:01

Tak ja se priznam,ze si vezmu postylku od nasich … jeste po me a segre … a par znamych ji melo pujcenou,tak snad to bude ok … matrace je tam tusim molitanova,ale zase si rikam,ze to neni dospelej,tak tu matraci tak rychle neprolezi … :lol: … teda aspon doufam … :think: … popr.bych pak koupila novou no … to se da vzdycky … :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
8.9.11 07:15

Náhodou tyhle staré postýlky byly perfektní a jestli je zachovalá,tak není co řešit.U těch dnešních mám trochu obavy z kvality,tak radši koupíme nějakou trochu bitelnější.Už jsme se hodněkrát napálili při koupi levných věcí,tak radši trochu zainvestujem,zatím se nám to ve finále vždycky vyplatilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
8.9.11 08:01

Nooo … zachovala je … a me se moc nechtelo kupovat i postylku,kdyz doma byly 3 … tak bude jedna doma a 2 u nasich … :wink: … a ma stahovaci bok,coz beru jako vyhodu,az bude prcek vetsi … :dance: nejak se mi nechce natahovat dolu do postylky … :lol: … jsem holt lina … n . :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
8.9.11 09:16

Ahoj holky, tak já se přiznám, že budu mít postýlku po sobě.taťka říkal, že ji zrenovuje a bude jako nová.Není vůbec rozvrzaná, je v perfektním stavu, ale chci ji na bílo, takže se musí přetřít.Jinak tu postýlku plánuju mít jen v pokojíčku a do ložnice chci multifunkční kolíbku GEO-úplně sem se do ní zamilovala :lol: ,protože máme fakt málo místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny