Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1191
4.9.11 22:06

Tak já mam termín 1. února, tak jsem se vecpala už sem k vám, holky.. :))
pohyby ještě necítím, četla jsem, že u prvorodiček je to vzácný, cítit takhle brzo, tak prý snad až kolem 20tt. Ale čekam to každým dnem a těšim se na to, až malýho ucítim se tam uvnitř tetelit.. :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
4.9.11 22:15

Děkuju všem za odpovědi..jako je pravda že mě to asi zachvilu začne být taky nepříjemný..uvidíme! a co je to ten „kojící polštář“ ?..nikdy sem o tom neslyšela!?
Jinak já začínám být nervozní že se mi nic neděje..nic necitím (jen sem tam únava a protivnost :roll: ), není mě zle, neděje se nic neobvyklýho a ani sem eště nic nepřibrala ( a to jídlo mám hrozně ráda a ted si to užívám..jediný co tak prsa mám z velikosti 75C tedka 80D :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
4.9.11 22:18

Veroniqe: Tak já mám termín 8.3 a tak sem se sem taky vecpala :-D Taky se hroozně těším na první pohyby..snad mě to nechytne pak třeba v práci..to bych se nemohla z toho tak radovat..třeba když budu na pokladně..noo to by bylo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
4.9.11 22:54

Holky, tak já mám se spaním taky dost problémy.Celou noc se otáčím jak velryba. :lol: Všechno mě tlačí a ještě se na mě lepí z jedné strany manžel, kterej má občas tak divoký sny, že se bojím, aby mě nepraštil :lol: Tak spávám zádama k němu a už mám pěkně otlačenej pravej bok. :lol:
Teď mě začalo tak nějak tahat dole v podbřišku, jako bych měla kýlu, to se mi asi roztahuje děloha.Tak nic radši nedělám a jen se válím.Jinak o tom kojícím polštáři taky uvažuju, tak si ho asi půjdu koupit.Nevím jestli ho potom využiju na kojení, ještě sem snad nikoho neviděla kdo by to při kojení používal, ale na to spaní je to ideál. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
4.9.11 23:03

Verunko kojící polštář je takovej had.. :) tady jsem našla nějakou stránku, aby sis to uměla představit: http://obchod.teplodomova.cz/…ci-polstare/#…
Je fakt, že na kojení to ani jedna z mých kámošek taky nepoužívá, ale na to vypodložení při spaní je to bomba..mě ty boky bolí strašně, někdy i kolena a všeobecně klouby, přitom přísun vápníku mi přijde, že mam dostatečný…kdo ví..a Veru, buď ráda, že Ti nic není.. :) já jsem ty začátky taky prožívala úplně v pohodě, nic mi nebylo, až jsem si říkala, jestli vůbec jsem těhu.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
5.9.11 07:04

Ahoj … a mate uz nektera tan kojici polstar doma? … co v nem je? … nejaky kulicky? … ja videla jeden,ale prislo mi,ze strasne susti,kdyz sem na nej sahla … :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
5.9.11 07:06

A premysleli jste uz nektera o kocarkach? … ja se jen tak koukam,ale … vubec nemam paru,co mam u toho sledovat … :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
5.9.11 07:58

Ahoj holky,mě tedy při spaní zatím nic nebolí,spím většinou na boku a různě se podkládám peřinou.Ale mám trochu jiný problém.Pořád mě svědí celé tělo a tak tři týdny mám na bocích vyrážku a teď se mi to objevilo i na loktech a kotnících.V noci to tedy není nic moc.Nemáte s tím některá zkušenosti?Říkala jsem to gynekologovi,ale toho to vůbec nezajímalo,prý to nesouvisí s těhu a mám jít kdyžtak na kožní.Tam se mi zatím moc nechce,ale asi mi stejně nic jiného nezbyde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
5.9.11 08:00
salme píše:
A premysleli jste uz nektera o kocarkach? … ja se jen tak koukam,ale … vubec nemam paru,co mam u toho sledovat … :nevim:

Tak my jsme kočárek už objednali,protože to byla výhodná koupě.Budeme mít trojkombinaci Teutonia BeYou.Už na něj koukám dva měsíce a pořád mi přijde super.Tak snad nás nezklame potom na procházkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
5.9.11 08:09

Jinak ještě k výběru kočárku: musíš si hlavně říct,jak budete kočárek využívat,jestli hlavně do města,do terénu a jakého terénu?DO města je určitě lepší lehčí kočárek,zvlášť pokud budeš třeba sama cestovat dopravními prostředky.Do terénu je dobré mít větší kolečka,třeba i nafukovací a lepší odpružení.Pak je dobré se koukat na velikost korbičky,aby se ti tam mimčo vešlo i s fusakem.Taky si změřte dveře a případně jestli máte někde výtah,aby jste pak z kočárkem všude projeli.V každém obchodě z kočárky ti s tímhle určitě dobře poradí,zatím jsme byli ve třech a i když jsme kupovali jen v jednom,tak se nám všude hodně věnovali a upozornili na co si dávat pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
5.9.11 08:28

Ahoj holky ja jsem ten polštář používala na spaní.Na kojeni jsem ho nepoužívala nevyhovoval mi.Já už mám kočárek vybraný a příští měsíc ho budeme objednávat.Je to kočárek trojkombinace „Espiro GTX 2012“.My teď řešíme jestli klasickou vaničku nebo ten kombinovaný s přebalovacím pultem a vaničkou.:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
5.9.11 08:29

No,tak ja projizdim par recenzi na kocarky a predstau bych mela,co by mel splnovat … a Ivy ty uz teda mas kocarek?Vubec nvm,kdy se ho mam objednat … kamaradka mi rikala,ze nektere firmy,ti poslou kocarek az za 1-3 mesice … :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
5.9.11 08:39

My jsme ho objednali kvůli prázdninové akci,taky jsme hodně rozmýšleli,je to přeci jen brzy.ale tohle je zrovna ten případ,kdy bude kočárek za tři měsíce,protože ho vyrábí na zakázku v Německu.Takže ve finále až tak brzy nebude.Jinak bych ho asi objednávala někdy v říjnu až v listopadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
5.9.11 08:47

A objednali jste si celou trojkombinaci?Prijde mi,ze je i levnejsi a pak …aspon sedi na kocar … nez vybirat co se k cemu hodi …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
5.9.11 08:53

Ahoj Holky, tak já mám taky jasnou představu.Musí mít velký nafukovací kola, velkou a prostornou korbu a musí být lehkej. :-) A s tím nákupem taky nevím kdy.my asi půjdem tak v listopadu.To si myslím, že bude stačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny