Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
1.9.11 21:54

Teda holky, to je novinek a příjemných!!! :potlesk: Veru taky sem moc ráda, že je vše v pořádku, to je super!
Ivi, to tričko chci taky, ale říkala sem si, že počkám, až budu mít větší bříško.Pak mi musíš napsat, jak to sedí.
Salme, ty se moc nepřepínej, hlavně odpočívej!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
1.9.11 22:34

no jo … snazim se … ale ono to nejak nejde … :-?
Ivy … kde jsi sehnala to tricko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
2.9.11 07:19

Na internetu je toho spousta,stačí jen do vyhledavače zadat vtipná těhotenská trička.Já jsem si objednala toto:
http://www.mojetehotenstvi.cz/…ko-3-4-rukav
takové světle fialové s nožičkami a ručičkami,bez dalšího nápisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
2.9.11 08:38

Čauky těhulky..to je teda krásných novinek.. :) já mam takový těhotenský pás, na něm jsou z kamínků nožičky miminka..Jinak ty trička jsou krásný.. :)možná půjdu taky do nějakýho, i když už spíš nakupuju na zimu svetry..:( nechci vidět tu zimní bundu a hlavně, kde seženu velikost na velrybu.. :lol:
Jo a dnes v noci jsem nemohla vůbec spát, každou noc mě už strašně bolí kyčle, to spaní z boku na bok je hrůza. Celej život jsem zvyklá spát na břiše a teď jak už mam pupík docela velkej, tak to fakt nejde…přemýšlim o koupi kojícího polštáře. Je prý výborný se tim na noc podkládat a různě si ho štělovat mezi nohy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
2.9.11 09:35

Ahoj holky,
Veroniqe, moje kámoška taky spala s kojícím polštářem, byla taky zvaklá na břiše. S tou bundou mám taky problém.Viděla sem jednu krásnou, ale stála 2500Kc-katastrofa!!!A ten pás nosíš už teď?Já sem si dnes oblíkla tričko a zjistila sem, že mám holej pupík, takže to budu mít na všech tričkách asi stejný.
Ivi, to tričko je super, taky si ho pořídím. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
2.9.11 09:50

Já nosim už všechno těhotenský..jsem hodně malá, mam jen 162cm, takže je to na mě fakt od 2 měsíce vidět a jak jsem se začala rozšiřovat v bocích, hrozně brzo mi nic nebylo…ten pás nosim jen když si chci vzít ještě nějaký svý krátký tričko, aby mi nekoukal ten pupík..:) jinak těhotenský kalhoty ten pás mají sám o sobě a všechny trika stějně nosim už dlouhý.. na aukru mají spoustu krásných věcí a za pár korun, tak tam nakupuju na tu zimu, ale tý bundy se taky děsim..jít třeba do HM pro ní, to bude asi pěkná darda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
2.9.11 10:08

To jo, taky se to ho děsím.Všechno stojí tolik peněz, že fakt nevím.A v těch bocích sem taky široká jak blázen.Za chvíli bude zima a já nemám žádné kloudné kalhoty.Sice mi sestra půjčila svoje dvoje staré(když byla ještě silnější)tak mi sednou akorát, ale sou zase moc dlouhý, tak na vysoký podpatek.Tak fakt nevím :nevim: asi budu chodit nahá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
2.9.11 10:32

Marti a Ty ještě těhotenský vůbec nenosíš?? Já si to teda nemůžu vynachválit a vůbec si to bez nich nedokážu představit. Jak říkam, bříško mam už parádní a ty kalhoty jsou děsně pohodlný, nikde Tě nic neškrtí, v HM Mamma stojí v rozmezí 800-900Kč a hlavně když si koupíš větší velikost toho pásu na nich, vydrží Ti určitě až do konce těhotenství. Já mam dvoje džíny a jedny kraťasy a doufam, že nic víc už potřebovat nebudu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
2.9.11 10:37

No já sem si právě ještě nic těhotenskýho nekoupila.Zatím využívám svoje věci.Koupila sem si jedny černé a jedny bílé legíny a k tomu si vždycky dám nějakou tuniku, mám jich hodně.Takže teď přes to léto se to dá a hlavně je to strašně pohodlný.A teda ještě šaty.Ty sou taky dobrý.Bříško mám, ale ne až tak velký.Ale už bych si měla něco pořídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
2.9.11 11:00

Tak to jo:) to je pohodlné, to máš pravdu. Já mám taky pár tunik a legín, ale všechno je to od kamarádky, která byla těhulka loni v létě, jinak já nosila samý malý,upnutý,krátký trička, takže si v podstatě pořizuju celou těhotenskou garderobu, hlavně teda na zimu. Peněz to stojí hodně, nuu…co potom všechny věci, co bude potřebovat miminko…si musím udělat nějakej seznam a rozdělovat nakupování po babičkách a dědečcích.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
2.9.11 11:23

Já už mám pár věciček nakoupených, ale ještě mě toho čeká moc.No do února daleko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
2.9.11 20:35

No,tak ja sem koupila pas klasicky v Albi … nejvetsi velikost,atal asi 150 kc … a zatim je super … :) … bojim se nakupovat tehotensky veci,protoze nvm do jakych mega rozmeru dorostu … :( … jediny,co jsem si koupila jsou asi 3 tuniky … brisko uz mam taky paradni … :lol: … akorat zacinam mit problem s kalhotama-uz oblecu pouze jedny … a nikde nemuzu najit nejaky,co by mi sedli … :cry:
Veru,v HM meli kalhoty? :?:
Ja uz nvm,kde je koupit a zatim nechci nic draheho … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
2.9.11 20:35

No,tak ja sem koupila pas klasicky v Albi … nejvetsi velikost,atal asi 150 kc … a zatim je super … :) … bojim se nakupovat tehotensky veci,protoze nvm do jakych mega rozmeru dorostu … :( … jediny,co jsem si koupila jsou asi 3 tuniky … brisko uz mam taky paradni … :lol: … akorat zacinam mit problem s kalhotama-uz oblecu pouze jedny … a nikde nemuzu najit nejaky,co by mi sedli … :cry:
Veru,v HM meli kalhoty? :?:
Ja uz nvm,kde je koupit a zatim nechci nic draheho … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
2.9.11 20:58

Holky, tak já jsem přijela od našich.Potkala sem kámošku a ta má na chlup stejný termín jako já.Tak to je mazec a její sestra-moje spolužačka ze základky je taky těhotná o pár týdnů míň.Tak sem ráda, že tu někoho budu mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
2.9.11 23:06

ahojky…Salme, když máš v HM oddělení dětí, tak tam bude na 100% i oddělení pro těhulky, HM Mamma. Ale nejsem si jistá, jestli to je v každé pobočce HM.
NIcméně, kalhot tam mají spousty, hezký džíny a všechny jsou speciálně pro maminy s tim pásem. Já jsem vždycky nosila velikost kalhot 36, tyhle těhotenský jsem si koupila 40 s tim, že po nohách mi krásně sedí a ten pás má pořád ještě nějakou rezervu, takže jsem si určitě jistá, že s nima vydržim až do porodu. No a cena byla kolem těch 900.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny