Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Teda holky, to je novinek a příjemných!!!
Veru taky sem moc ráda, že je vše v pořádku, to je super!
Ivi, to tričko chci taky, ale říkala sem si, že počkám, až budu mít větší bříško.Pak mi musíš napsat, jak to sedí.
Salme, ty se moc nepřepínej, hlavně odpočívej!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no jo … snazim se … ale ono to nejak nejde … ![]()
Ivy … kde jsi sehnala to tricko?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na internetu je toho spousta,stačí jen do vyhledavače zadat vtipná těhotenská trička.Já jsem si objednala toto:
http://www.mojetehotenstvi.cz/…ko-3-4-rukav
takové světle fialové s nožičkami a ručičkami,bez dalšího nápisu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čauky těhulky..to je teda krásných novinek..
já mam takový těhotenský pás, na něm jsou z kamínků nožičky miminka..Jinak ty trička jsou krásný..
možná půjdu taky do nějakýho, i když už spíš nakupuju na zimu svetry..:( nechci vidět tu zimní bundu a hlavně, kde seženu velikost na velrybu.. ![]()
Jo a dnes v noci jsem nemohla vůbec spát, každou noc mě už strašně bolí kyčle, to spaní z boku na bok je hrůza. Celej život jsem zvyklá spát na břiše a teď jak už mam pupík docela velkej, tak to fakt nejde…přemýšlim o koupi kojícího polštáře. Je prý výborný se tim na noc podkládat a různě si ho štělovat mezi nohy..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
Veroniqe, moje kámoška taky spala s kojícím polštářem, byla taky zvaklá na břiše. S tou bundou mám taky problém.Viděla sem jednu krásnou, ale stála 2500Kc-katastrofa!!!A ten pás nosíš už teď?Já sem si dnes oblíkla tričko a zjistila sem, že mám holej pupík, takže to budu mít na všech tričkách asi stejný.
Ivi, to tričko je super, taky si ho pořídím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nosim už všechno těhotenský..jsem hodně malá, mam jen 162cm, takže je to na mě fakt od 2 měsíce vidět a jak jsem se začala rozšiřovat v bocích, hrozně brzo mi nic nebylo…ten pás nosim jen když si chci vzít ještě nějaký svý krátký tričko, aby mi nekoukal ten pupík..:) jinak těhotenský kalhoty ten pás mají sám o sobě a všechny trika stějně nosim už dlouhý.. na aukru mají spoustu krásných věcí a za pár korun, tak tam nakupuju na tu zimu, ale tý bundy se taky děsim..jít třeba do HM pro ní, to bude asi pěkná darda..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jo, taky se to ho děsím.Všechno stojí tolik peněz, že fakt nevím.A v těch bocích sem taky široká jak blázen.Za chvíli bude zima a já nemám žádné kloudné kalhoty.Sice mi sestra půjčila svoje dvoje staré(když byla ještě silnější)tak mi sednou akorát, ale sou zase moc dlouhý, tak na vysoký podpatek.Tak fakt nevím
asi budu chodit nahá. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marti a Ty ještě těhotenský vůbec nenosíš?? Já si to teda nemůžu vynachválit a vůbec si to bez nich nedokážu představit. Jak říkam, bříško mam už parádní a ty kalhoty jsou děsně pohodlný, nikde Tě nic neškrtí, v HM Mamma stojí v rozmezí 800-900Kč a hlavně když si koupíš větší velikost toho pásu na nich, vydrží Ti určitě až do konce těhotenství. Já mam dvoje džíny a jedny kraťasy a doufam, že nic víc už potřebovat nebudu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já sem si právě ještě nic těhotenskýho nekoupila.Zatím využívám svoje věci.Koupila sem si jedny černé a jedny bílé legíny a k tomu si vždycky dám nějakou tuniku, mám jich hodně.Takže teď přes to léto se to dá a hlavně je to strašně pohodlný.A teda ještě šaty.Ty sou taky dobrý.Bříško mám, ale ne až tak velký.Ale už bych si měla něco pořídit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to jo:) to je pohodlné, to máš pravdu. Já mám taky pár tunik a legín, ale všechno je to od kamarádky, která byla těhulka loni v létě, jinak já nosila samý malý,upnutý,krátký trička, takže si v podstatě pořizuju celou těhotenskou garderobu, hlavně teda na zimu. Peněz to stojí hodně, nuu…co potom všechny věci, co bude potřebovat miminko…si musím udělat nějakej seznam a rozdělovat nakupování po babičkách a dědečcích.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já už mám pár věciček nakoupených, ale ještě mě toho čeká moc.No do února daleko..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No,tak ja sem koupila pas klasicky v Albi … nejvetsi velikost,atal asi 150 kc … a zatim je super …
… bojim se nakupovat tehotensky veci,protoze nvm do jakych mega rozmeru dorostu …
… jediny,co jsem si koupila jsou asi 3 tuniky … brisko uz mam taky paradni …
… akorat zacinam mit problem s kalhotama-uz oblecu pouze jedny … a nikde nemuzu najit nejaky,co by mi sedli … ![]()
Veru,v HM meli kalhoty? ![]()
Ja uz nvm,kde je koupit a zatim nechci nic draheho … ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No,tak ja sem koupila pas klasicky v Albi … nejvetsi velikost,atal asi 150 kc … a zatim je super …
… bojim se nakupovat tehotensky veci,protoze nvm do jakych mega rozmeru dorostu …
… jediny,co jsem si koupila jsou asi 3 tuniky … brisko uz mam taky paradni …
… akorat zacinam mit problem s kalhotama-uz oblecu pouze jedny … a nikde nemuzu najit nejaky,co by mi sedli … ![]()
Veru,v HM meli kalhoty? ![]()
Ja uz nvm,kde je koupit a zatim nechci nic draheho … ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, tak já jsem přijela od našich.Potkala sem kámošku a ta má na chlup stejný termín jako já.Tak to je mazec a její sestra-moje spolužačka ze základky je taky těhotná o pár týdnů míň.Tak sem ráda, že tu někoho budu mít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky…Salme, když máš v HM oddělení dětí, tak tam bude na 100% i oddělení pro těhulky, HM Mamma. Ale nejsem si jistá, jestli to je v každé pobočce HM.
NIcméně, kalhot tam mají spousty, hezký džíny a všechny jsou speciálně pro maminy s tim pásem. Já jsem vždycky nosila velikost kalhot 36, tyhle těhotenský jsem si koupila 40 s tim, že po nohách mi krásně sedí a ten pás má pořád ještě nějakou rezervu, takže jsem si určitě jistá, že s nima vydržim až do porodu. No a cena byla kolem těch 900.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
HPV pozitivní-měl jste někdo a bylo vše...
- 15.5.26 01:01
- Yasmina21
- 2
Těhotenství a nové zaměstnání
- 15.5.26 06:07
- JancaS84
- 2
Otočení autosedačky po směru?
- 15.5.26 05:47
- Janča_6
- 20
Endometrióza
- 15.5.26 04:18
- Nimie
- 588
Je práce v Lidlu vhodná pro matku s...
- 15.5.26 06:13
- žena_za_pultem
- 16
Peníze na mateřské u svobodných maminek
- 15.5.26 06:20
- Anonymní
- 12
Pleny DM Babylove – zhoršily se?
- 14.5.26 22:06
- miamia142
- 4
Vztah tchyně s vnukem
- 15.5.26 05:50
- Venetia
- 17
Foto: Je to zoubek? Syn skoro 3 měsíce
- 14.5.26 22:04
- Bíbul098
- 3
Šly by jste do vztahu za takových okolností?
- 15.5.26 05:10
- Venetia
- 23
Nové příspěvky
Dovolená bez kočárku 20m
- 15.5.26 06:25
- Nicole 1234
- 13
Milenky sem nová diskuze
- 15.5.26 06:23
- Arturie
- 105187