Šly by jste do vztahu za takových okolností?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
124
14.5.26 20:27

Kdyz jsme treba par dni spolu, tak mam pocit, ze ho už začínám nenávidět a potřebuji domu
Tohle mluví za vše. Kam bys utíkala, kdybyste spolu bydleli? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.26 20:50

Byla jsem ve stejné situaci jako ty. To my bylo ale sedmnáct. Kluk byl mladší, nezkušený ale strašně hodný, milý. Měla bych se s ním dobře. Jenže byl tak moc hodný a vůbec si nezasloužil abych s nim začala chodit. Táhla bych ho za nos. Sice bych byla hvězda ale nešťastná z toho, že jemu nedám šanci poznat někoho, kdo ho bude mít rád. Ukončila jsem to dřív, než ti začalo.

• Citovat
  • Upravit
11097
14.5.26 21:11

Přitahuje me x neni ani vzhledem můj typ a proste se mi nelíbí… Se vylučuje, ne?! 8) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
14.5.26 21:42

Na rozdíl od místních pesimistek, co asi nikdy opravdovou lásku nezažily…není podle mě vyjadřování lásky x krát za den nic hrozného…Mě ji tak vyjadřoval přítel xx měsíců a to je nám 50 plus:-). Jde o to, že asi patříš k lidem jako já, co se nezamilovávají hned…takže ti to přijde trochu přehnané…Ale ono se to časem sníží, neboj aty kdyby ses časem zamilovala zjistila bys, že je to i hezké…Ale horší je, že se ti jako chlap nelíbí…tam bych viděla hlavní problém. Když se ti nelíbí teď nebude se ti líbit nikdy :-(. Já jsem nikdy nebyla na hezouny a takovéto, aby měl svaly a jaký má zadek…na chlapovi řeším jak se ke mně chová, ale něčím se mi musí líbit a ne odpuzovat nebo abych se za nás styděla…a vlastně jsem taky dost byla taková, že jsem kde co v tom fyzičnu nechtěla vidět, vždyť to neva…Ale není to tak. Klasický „hezoun“ není ani nynější přítel, ale líbí se mi v mnoha situacích si říkám, že mu to sluší, v mnoha situacích se mi líbí a zamilovaně si ho prohlížím i po 16 měsících:-). Takže tohle si musíš sama pro sebe uvědomit. A nejlepší za mě je…představit si, že kdybyste měli děti byly po něm. Jak vzhledově tak povahou…Líbilo by se ti to???

Příspěvek upraven 15.05.26 v 07:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16371
14.5.26 21:56
@pisisvori píše: Více

Myslíš to dobře…
Ale v jejím případě, to asi takový nebude, když nejdřív píše, že ji přitahuje, pak ho tady pohaní jak je ošklivej atp.
Mně přijde, jak kdyby měla tak šestnáct. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.26 23:39
@Anonymní píše: Více

A už jste spolu měli alespoň sex, nebo tě pořád svlíká jen těma zamilovanýma očima?
Hele, jestli tě fakt nerajcuje, tak se na něj vys.er a nech ho, ať si hledá štěstí a lásku jinde. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
15.5.26 04:29

Vykasli se na to. Nejsi zamilovaná, nevazis si ho a ani se to nelibi, pises o něm hanlive. Pokousis se s ním být jen z důvodu, že je „hodny“, což ti vlastně taky leze krkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107112
15.5.26 05:10
@Bytsamsebou píše: Více

Přitahuje ji asi to chování kromě těch milostných vylevu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5008
15.5.26 07:17
@Lil Kitkatt píše: Více

Takto to má každý druhý chlap kolem mě..že je se svojí slečnou jen aby nebyl sám, ale touží po jiné…akorát na tu nemá :D normální věc. Chlap si nemůže vybírat tak moc jako ženská pokud nemá miliony na úctě a portfolio nemovitosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
15.5.26 07:21

Teprve začínáš?? :D Já ve 27, byla dva roky ve vztahu a čekala první dceru :D Jestli se ti nelíbí, netlač to na sílu a nech si ho, jako kamaráda. Není nic hezčího, než být opravdu zamilovaná. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
15.5.26 08:05
@Černá Madonna píše: Více

Jo vždyť to píšu…Nemusí z nějak padat do kolen jak je nádherný, sen mnoha žen…Ale prostě nesmí to být tak, že o něm napíše to co píše…což je určitým způsobem posměšné a urážlivé, prostě hanlivé, neváží si ho…prostě jí to na něm už teď vadí. Vypadá to sice jako pokrytectví i tady v diskuzích občas někdo píše, že je hrozné, že žena řeší pár cm výšky, že přece na člověku je důležité něco jiného…Ale ne není…Musí tam být to, že ten druhý se ti prostě ať čímkoli, ale něčím i fyzicky líbí, je jedno, jestli ostatní si myslí cokoli, ale ona musí mít ten pocit, když se na něj podívá, že se jí líbí. Bez toho to za mě nejde…A ona to očividně nemá a myslím, že to, podle toho jak ho popisuje, bude spíš horší. Je jasné, že se nám může druhý začít víc líbit, protože se nám líbí jako člověk, ale je to vždycky jen trochou, jen částí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2105
15.5.26 13:59

Chudák klučina…další využívanej a tshanej za fusekli, ktery di pak potáhne do dalsiho vztahu s jinou holčinou skřet keivdu a zhrzenost.

Jsi sobecká pokud ho blokuje a víš, ze neni pro tebe ten pravý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
15.5.26 16:53
@biedronka105 píše: Více

Tak to zase nepřeháněj…Ona o tom přemýšlí, ve vztazích to tak je…prostě něco jí to dává, ale postupně zjišťuje, že to nebude ono…Holt vztah jsou emoce a lidé, s tím ten " chudáček" musí počítat, tak jako každá žena…Kdyby ho využívala asi se tady neptá, ne?:-). Tak klííííd:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2310
15.5.26 17:23
@pisisvori píše: Více
Že jo? :) Já souhlasím, chválím zakladatelku, že k tomu jde rozumně, jenom jsem také nepochopil „přitahuje mě / nelíbí se mi“… Bylo by fajn, zakladatelko, kdybys uvedla, jaké byly ty ostatní tvoje vztahy. Zdá se, že máš poprvé někoho hodného, kdo si tě váží, je to důležité a důležitější než vzhled, který se časem mění… Ale měl by se ti aspoň trochu líbit. Co ho zkusit vykrmit, hubeňoura? :D Jinak nevím. Co vaše představy do budoucna? Teď je on ve fázi té největší zamilovanosti, ta časem opadne, on se začne chovat jinak. Možná si sednete líp, kdo ví. Ale možná ne, těžko určit, kdy už to nemá smysl. :nevim:

Jsi obecně typ, který potřebuje i čas pro sebe? Pak se ti nedivím, že ho máš někdy dost. Když tady čtu ty příběhy, tak se často dají lidé dohromady díky pocitům během zamilovanosti, neřeší ty praktičtější věci a to je chyba. Já bych ti asi doporučil s ním ještě chvíli zůstat s tím, že mu musíš dát najevo, co k němu cítíš, co od něj očekáváš, zkrátka zkusit se sladit. Je to obecná pravda, že hodní kluci i dívky jsou obecně dost nudní, nezajímaví, ale ty jejich dobré vlastnosti stojí minimálně za pokus. :think: :)

No nic, moc jsem neporadil, hodně štěstí při rozhodování. :kytka: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3806
15.5.26 17:39

Tohle je kravina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...