Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
175
29.9.11 11:13

Ahojte holky tady je novinek.Broučka už taky cítím a to jsem 18tt.Doktorka mi oznámila,že čekáme chlapečka tak jsem v sedmém nebi,že jse to do třetice konečně povedlo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
29.9.11 11:26

Veru, tak to je super, že vám to konečně vyšloTak seš spokojená a manžel určitě taky, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
29.9.11 11:36

To je krásný, Veru..:) já taky gratuluju..
Mě to moje zlobidlo taky už pěkně kope..někdy mě tak bouchne do močáku, že si myslim, že se okamžitě počůrám.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
29.9.11 13:57

No holky, já teda sem asi divná nebo co :lol: ,ale já pořád asi nic necítím :nevim: Něco mě sice v břichu jakoby šťouchá nebo co, ale pořád to spíš přikládám těch střevům :think: tak teda fakt nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
29.9.11 13:59

Ale čůrat teda chodím asi každé půl hodiny a v noci 2×.asi mě prcek leží na močáku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
29.9.11 15:20

No máme hroznou radost vzlášt manžel :-) Mít doma čtvrtou ženskou.....já jsem taky moc ráda alespon si vyzkouším i kluka :-D S tím močákem jsem na na to stějně co chvilku lítám na záchod a v noci snad 3 krát a to je pak ta noc nekonečná když mám problém usnout. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
29.9.11 17:15

Ty Marti, to ale bude asi už ono..:) já jsem si pořád říkala, jak mi hodně buší srdce, že ho slyšim už i v břiše a pak jsem přišla na to, že to je malej.. :lol: je to takový jako ťuknutí, čas od času..:)
A navíc, já sama jsem ho začala cítit až v půlce 20.tt, to třeba Vevilka už má zkušenosti z předešlých těhu..:)
Jinak v noci chodím taky nejmíň 3× na malou a hlavně nemůžu vůbec spát…všechno mě tak strašně bolí, záda, kyčle, všeobecně kosti..no a když jdeme někam do města, hned si projíždim v hlavě, kde se budu moct vyčurat a dělam si plán, protože chodim fakt á půl hodiny.. :zed: malýmu se prostě na močáku asi dobře leží, nebo co.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
29.9.11 20:08

Veroniqe, s tím srdíčkem v břiše to mám úplně stejný.Já sem si myslela, že mě buší srdce v břiše.Takže to je mimčo, jo?tak to je mazec!A to ťukání asi bude ono…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
29.9.11 20:26

:lol: no vidíš..:) a teď, když už to víš, že je to ono, tak to budeš vnímat čím dál tím víc :palec: můj malej už dokonce i reaguje na hlasitou hudbu nebo nějaký jiný hlasitý podněty.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
30.9.11 16:50

Ahoj holky, tak zrovna odešel zedník, který nám dělal nové omítky v budoucím pokojíčku.Už se to pěkně rýsuje.Ještě nové okno,nová podlaha a může se malovat :dance: Už se strašně těším až to bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
3.10.11 16:28

Ahoj holky,dlouho jsem tu nebyla,nefungoval nám internet.Tak Veru moc gratuluju k chlapečkovi :palec:
Viděla jsi to na utz i ty?V jaké byl malej poloze?Nám doktorka na genetice řekla,že je to spíš chlapeček,ale mimi je neustále jen bokem k sondě,takže nevím,jak tam můžou něco vidět :nevim: .necháme se překvapit,je nám to tedy úplně jedno,ale nevíme,jak mu (jí) máme říkat :-)

Jinak já mimčo také cítím čím dál víc.Nejradši mě kope vlevo pod pupíkem,je to úžasné,už i manžel to krásně cítil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
3.10.11 19:32

Ahoj holky, tak já se hlásím po dnešních dvou kontrolách.Ráno poradna u gyndouše-všechno v pohodě, akorát mě řekl, že mám mimčo přemlouvat, protože je hlavičkou nahoru :nevim: tak snad se umoudří.
Odpoledne sem byla na velkém UTZ-tam všechno v pořádku, potvrdili nám holčičku :dance: Placentu mám za mimčem a nemám ji v porodních cestách, tak je to dobrý…
Za 4.týdny se mám objednat na vyšetření cukrovky,tak už teď z toho mám úděs 8-o
Jinak malou už cítím jako blázen.vždycky s manželem koukáme na břicho, jak se to tam vlní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
3.10.11 19:37

Jo a jinak mě ještě posunuli termín o den dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
3.10.11 22:41

čauky holky..:)
Marti tak gratuluju k holčičce..:) je to paráda, jak to uvnitř kope, viď..my taky pozorujeme bříško, jak se hýbe..
ale na tu cukrovku mi zatim nikdo nic neříkal, tak uvidíme.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
4.10.11 07:39

Dobré ráno,včera večer malej taky pěkně řádil,je to úžasný.Myslím,že se mu líbí hudba,vždycky,když mu něco pustím,tak začne tancovat :-)

Veroniqe radši se s tou cukrovkou připomeň sama.Kamarádka to takhle nechávala,protože jí doktor taky nic neříkal a pak si na to vzpomněl,když byla už ve 34 týdnu.To jí tam pak bylo opravdu špatně.Kolem toho 25týdne je to určitě nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny