Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1191
4.10.11 08:54

Jasně, děkuju..tak já začínám zítra 23.tt a k doktoru jdu nekdy za 14 dní, takže to budu akorát v tom 25.tt. Jinak je to hnus, je mi to jasný, bude mi blbě tak jako tak.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
4.10.11 09:27

Ahoj holky, tak mě doktor řekl, že se na cukrovku chodí mezi 24.-28.tt,takže máš ještě čas.jinak nevíte, jak to probíhá?To se pije taková ta hnusná sladká voda?Tak to teda nedám :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
4.10.11 09:37

jo jo, vypiješ takovej sladkej hnus, nevim, kolik toho přesně je..předtim ti ještě změří cukr v krvi a po vypití asi 3× za sebou v nějakým rozmezí ti opět změří cukr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
4.10.11 12:04

Je to půl litru roztoku glukózy.Někde doporučují vzít si sebou do termosky půl litru vlažného čaje s citrónem,prý to pak chutná lépe než ve vodě.Dá se to prý v pohodě vypít,tak si to dopředu nezošklivujete :lol: .Předtím se bere krev nalačno a po vypití se po hodině a po dvou hodinách zase změří glukóza v krvi (někde to dělají jen po hodině) :lol:
Takže knížky a optimismus sebou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
4.10.11 19:27

no nazdar, to je tak na půl dne.ach jo… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
5.10.11 08:04
Martina28 píše:
no nazdar, to je tak na půl dne.ach jo… :-(

Tak tomu říkám optimismus :lol:
Vždyť to všechny krásně zvládnem,jako ty zástupy před námi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
5.10.11 08:07

konečně se mi podařilo nafotit a vložit fotečku našeho mimi ze 17tt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
5.10.11 09:05

No to je bobík malej, krásnej.. :srdce: mě vždycky dostane, jak ty miminka na těch fotkách špulí pusinky..:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
5.10.11 09:15

Ahooooj … chvilku sem tu nebyla … :-)
ta fotecka je moooc kraaasna … :-)
A na tu cukrovku-doktorka kamaradce rekla,ze 5 dni nema jist a pit nic sladkeho nez na ni pujde … a samozdrejme nalacno … :think:
Ale tech 5 dni nechapu-meli jste to taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
5.10.11 09:51

S těmi pěti dny bez sladkého mi to přijde jako blbost.Myslím,že to nic neřeší,pokud někdo špatně odbourává sacharidy,tak je jedno,jestli bude jíst sladké nebo jenom přílohy a ovoce.To byste nesměli jíst nic.Samozřejmě,že by se neměl člověk nikdy živit výhradně sladkostmi,to není pro nikoho nikdy v pořádku a může to způsobit cukrovku u lídí,kteří k tomu mají dispozice,ale výsledek toho testu to asi moc neovlivní.
Tak jsem zvědavá,co mi řekne můj doktor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
5.10.11 09:51

Ahoj holky, tak já jsem od sestřičky dostala na papíře napsaný pokyny k té cukrovce a je tam napsáno, že se nesmí jíst ani pít od půlnoci,takže ráno nalačno.Jediné co se může je čistá voda a neslazený čaj. zdá blbost být celej den bez pití.jinak Ivi, krásnej bobíšek malej.myslíš si, že je to vážně ten chlapeček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
5.10.11 09:57

S tím pohlavím fakt nevím,mimi je na každém utz jenom v téhle poloze.Takže nevím,co tam ta doktorka na genetice mohla vidět,ale jsou to odborníci.Zítra jdu na další utz ke svému doktorovi,tak jsem moc zvědavá,jestli nám potvrdí chlapečka.

Pít před tím testem určitě budu,to bych asi určitě nevydržela.A když to bude jenom čistá voda,tak to nemůže nijak ovlivnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
5.10.11 10:02

Ty Ivčo my jsme taky měli malýho vždycky v téhle poloze a nějakým hmatem si tam ten doktor krásně zabloudil až k zadečku, že jsem i já krásně viděla pindíka..je to zvláštní, každej doktor je jinej..:)
jinak holky, prosim prosim, utěště mě některá, že taky hodně přibíráte..já už jsem jak vzducholoď a jelikož dneska začínám 23.tt, tak si vždycky čtu, co nového se děje miminku a mamince..no a dočetla jsem se, že v těchto týdnech bude příbytek na váze enormní, snad až 4-5 kg…jestli takhle dopadnu, tak budu mít na konci 6 měsíce 20 kg nahoře!!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
5.10.11 10:03

Já si taky myslím.
Když sem byla na kontrole, tak měla malá prdelku úplně až u mé pánve, a nožičky skřížený,takže doktor se tam nemohl s tím ultrazvukem dostat,aby mi řekl pohlaví,ale na té genetice mě to řekli hned.asi mají lepší vybavení.taky se nám při vyšetření otočila zády,tak ji musela paní doktorka pošťouchnout,to byla sranda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
5.10.11 10:05

Veriniqe, já jsem na tom steně.Pořád to pročítám na netu a hledám stejné případy a utěšuju se, že to přece je normální,ale vždy když si stoupnu na váhu,tak se mi vždy udělá špatně.Ale to letí nahoru nějak samo…Na kolikati kilech jsi začínala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny