Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Holky tak jsem zpět od doktora..! Všechno je v pořádku, zašla jsem si přímo k nám na odd, abych měla jistotu, že o mě bude dobře postaráno..údajně v dětství mají šelest skoro všechny děti..a teď je to způsobeno jen tím, že jsem těhotná..( zvýšený průtok krve atd..) i EKG mi vyšlo dobře, takže se nemam čeho bát..
Ivčo, já už se taky strašně zadýchávám…ale podle mě je to úplně normální..mimčo nám utlačuje všechny orgány, bránici a plíce, takže je jasný, že teď se nám špatně dýchá…já si musim kolikrát dávat úplně přestávky..
Tak snad u Tebe bude taky všechno ok..
Marti, já jsem šla na vstupní prohlídku, protože jsem měnila praktika..nicméně, alespoň jednou během těhu bys praktika měla navštívit..já to mam psané i v těhu průkazce..je to v podstatě to samé, jako že bys měla k zubaři.. JInak přebalováček kdyžtak dneska vyfotim a pošlu..:) mam taky radost..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to jsem ráda,že ta šelest nic neznamená,já se té arytmie taky nebojím,ale možná bych si ještě radši pro jistotu došla ke svojí obvoďačce.Je to strašně fajn doktorka,je hodně pečlivá a všechno s ní můžu hezky v klidu probrat.Včera mi k tomu ten internista ani nic neřekl.Pořád byl takový zadumaný,asi dvacetkrát se mě zeptal,jestli se cítím dobře,na konci řekl,že je to v pořádku a do zprávy mi napsal na EKG arytmie a při poslechu mírně nepravidelná srdeční akce,že doporučuje ještě zkontrolovat.Tak co si o tom má pak člověk myslet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebuď z toho špatná, Ivčo..a byl to přímo kardiolog? Nebo jen nějaký internista..ty totiž o tom zas tolik páru nemají..A jestli Ty nemáš žádný extra problémy, tak bych to taky neřešila..jestliže jsi doteď neměla problém a teď najednou Ti to zjistili, může to být taky tim těhu a hlavně, oni se bojí a sledují nás v tom těhotenství mnohem víc. Ta moje kardioložka mi řekla, že jim tam posílají úplně nesmyslný případy, jelikož Ti internisti a obvoďáci tomu nerozumí. Na druhou stranu je dobře, že si to nechají zkontrolovat…lepší 10× něco prověřit, než něco podcenit a odneslo by to malý..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No byl to internista a ještě takový ucho,ale snad tomu rozumí.Pro klid duše se na to ještě poptám.Vždycky jsem se dost zadýchávala při sportu,ale nikdy jsem to moc neřešila,prostě jsem si myslela,že nemám žádnou kondičku a teď 4 patro do schodů vycházím na desetkrát.Je mi jasný,že s bříškem je to velká zátěž,ale netuším,kdy je to ještě v normě ![]()
Nerada bych něco podcenila,přecijen mě čekají ještě další 4 měsíce s mnohem větší zátěží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty jsi říkala, že jsi o 2 týdny míň než já? To znamená že jsi tak přibližně + - 22.tt? V tom případě už Ti děloha zasahuje možná 3-5 cm nad pupek..se sama podívej, kam až to je a jak Ti to musí utlačovat plíce..takže nějaký zadejchávání v týhle době je podlě mě naprosto fyziologický..
ještě, že my bydlíme v 1. patře!! ![]()
JInak naprosto chápu, že si to chceš zkontrolovat..to určitě jo..
hlavně, ať jste ok..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo jsem ve 22týdnu,jen prostě nevím,jak moc se má člověk v téhle fázi zadýchávat.Těhule kolem mě v téhle době ještě chodily po horách,jezdily na kole a neustále couraly po městě a to už bych tedy nedala,ale je pravda,že u mě je to asi taky hodně dané tím,že jsem poslední čtyři měsíce víceméně polehávala,takže nemůžu chtít nějaké zvláštní výkony ![]()
To chození do schodů je za trest,teď nám totiž dělají nový výtah,takže už musí víc jak měsíc pěšky.Jindy bych byla ráda,že sportuju,ale teď nic moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to máš ve svým okolí nějaký extra super těhule…protože já jsem na tom asi tak, jako Ty…jak jsem se ze začátku bála, abych zase nepotratila, tak jsem nesměla nic dělat..no a teď, když bych mohla, tak už se mi pro změnu nechce, protože je ze mě líná tlustoprdka..
A do toho 4. patra by se mi teda taky nechtělo..ale hlavně, že vám to opravujou..vem si, že už bys tahala kočárek!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, tak já se zadýchávám úplně stejně jak vy
Taky se mi nechce vůbecnic.Jsem líná,protože jsem se poslední 4 měsíce taky jen válela,takže už se těším na ten porod,bez pohybu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ty bláho..to bude něco..taky už se vidim, jak budu bezradná a budu se proklínat, že jsem se sebou něco nedělala dřív..přeci jen se nějaká kondička na porod hodí, že.. ale trošku mě uklidňuje, že v tom nejsem sama..:))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zase na druhou stranu,budeme mít uvolněné některé svaly a půjde to dobře.Někdo mi říkal,že naopak posilování pánevního dna v těhu není moc dobré,protože se pa pánev při porodu špatně roztahuje.Na všem je něco a zase pořád taháme ta naše bříška,takže tak úplně bez kondice nebudeme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já budu mít tolik uvolněnejch svalů, že teda pevně doufam, že mi to taky k něčemu bude.. ![]()
Holky, jdu se vám pochlubit..taky je ten můj nový přebalovák..už jsem si tam nastěhovala nějaký věci, tak mam hned radost.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé to je moc krásný přebalovák ![]()
A ty už pereš věcičky?Já bych to chtěla zvládnout do vánoc,protože později už asi nebudu schopná stát u žehlícího prkna.Už teď mě to dost otravuje.A kamarádka,která je teď ve 32tt mi psala,že žehlila minulý týden a nemohla skoro tu žehličku udržet,jak má oteklé ruce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, tak to jsem klidná
Jinak moc krásný přebalovák Veru,úplně ti závidím.Já bych ty věci taky chtěla stihnout do vánoc,tak snad se podaří.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju holky..
já si právě myslim, že o těch Vánocích už budu neschopná..tak to dělám radši hned a hlavně mě to baví..i když jsem si myslela, že mi to zabere trošku víc času..jenže za včerejšek už mam vypráno a dneska budu žehlit..pak už jen mi budou zbývat ty látkové pleny a je hotovo! ![]()
A kdybyste mě viděly žehlit, tak to je taky velká paráda..žehlící prkno mam na nejnižší výšku, abych na něj dosáhla, protože přitom sedim na cvičícím míči, aby mě tolik nebolely záda..
no sranda..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to já mám žehlící prkno zase na tu nejvyšší výšku.To je sranda
Holky na kolik se perou ty látkové pleny?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Střídavá péče a OSPOD
- 19.5.26 08:36
- Jolis35
- 1
Vyhazov na zaklade anonymu
- 19.5.26 08:27
- JancaS84
- 3
Nastoupit do nového zaměstnání nebo ještě...
- 19.5.26 08:35
- Lenka0505
- 14
Včera odpoledne duch a dnes nic
- 19.5.26 07:31
- ANYk9
- 6
Poděkování zubaři při odchodu do důchodu
- 19.5.26 07:42
- Edeltrůda7
- 10
Léky na tachykardii - Concor Cor, Betaloc...
- 18.5.26 21:59
- ka2ka
- 4
Silná bolest s “mrtvým” zubem, čep, korunka.
- 18.5.26 22:39
- SOVIČKA93
- 5
Aplikace lítačka a kontrola
- 18.5.26 23:03
- ugluk
- 9
Očkování proti pneumokokům u miminek
- 19.5.26 08:33
- Anonymní
- 11
Těhotenství a brigáda, šli byste tam ještě?
- 19.5.26 08:16
- Petra0009
- 15
Nové příspěvky
Přijímačky na osmiletá gymnázia 2026
- 19.5.26 08:49
- zuzu224
- 2277
Milenky sem nová diskuze
- 19.5.26 08:49
- M_Vladim
- 106143
IVF/KET 2025
- 19.5.26 08:48
- Lucinta
- 9868
Čím vás kdy nejvíce naštvala návštěva u...
- 19.5.26 08:46
- Anezka1990
- 69
Střídavá péče a OSPOD
- 19.5.26 08:36
- Jolis35
- 1
Nastoupit do nového zaměstnání nebo ještě...
- 19.5.26 08:35
- Lenka0505
- 14
Snažení o miminko - měření bazální...
- quera
- 33290
Očkování proti pneumokokům u miminek
- Anonymní
- 11
Vyhazov na zaklade anonymu