Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1191
18.10.11 16:20

A ještě Ivčo, můžu se zeptat, kde jsi ten těhu kabát nakonec koupila??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
18.10.11 17:00
Veroniqe píše:
A ještě Ivčo, můžu se zeptat, kde jsi ten těhu kabát nakonec koupila??

Koupila jsem si tento
http://www.obleceniprotehotne.cz/…4-cerny.html
Už jsem prolezla všechny možné kamenné obchody od Vietnamců po různé speciální na těhu módu a nikde nic,po různých bazarech na netu taky žádný těhu kabát na mě.Už jsem z toho byla trochu nervózní,co budu za chvíli nosit,tak jsem do toho šla.Doufám,že ho třeba za rok prodám,protože je to opravdu nedostatkové zboží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
18.10.11 17:46

Tak ten je krásnej :palec: …koukala jsem na něj hodně dlouho a už jsem byla skoro rozhodnutá si ho taky pořídit, ale pořád jsem taky hledala a hledala..(nelíbila se mi ta cena..:( ), ale nakonec jsem teda objevila ten v HM, taky je docela pěknej a nakonec mě stál 1300. Taky doufam, že ho pak nějak prodam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
18.10.11 17:48

http://www.hm.com/…roduct/92837?…
tohle je ten můj…je dost teplej a taky se pěkně vytahuje přes bříško.:) tak snad budeme spokojený…:))
A další novinka…mě to teď všechno nějak přepadá.. :lol: ale normálně už se mi asi začalo vylučovat mlezivo..celej den mi tak nějak píchalo v bradavce, tak jsem na ni teď máčkla a vytekly asi dvě kapky.. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
18.10.11 17:56

Tak to je hezká a praktická bundička a cena taky ujde,tak ať je ti a miminku hlavně krásně teploučko :palec:
Myslím,že mlezivo se těhlech týdnech už normálně může začít tvořit,v jiné diskusi jsou holky,kterým se začínalo tvoři někdy kolem 20týdne.To já zatím nic,ale doufám,že na kojení to žádný vliv mít nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
18.10.11 18:11

Tak pro mě to byl šok..!! :lol: vždycky teď když cítim znova to píchání, tak musim odstříknout a pak to přestane.. :mrgreen: no jsem už matka hadr!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
18.10.11 18:34
Veroniqe píše:
Tak pro mě to byl šok..!! :lol: vždycky teď když cítim znova to píchání, tak musim odstříknout a pak to přestane.. :mrgreen: no jsem už matka hadr!! :mrgreen:

Prý se to nemá vymačkávat,tak radši moc neodstříkávej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
18.10.11 18:48

Ježiš tak to je pro mě zase novina…když ono to fakt pííchááá…tak holt ne, nu.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
18.10.11 18:50

Teda holky, já koukám 8-o a u mě se na prsách nic neděje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
18.10.11 19:13
Martina28 píše:
Teda holky, já koukám 8-o a u mě se na prsách nic neděje :roll:

Marti v klidu,mě taky ne,dokonce už je nemám ani citlivé a velikostně jsem na tom jako před těhu,i když bych tak o dvě čísla větší brala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
18.10.11 22:27

Tak to já musím říct, holky, že manžel je teď nadmíru spokojenej s mým poprsím :lol: teda aspoň to tvrdí :lol:
A kabátky sou krásný. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
18.10.11 22:36

Holky, chtela jsem se zeptat na ty kabatky a bundy, jestli jsou opravdu teple. :?: Ja jsem se malinko divala hlavne na netu a vse se mi zda malo teple. :zed: Jsem velika zmrzlina, tak budu vdecna za Vase postrehy. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
19.10.11 08:08

čauky..:) Marti můj manžel si taky nestěžuje…i když on si nestěžoval ani předtím, když jsem měla ty moje nulky…no a teď mam minimálně dvojky..takže změna veliká, když mam poprvé v životě prsa!! :lol:

Tojo: Ahojda..já bych řekla, že ten z HM je fakt teplý..taky jsem se bála, aby byl dost. Ale teď když už si myslim jaká je zima a vezmu si ho, tak je mi v něm úplně horko.. Takže v nějakých minus teplotách bude snad ideální.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
19.10.11 09:05

Tojo,ten můj kabátek je hodně teplý,mám ho až nad kolena,takže jsem jako v peřince.A na to jak je teplý,tak je super lehoučký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
19.10.11 15:03

Holky tak já budu mít bundu šitou od švadleny, tak vám to pak vyfotím a dám sem.Říkala, že to do dušiček stihne ušít,tak snad ještě vydržím ve své staré, kterou jakštakš dopnu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny