Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
7.10.11 09:43

To je hezký.Manžel si taky myslel, že budeme mít kluka, aby mu mohl pomáhat,ale nakonec je rád a strašně se těší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
7.10.11 09:44

Budeme všechny pohodové maminky a ty se Marti neboj,že budeš úzkostlivá.Na začátku budeme všechny,to je úplně normální,ale za chvíli se všechno naučíme a budeme v klidu.Já jsem taky pořád z něčeho vyplašená,ale teď v těhotenství se snaším myslet maximálně pozitivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
7.10.11 09:46

No uvidíme za půl roku, jak na tom budem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
7.10.11 10:14

Já nechci bejt úzkostlivá matka, ale je mi jasný, že budu taky vyřízená, až budu bez malýho někdy… :-)
Ale tchyně je porodní asistentka a naší mami taky naprosto důvěřuju, takže vim, že u nich bude malej v dobrých rukách..:)
Ale moje obavy jsou takový, že i když zkušenosti s miminkama mám poměrně velké, je to jiný nějaký děcko chvíli hlídat a nebo mít ho doma 24 hodin denně a být matkou!!! 8-o Trošku se děsim takovýho toho denního režimu…jak to všechno zvládnu, jesti budu vědět, co kdy dělat a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
7.10.11 10:24

Já spoléhám na to,že se v nás probudí ty mateřské pudy :-P ,už mi to potvrdilo několik čerstvých maminek,které předtím nikdy malé miminko neviděly a teď se o něj umí krásně postarat.Teď to stejně nevymyslíme a musíme jen doufat,že budeme mít bezproblémové děti :-P

Tchýni už bohužel nemám a s mojí mamkou máme dost komplikovaný vztah,vím,že mi vždycky ráda pomůže,ale nejlépe tak,že by mě úplně od výchovy odstavila a to tedy nechci,takže se budu muset hlavně spolehnout sama na sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
7.10.11 10:47

Snad to zvládneme..:) kdyžtak si tu budeme radit.. :mrgreen:
Holky, trošku z jiného soudku..máte už třeba někdo přebalovací pult? Nemůžu najít žádnej, kterej by mi úplně vyhovoval, takže jestli už jste některá vybíraly a máte nápady..
Ráda bych ten skříňovej, bez vaničky..kde se později dají nahoře odmontovat ty zábrany a vznikne z toho klasická komoda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
8.10.11 10:53

Ahoj holky, tak takovej chci taky,Ale můj taťka-ferda mravenec, práce všeho druhu říkal, že mi ho udělá na míru, tak sem zvědavá,co z toho vznikne :lol: Postýlku budu mít po sobě, akorát ji taťka zrenovuje natře na bílo, protože chci bílej nábytek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
9.10.11 10:15

Tak to se máš, Marti..náš tatí i tchán jsou to samé, ale bohužel oba přes pracovní vytíženost teď nemají tu možnost to udělat..:(
Koukala jsem všude, na všem mi něco vadí…když už se mi totálně líbí komoda, tak stojí kolem 10 000, což dát nechci..takovej ten standard je kolem 5000,–. Včera jsme byli v Německu a nic neměli na skladě, vše jen na objednání 3-4 týdny..tak nevim, co nakonec kde vybereme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
10.10.11 07:24

Ahoj holky,tak u nás chce manžel taky přebalovák vyrábět sám.Máme v pokoji skříňku,na kterou se jen musí udělat podložka.Jsem opravdu zvědavá,co z toho vyleze,manžel není kdovíjaký kutil a rozhodně na to nechce kupovat žádné nové dřevo,takže to bude takové,co dům dal :-) .Budu mu věřit,snad to bude nakonec vypadat pěkně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
10.10.11 09:51

Ahoj holky, tak jak jste se měly o víkendu?U nás byl klid,ale zato dneska už mám od rána vodaře a topenáře :-( hrůza.Zase všude bordel!!!A večer jdu za kulturou na muzikál do divadla.
Jinak už pomalu začínám vymýšlet pokojík.V týdnu nám mají přivést okno a může se malovat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
10.10.11 13:25

Ahoj holky…víkend byl hnus..a bohužel už to asi jiný nebude..:( Dneska jsem nějaká líná a k ničemu se nemůžu dokopat..
Marti, sice máš třeba bordel, ale zase pak budeš mít všechno nový a krásný..:) a to za to stojí…
A na jaký muzikál jdeš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
10.10.11 16:05

Ahoj holky,já jsem si víkend docela hezky užila,i přes velkou zimu jsme byli alespoň trochu venku,tak jsem moc ráda,že jsem se trochu provětrala.Dneska jsem byla 4 hodiny u kadeřnice,mám to tam vždycky na dlouho,ale alespoň jsem byla zase trochu mezi lidmi.Pak jsem se byla podívat po nějakém těhu oblečení a je to fakt hrůza.Dneska jsem už musela vytahnout zimní bundu a myslím,že jí tak za týden nedopnu,takže fakt netuším,v čem pak budu chodit.

Marti,hezky si užij muzikál,malé se bude hudba taky určitě moc líbit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
12.10.11 09:57

Čauky holky..:)
Ivčo, Ty se máš, že se ještě vejdeš to svý těhu bundy..:) ze mě je čím dál tím větší balon a všichni kolem mi říkají, jestli už nebudu rodit!!! 8-o
Jinak dnes začínáme 24.tt, včera jsem byla na kontrole u praktika a doktorka mi našla nějaký údajný šelest na srdci..v životě jsem neměla problém a ani mě na to jiný lékař neupozornil..tak jdu dnes na ECHO :srdce: a ještě mi nabírali krev na štítnou žlázu, páč jsem ji měla v dětství zvětšenou…už to vidim, jak to bude zase všechno špatně a začnou mě dopovat nějakýma lékama..
Jediný, čím jsem si udělala radost je, že jsme včera konečně koupili ten přebalovák a dneska nám ho přivezou..tak začnu všechno prát a střádat do šuplíčků, aby bylo hotovo.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
12.10.11 10:12

Ahoj Veronique,to bude asi tím,že jsem o 14 dní po tobě.Ve 24tt tu bundu už taky nedopnu.Teď mi to břicho roste přímo před očima a navíc přibíram tak kilo za týden :-) .

S tím šelestem mě to mrzí,ale snad to nebude nic vážného,cítíš na sobě něco?Držím palce,ať to nic není. :hug:
Já včera byla zase na interně a na EKG a taky to nedopadlo úplně v pohodě.Já mám zase arytmii a dřív jsem to taky určitě neměla,tak doufám,že se to nebude nějak zhoršovat.Je to celkem běžné a kromě toho,že se dost zadýchávám a chodím jako šnek,tak na sobě nic necítím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
12.10.11 10:55

Ahoj holky, tak vidím, že každá máme nějakej ten problém :-( I já jsem jako malá měla šelest na srdíčku,ale kolem 15.roku se to ztratilo.Ale asi si zajdu taky na EKG, abych měla jistotu.
Veroniqe a ty jsi u toho praktickýho doktora byla sama od sebe nebo jak si se tam ocitla?A závidím ti ten přebalovák.Už bych taky chtěla začít prát a skládat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny