Mimčo v únoru 2012
- Otevřená skupina
Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (541)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
To je hezký.Manžel si taky myslel, že budeme mít kluka, aby mu mohl pomáhat,ale nakonec je rád a strašně se těší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Budeme všechny pohodové maminky a ty se Marti neboj,že budeš úzkostlivá.Na začátku budeme všechny,to je úplně normální,ale za chvíli se všechno naučíme a budeme v klidu.Já jsem taky pořád z něčeho vyplašená,ale teď v těhotenství se snaším myslet maximálně pozitivně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nechci bejt úzkostlivá matka, ale je mi jasný, že budu taky vyřízená, až budu bez malýho někdy… ![]()
Ale tchyně je porodní asistentka a naší mami taky naprosto důvěřuju, takže vim, že u nich bude malej v dobrých rukách..:)
Ale moje obavy jsou takový, že i když zkušenosti s miminkama mám poměrně velké, je to jiný nějaký děcko chvíli hlídat a nebo mít ho doma 24 hodin denně a být matkou!!!
Trošku se děsim takovýho toho denního režimu…jak to všechno zvládnu, jesti budu vědět, co kdy dělat a tak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já spoléhám na to,že se v nás probudí ty mateřské pudy
,už mi to potvrdilo několik čerstvých maminek,které předtím nikdy malé miminko neviděly a teď se o něj umí krásně postarat.Teď to stejně nevymyslíme a musíme jen doufat,že budeme mít bezproblémové děti ![]()
Tchýni už bohužel nemám a s mojí mamkou máme dost komplikovaný vztah,vím,že mi vždycky ráda pomůže,ale nejlépe tak,že by mě úplně od výchovy odstavila a to tedy nechci,takže se budu muset hlavně spolehnout sama na sebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Snad to zvládneme..:) kdyžtak si tu budeme radit.. ![]()
Holky, trošku z jiného soudku..máte už třeba někdo přebalovací pult? Nemůžu najít žádnej, kterej by mi úplně vyhovoval, takže jestli už jste některá vybíraly a máte nápady..
Ráda bych ten skříňovej, bez vaničky..kde se později dají nahoře odmontovat ty zábrany a vznikne z toho klasická komoda..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak takovej chci taky,Ale můj taťka-ferda mravenec, práce všeho druhu říkal, že mi ho udělá na míru, tak sem zvědavá,co z toho vznikne
Postýlku budu mít po sobě, akorát ji taťka zrenovuje natře na bílo, protože chci bílej nábytek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to se máš, Marti..náš tatí i tchán jsou to samé, ale bohužel oba přes pracovní vytíženost teď nemají tu možnost to udělat..:(
Koukala jsem všude, na všem mi něco vadí…když už se mi totálně líbí komoda, tak stojí kolem 10 000, což dát nechci..takovej ten standard je kolem 5000,–. Včera jsme byli v Německu a nic neměli na skladě, vše jen na objednání 3-4 týdny..tak nevim, co nakonec kde vybereme..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,tak u nás chce manžel taky přebalovák vyrábět sám.Máme v pokoji skříňku,na kterou se jen musí udělat podložka.Jsem opravdu zvědavá,co z toho vyleze,manžel není kdovíjaký kutil a rozhodně na to nechce kupovat žádné nové dřevo,takže to bude takové,co dům dal
.Budu mu věřit,snad to bude nakonec vypadat pěkně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak jak jste se měly o víkendu?U nás byl klid,ale zato dneska už mám od rána vodaře a topenáře
hrůza.Zase všude bordel!!!A večer jdu za kulturou na muzikál do divadla.
Jinak už pomalu začínám vymýšlet pokojík.V týdnu nám mají přivést okno a může se malovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky…víkend byl hnus..a bohužel už to asi jiný nebude..:( Dneska jsem nějaká líná a k ničemu se nemůžu dokopat..
Marti, sice máš třeba bordel, ale zase pak budeš mít všechno nový a krásný..:) a to za to stojí…
A na jaký muzikál jdeš??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,já jsem si víkend docela hezky užila,i přes velkou zimu jsme byli alespoň trochu venku,tak jsem moc ráda,že jsem se trochu provětrala.Dneska jsem byla 4 hodiny u kadeřnice,mám to tam vždycky na dlouho,ale alespoň jsem byla zase trochu mezi lidmi.Pak jsem se byla podívat po nějakém těhu oblečení a je to fakt hrůza.Dneska jsem už musela vytahnout zimní bundu a myslím,že jí tak za týden nedopnu,takže fakt netuším,v čem pak budu chodit.
Marti,hezky si užij muzikál,malé se bude hudba taky určitě moc líbit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čauky holky..:)
Ivčo, Ty se máš, že se ještě vejdeš to svý těhu bundy..:) ze mě je čím dál tím větší balon a všichni kolem mi říkají, jestli už nebudu rodit!!! ![]()
Jinak dnes začínáme 24.tt, včera jsem byla na kontrole u praktika a doktorka mi našla nějaký údajný šelest na srdci..v životě jsem neměla problém a ani mě na to jiný lékař neupozornil..tak jdu dnes na ECHO
a ještě mi nabírali krev na štítnou žlázu, páč jsem ji měla v dětství zvětšenou…už to vidim, jak to bude zase všechno špatně a začnou mě dopovat nějakýma lékama..
Jediný, čím jsem si udělala radost je, že jsme včera konečně koupili ten přebalovák a dneska nám ho přivezou..tak začnu všechno prát a střádat do šuplíčků, aby bylo hotovo.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Veronique,to bude asi tím,že jsem o 14 dní po tobě.Ve 24tt tu bundu už taky nedopnu.Teď mi to břicho roste přímo před očima a navíc přibíram tak kilo za týden
.
S tím šelestem mě to mrzí,ale snad to nebude nic vážného,cítíš na sobě něco?Držím palce,ať to nic není. ![]()
Já včera byla zase na interně a na EKG a taky to nedopadlo úplně v pohodě.Já mám zase arytmii a dřív jsem to taky určitě neměla,tak doufám,že se to nebude nějak zhoršovat.Je to celkem běžné a kromě toho,že se dost zadýchávám a chodím jako šnek,tak na sobě nic necítím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak vidím, že každá máme nějakej ten problém
I já jsem jako malá měla šelest na srdíčku,ale kolem 15.roku se to ztratilo.Ale asi si zajdu taky na EKG, abych měla jistotu.
Veroniqe a ty jsi u toho praktickýho doktora byla sama od sebe nebo jak si se tam ocitla?A závidím ti ten přebalovák.Už bych taky chtěla začít prát a skládat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Veroniqe , 15.6.16 22:32
- IvčaL , 8.6.16 16:15
- MarFr , 14.12.15 14:28
- Kattarina2 , 15.10.15 21:33
- Martina28 , 18.5.15 13:00
- Tojo , 28.2.15 22:22
- Petulinaxx , 28.1.15 08:06
- Ewik I , 22.1.15 14:29
- Pavlix , 13.10.14 22:13
- Ivanka1971 , 17.6.14 06:44
- Evka73 , 26.5.14 10:35
- lowlands , 21.5.14 21:30
- Lenka86 , 6.5.14 09:16
- slizone , 30.4.14 13:48
- Rakosnicek1983 , 6.3.14 19:39
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Čím vás kdy nejvíce naštvala návštěva u...
- 18.5.26 19:14
- Anonymní
- 22
Chtěl bych potisknout dvě propisky,...
- 18.5.26 19:06
- TRG
- 9
Samozatmavovací brýle pro 8 letého syna
- Ab365
- 19
Dlouhé nehty u žen
- 884135
- 18
Jaká jsou nejlepší probiotika?
- 18.5.26 15:11
- Evkad
- 3
Foto: Ovu test in:time z dmka – vidíte...
- 18.5.26 15:39
- Dahlia0409
- 3
Kombinované studium učitelství chemie pro...
- 18.5.26 18:45
- Midaku
- 5
Infuze na bolest zad
- 18.5.26 11:10
- Anonymní
- 1
Zpoždění menstruce, negativní TT a léčba...
- 18.5.26 14:13
- Týna995
- 3
Panický strach z nevěry
- 18.5.26 19:02
- Zvedava1
- 17
Nové příspěvky
Přestup ze speciální MŠ do klasické s...
- 18.5.26 19:19
- Anonymní
- 1
Samozatmavovací brýle pro 8 letého syna
- 18.5.26 19:19
- david8013
- 23
Čím vás kdy nejvíce naštvala návštěva u...
- 18.5.26 19:18
- Dahlia0409
- 24
Jakým způsobem učíte zeměpis? Tipy na výuku
- 18.5.26 19:16
- Eliška
- 28
V šestém měsíci jen kilo nahoře
- 18.5.26 19:16
- Vada
- 43
Babička odmítá vnuka